Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član fraJozo

Upisao:

fraJozo

OBJAVLJENO:

PROČITANO

931

PUTA

OD 14.01.2018.

Ispovijed kod "fra Joze"

Ispovijed kod
Znate kako imam potrebu da vam pričam, ogromnu. Ali ne znam odakle da počnem,ne znam kako objasniti sebe.

Znate kako imam potrebu da vam pričam, ogromnu. Ali ne znam odakle da počnem,ne znam kako objasniti sebe.

  • Ćerce samo ti počni a ja ću slušati, kreni od početka, jesi li bludno griješila?

 

Imam osjećaj da se cijeli život tražim, tražim samu sebe. Jer ni sama ne znam koliko sam puta odlutala (ne doslovce) sa ovog mjesta na kojem jesam. Bezbroj puta. I znam da su me upozoravali  na to da ne odlutam s  njime. Al ja sam mislila da je to nemoguće jer ga "ne znam". Jer ustvari ga i ne znam. A odlutala sam kao nikad do sad. Ko je kriv? Ja, jer sam takva kakva jesam i takva kakva jesam naišla sam na njega koji je takav kakav je. Kako sam mogla to sprijećiti?

  • Ćerce, samo ti nastavi, jesi li bludno griješila ?

Kako kad me sama pomisao na to da ću se čuti taj dan s njim, razveseli i ispuni me zadovoljstvom. I prije "onoga"sam se tako osijećala, a poslije je bilo gotovo, poslije "onoga" sam?

  • Ćerce samo ti nastavi, a šta je to „onoga“, jesi li bludno griješila?

Možete misliti o meni šta hoćete, to ionako nije moja stvar, možete misliti da sam "laka" ili bilo šta već  a ja ću samo reći, da, da željna sam nježnosti ,dodira ,sexa, željna sam svega.

  • Ćerce moja samo nastavi, jesi li bludno griješila ?

Vama vjerovatno sad nije jasno zašto ne želim narušiti vezu u kojoj jesam ako sam željna svega toga al ipak se nadam da shvačate.

  • Ćerce, čujem iz tvojih usta, da si bludno griješila, veliki je to grijeh, ali nastavi, nastavi

No tako je kako je. Ova  će moja ispovijed vjerovatno izgledati zbrčkana al govorim onako kako mi dođe. Probajte me pohvatati.

  • Samo ti nastavi ćerce

I tako razmišljam ja često ko zna šta bi bilo kad bi bilo. Možda bi nestala ova kemija možda ni on  mene ,ni ja njega više ne bi željela, možda. A možda bi ga tako jako željela, al bi strah pobjedio i ništa ne bi bilo. A možda bi se opustila i dopustila da konačno saznam kako muškarac voli ženu. Možda bi poslije toga mogla nastaviti normalno svojim životom,a možda bi ga htjela još i još i još.

  • Ćerce, moja, samo nastavi, jesi li bludno griješila ?

Ne znam. Ništa ne znam i kad počnem razmišljati o tome sve mi se zbrčka. Ne želim o tome razmišljati. Želim pustiti da sve ide kako ide i da bude sve onako kako je određeno da bude.

E da, vjerujte mi dok me on nije uhvatio u svoje ruke ja nisam znala za ovakve užitke

  • A ćerce moja, velikog li gijeha, i to grijeh propustom, nešto si propustila.

I sad dok vam ovo pričam u grlu mi je knedla i ne mogu govoriti.Steže me nešto u grlu. I znam da sam previše zagrizla za njega i znam da ja  nisam nešto što  se njemu nije događalo u životu i znam da on ne  razmišlja o meni kao i ja o njemu. Al ja se nadam da njemu  to ne smeta. Ja se mogu kontrolirati,naravno izvana,iznutra će ići malo teže al mogu ja to. Mogu ja.

  • Ćerce možeš ti to možeš, a i moraš, vidim da si na dobrom putu velike griješnice.

I nisam sklona dramama to je valjda već skužio. Ne, ne osjećam ja kao da ja njemu  smetam jer ipak osjećam dok me ljubi i dok ga ljubim da je i njemu lijepo.A svjesna sam da će već sutra možda ući u neku vezu i sve ovo zanemariti.I to je njegovo pravo njegov život. I da zaslužuje da ga neko miluje svaku većer, da ga mazi,ljubi i da se budi sretan u njenom zagrljaju a ja dok se ispovijedam vama  ne mogu kontrolirati rijeći jer ne želim ga izgubiti ne želim da ga druga dira. O Bože kako ovo glupo zvući.

  • Čerce ne zazivaj ime Božje uzalud, iz tvojih usta izlazi veliki grijeh, poganih li misli, i dijela, ali nastavi ti samo nastavi

Ja koja sam u vezi ne želim da mi niko dira "ljubavnika" uff  stvarno glupo. Morala sam sve ovo vam reći, jer ne mogu više ovako. Htjela bih da mi bar bude prijatelj. Molim pokoru i odriješenje grijeha.

  • Ćerce moja, za ove grijehe određujem ti pokoru, tri Očenaša, i tri Zdravo Marije, i slušaj me, ponavljaj za mnom, kajem se od sveg srca šta sam uvrijedila Boga, najveće i najmilije dobro. Mrzim sve svoje grijehe i čvrsto obećajem da ću se popraviti i više neću griješiti.

 

Otpušteni su ti grijesi i idi u miru.  

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info