Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

656

PUTA

OD 14.01.2018.

VIRTUALNO DRUŽENJE DANAS 03.08.2011. od 20 do 21h: Eyona Cvitan - MAGIC IS WITHIN - Čarolija je u nama...

VIRTUALNO DRUŽENJE DANAS 03.08.2011. od 20 do 21h:  Eyona Cvitan - MAGIC IS WITHIN - Čarolija je u nama...
Svijet u kojemu živimo je svijet percepcija. Stvarnost nije objektivna, ona je subjektivna i određena je našim percepcijama i vjerovanjima. Sve je u nama. Jedino što trebamo je otkriti tu istinu, dokučiti ju u sebi i aktivirati. Time postajemo tvorci svoje sudbine.

MAGIC IS WITHIN - Čarolija je u nama... 

Svijet u kojemu živimo je svijet percepcija. Stvarnost nije objektivna, ona je subjektivna i određena je našim percepcijama i vjerovanjima.

Sve je u nama. Jedino što trebamo je otkriti tu istinu, dokučiti ju u sebi i aktivirati. Time postajemo tvorci svoje sudbine.

Naše percepcije određuju kako doživljavamo svijet koji nas okružuje. U tome uvijek postoji izbor. To je prekrasno i oslobađajuće i dozvoljava nam da odabiremo u kakvom ćemo svijetu živjeti: u svijetu ljubavi ili u svijetu straha... svijetu oskudice ili svijetu obilja... svijetu ljepote ili svijetu nevolje.

Iako je to doista jednostavno, to nam se može činiti vrlo komplicirano jer zahtijeva da u potpunosti otpustimo obrasce koje smo prihvatili od društva, obrazovnih ustanova i naših odgojitelja.

A osnovni temelj aktiviranja sustvaratelja u sebi je preuzimanje odgovornosti za ono što nam se događa i ne prebacivanje te odgovornosti na druge, bez obzira radi li se o pojedincima, društvu ili državi. To je jedini način na koji možemo povratiti svoju moć i osnažiti sebe kao tvorca vlastite sreće.

Dakle, ono što je iznimno jednostavno, u primjeni može postati vrlo složeno i zahtjevno zato što diktira potpuno brisanje dosadašnjih obrazaca i vjerovanja kojima smo (pre)programirani i koji u potpunosti vladaju našim razmišljanjem. Ti programi su duboko usađeni u našu podsvijest i djeluju mimo naše svjesne volje.

Prvo i osnovno je volja i želja za slobodom. A koliko se to na površini čini privlačnim, toliko u suštini nosi sa sobom neke "nus pojave" koje će nas na svakom koraku podsjećati na to da je sloboda nešto što se mora zavrijediti te da iziskuje iskreno i temeljito suočavanje samih sa sobom; ustrajnost, veliku hrabrost, prihvaćanje osobne odgovornosti, odricanje od uvriježenog načina života, te sposobnost podnošenja samoće bez padanja u osamljenost.

Međutim živimo u jednom izuzetnom razdoblju razvoja Planeta Zemlje i evolucije ljudske vrste. Na planetarnoj razini smo na raskrižju koje će omogućiti prijelaz iz 3D stvarnosti u 5D stvarnost, a u evoluciji čovjeka u fazi smo kada ta evolucija prelazi sa čisto biološke uvjetovanosti u evoluciju koja proizlazi iz razvoja naše svjesnosti.

Kumulativan duhovni rad kroz čitavu našu kolektivnu prošlost doveo nas je do ove točke izuzetnog ubrzanja u duhovnom razvoju čovjeka a očit je u otkrivanju svih dotada brižno čuvanih tajni i njihovom masovnom širenju.

Na pragu smo postizanja "kritične mase" koja će promijeniti kolektivnu svijest a kroz nju i "objektivne okolnosti" života na Zemlji.

Stoga je sada mnogo lakše duhovno napredovati i mnogi se već rađaju s višom razinom svijesti, kao na primjer indigo djeca. Naš DNK se mijenja; ne kroz biološke faktore već kroz promjene u našoj svijesti.

Dakle, ono što je još nedavno bilo mnogo teže i zahtijevalo velike napore u otkrivanju i mijenjanju programiranja i uvjetovanosti; sada postaje jednostavnije jer umjesto velikog unutarnjeg "kopanja i otpuštanja" možemo napredovati pretežno kroz fokusiranje na više razine te njihovim utjelovljenjem kroz meditaciju i energetski rad, što iz naše podsvijesti jednostavno "istiskuje" nižu razinu svijesti i usađuje novu direktivu.

Najvažnije je biti što više usredotočen(a) na nov način poimanja stvarnosti; družiti se sa pozitivnim ljudima istih interesa koji podržavaju i podsjećaju jedni druge na novu stvarnost, puniti se pozitivnim a ne negativnim štivom i vijestima, što više boraviti u prirodi, te meditirati i provoditi neku duhovnu/energetsku praksu. 

A nakon što smo postigli te promjene na osobnoj razini, prelazimo svi zajedno na novu razinu mijenjanja stvarnosti - objektivne, kolektivne stvarnosti - a koja je uvjetovana našim kolektivnim vjerovanjem o tome što je realno, što je stvarno ... kroz svijest mijenjanje same materije -- dokazano kroz pokuse u kvantnoj fizici.... 

Zamislite kako bi bilo da, kada dostignemo kritičnu masu u broju ljudi kod kojih je izmijenjena svijest, postane moguće mijenjati samu strukturu zemlje, na primjer da se životinje ne hrane jedne drugima...

No o tome u jednom narednom chat-u ;))

 

Eyona Cvitan, www.facebook.com/eyonacvitan, Usui Reiki majstor, Tibetanski Reiki majstor, Karuna Reiki majstor (utemeljiteljica Karuna Reikija u Hrvatskoj), bivši menadžer Internacional Center for Reiki Training (ICRT) www.reiki.org , osnivateljica TaraRei energetskog sustava za osobni razvoj i iscjeljivanje međuodnosa (izvan i unutar sebe – sve u univerzumu je povezano sa svim ostalim u univerzumu) kao dio Ascension - duhovnog prosvjetljenja kroz evoluciju svijesti. Facebook stranice: Evolutionary Earth Ascending, www.facebook.com/earthascend i TaraRei, www.facebook.com/tarareiU izradi, www.evolutionaryearthascending.com i www.tararei.com.

 

U Hrvatskoj boravi na Pelješcu gdje organizira seminare i okupljanja pod nazivom "Energetska druženja za širenje svjesnosti", program na: www.villaliberan.com.

Posebna najava za 11. 11. 2011: Ascension aktivacije na geo liniji (lay line) Pelješac, Međugorje, Bosanske Piramide.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

VIRTUALNO DRUŽENJE DANAS 27.07. 2011 od 20-21h:BEING BORIS PECIGOŠ (iliti Biti Boris Pecigoš) VIRTUALNO DRUŽENJE S WENDI.TANJOM DANAS 10.08.2011 od 20h - 21h!