Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član srce

Upisao:

srce

OBJAVLJENO:

PROČITANO

919

PUTA

OD 14.01.2018.

kako pomiriti tvoja i moja uverenja

kako pomiriti tvoja i moja uverenja

Razmiljala sam da li da pišem o ovoj temi obzirom da me neki tumače kada pišem komentare, da solim pamet drugima i da namećem svoje mišljenje. 

Svoje mišljenje i uverenje uvek i bez da mislim šta će ko reći (ovo se sada malo kosi sa prvom rečenicom) izražavam onako kako osećam, sve uglavnom na osnovu iskustva koja sam stekla kroz dugi niz godina. U ono što sam se uverila da je odluka bila prava, ili ne,  to i prenosim, znajući dobro da to za druge ne mora važiti, a samo utoliko da sa drugima razmenim iskustvo. To ponekada izgleda napadno, ali pošto druge koji iznose svoje mišljenje uzimam kao njihovo iskustvo, i kao pokušaj da jedni drugima pomognemo u nekim situacijama ili dilemi, onda nemam taj osećaj da će mene neko drugačije razumeti. A vidim da nije uvek tako.

Za ove tri godine, sam neka iskutva članova i primenila u živo. To nisu neke velike stvari ili odluke, jer sam one najvažnije završila, a za  odlučujuće stvari kada bih imala bi se posavetovala sa svojim bližnjima, stručnom službom, poznanicima u živo. Vaše mišljenje o nečemu mi pomogne u svakodnevnici, da si u nekom momentu prisetim naših razgovora, reagiram brzo, jer mi je vaše pozitivno iskustvo primenljivo. Zato sam vam zahvalna.

Da li treba da nam se mišljenja i uverenja slažu? I ne i da. Pod različitim okolnostima živimo, različiti su nam statusi, mentalitet, temperament, potrebe, uverenja...A bilo bi poželjno, da nam se slažu u nekim pogledima i delovanju. Tu mislim na pravo čoveka, njegove dužnosti, pravo i zaštita dece, omladine, vrednote rada, ekologija, mir, tolerancija, strpnost...

Ako dođe do nekoga konflikta između dve osobe, moje je mišljenje da treba pokušati umiriti situaciju, bez osećaja da se mešamo u tuđe odnose, jer smo bili svedoci veoma neprijatnih događaja. Podpaljivati već zapaljenu vatru nema smisla. To dovede do opšteg požara a takvoga je teško ugasiti, a sigurno ostavi posledice po obe strane, a i za celu skupnost.

Treba braniti svoje stajalište ako se ima pozitivno iskustvo, a nisam ovde primetila da je iko ikoga želeo sa tim prevasipitavati već je samo iznosio svoje mišljenje. Zašto neko oseti, da je želja drugog da ga menja, to mi je nepoznato. Ni u živo niko nikoga ne može, ako neko ne želi, a pogotovo u virtualnom svetu.

Da skratim :))

Lepo je da možemo razgovarati o svemu, da imamo različita, slična ili ista mišljenja. Ponekada je i simpatično, jer ispadne: ja u klin ti u ploču. a e Sve je to ljudski i prijateljski, ako se ne pređe granica tolerancije i ukusa.

 

  

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info