Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sjecanje

Upisao:

sjecanje

OBJAVLJENO:

PROČITANO

504

PUTA

OD 14.01.2018.

Duhovno i materijalno....II

Duhovno i materijalno....II

Eh, ja pocela pisati zivotopis, a kako drukce i da pisem o duhovnom i materijalnom , ako sebe necu spomenuti.

Uglavnom, nastavljam, godine su prolazile, skola , ljubavi skolske, tu sam malo skiksala kao i svi drugi, jurcaj po festama, trci kuci. Doma slabo tko zadovoljan, jer sto porastoh, sto sad jos moram i izlaziti.

Mama je bila uvijek tiha i kad bi sto rekla to je bilo to, vise savjet nego kritika, no zato je tata bio taj sto je dovodio u red,tako da sam ja slusala, a da li sam uvijek poslusala savjet , pa bas i ne bi rekla. Tako da sam na kraju treceg srednje se jedva izvukla , jer ucenje i feste bas i nisu isle zajedno. To me isto trglo, jer pored moje mame i svih problema, ja sam si natrpala i taj problem na glavu.

Godine su prolazile, poslije skole sam isla raditi, jurila sam za svim mogucim poslovima ne bi li sto vise zaradivala.. Htjela sam sto vise pomoci mojima, al i sebi, napokon mi se otvorio apetit, prvo je bila garderoba, pa tek sve ostalo. Moja mama je uskoro kako sam pocela raditi, umrla, to mi je bio sok, koji mozda tek danas prihvacam.

Upoznala sam svog muza i poceli smo izgradivati svoj dom, jureci s posla na posao. Sjecam se prve kceri koliko smo samo nakupovali stvarcica za nju, i kako smo samo imali volje i snage da sve izgleda savrseno i sto ljepse. Gradilo smo snove, a onda je stigao rat, moja kcer je imala tek par mjeseci.

Te godine rata sam se opet naucila zivjeti bez zelja, bili su mi u mislima samo moji i cijela zemlja da bude mir i da prezive. Dugo se vukla ta misao da meni nis ne treba, tako da sam ostala doma sa svojom kceri dosta godina , cak nis i ne radeci, osim onoga sto je bilo potrebno doma. Tako da u tom periodu, moja recimo duhovna ili ti psihicko labilna strana je bila prva., jer ne zeljeti nista i ne stremiti nekom cilju, ne ide..

Ljubav,, al ljubav, graditi sebe, jer ako ne izgradimo sebe, nemamo sto pruziti drugima, a ni samom sebi. Tako da nakon 5, 6 god. bez radnog odnosa me unazadilo, bila ja sretna sa svojom kceri i svojim muzem, al posao nas svagdasnji daje zivost, daje samopostovanje i sredstva za dostojan zivot. Uglavnom jedan dan sam uspjela naci i pristojan posao, zivnula sam i krenula sa zeljama. Al, te zelje ipak nisu bile dvorci ni na nebu ni na zemlji, niti nesto iznad onoga sto mi je potrebno.

Danas mogu reci, hvala za djetinjstvo, roditeljima, sto su cinili ono sto su mogli, i sto su me naucili vrednovati zivot i stvari. I hvala periodu bez zelja, jer sam naucila da materijalnog se nemre odreci,, jer ipak smo tu, u ovoj stvarnosti , da bi duhovno bili zdravi, moramo imati ravnotezu. (krenula me prica, ako, ako, ovo je nastavk, da li ce biti jos..ne znam..pozdrav svima)

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Duhovno i materijalno....