Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

582

PUTA

OD 14.01.2018.

Donacija Snage Prirode razdijeljena na MYSTIC-u, zahvala magicusa

Donacija Snage Prirode razdijeljena na MYSTIC-u, zahvala magicusa
Zahvaljujemo našoj Ljubici Kos Rosandić na velikodušnoj donaciji koju smo u cijelosti razdijelili našim registriranim članovima koji su posjetili sajam MYSTIC od 19-23. 09. Nismo za svaku bočicu imali popratne listiće sa uputama, pa ponovo objavljujemo Ljubičin članak i njezine kontakte, tako da se onkoji su dobili dar, bez uputa mogu direktno njoj obratiti za pomoć i savjet, kako koristiti dobivene kapi ili sprej. Ljubici još jedanput od srca hvala! Redakcija magicusa

za fanove magicusa poklanjam 20 rescue kapi, 20 aura sprejeva, 20 Bachovih kapi za lakše učenje i 20 sprejeva za mršavljenje.

Poštovani,

za fanove magicusa poklanjam 20 rescue kapi, 20 aura sprejeva, 20 Bachovih kapi za lakše učenje i 20 sprejeva za mršavljenje.

S poštovanjem

Ljubica Kos Rosandić

Edward Bach (1886-1936)

Edward Bach pronašao je određene biljke sa energetskim potencijalom koje ciljano na suptilnoj razini harmoniziraju negativno duševno stanje. On ih je nazvao Happy of the plant world, a mogu služiti kao katalizator transformacije našeg višeg sobstva ili unutrašnjih ličnosti.

Bolest nije strahota ili karma nego jedino i samo korektor ili alat kojim se naša duša koristi da nas na naše greške upozori, kako bi nas od još nekih zabluda odvratila i tako nas spriječila da još veću štetu napravimo te nas dovodi nazad na put istine i svjetla, od kuda nikada nismo ni trebali otići. (dr. Edward Bach)

Bachovih 38 cvjetnih kapi obuhvaća sva osnovna negativna duševna stanja ljudskog karaktera i uravnotežuje ih u zatvorenom sistemu.

Više informacija na: The Dr Edward Bach Centre, UK

 

Kako djeluju Bachove kapi?

Bachove cvjetne kapi djeluju kao katalizator da se uspostavi duševna ravnoteža - tamo gdje čovjek nije "više potpuno svoj" postati će "potpuno svoj" (dr. Bach).

Bachova cvjetna terapija nam pomaže da prolaznim negativnim duševnim stanjima (kao što su nestrpljenje, nesigurnost, ljubomora, malodušnost, napetost, strah, razdražljivost, ljutnja i slično) čiji je uzrok slabost ljudskog karaktera, lakše izađemo na kraj i sami se dovedemo u ravnotežu.

Dugoročni cilj Bachove cvjetne terapije je čistoća duše, a tim što je moguće više razvoj i stabilnost osobe (ličnosti). Iz tog indirektno slijedi velika snaga i izdržljivost protiv duševnih i psihosomatskih poremećaja.

 

Primjena Bachovih kapi u tri točke:

1. Preventiva duševnog stanja - jačanje karaktera, uravnoteženje disharmoničnog duševnog stanja (nrp. resignacija, ljubomora, nesigurnost, ogorčenost, bespomoćnost, zdvojnost, mržnja, bijes, napetost...)

2. Treman akutnih stresnih psihičkih stanja i životnih kriza, npr. kod gubitka posla, problematičnih međuljudskih odnosa na poslu, konfilknih odnosa u vezi, kod odgoja djece, problema s učenjem, itd.

3. Popratni tretman akutnih ili kroničnih bolesti (dopuna liječničkom tretmanu) posebno pomaže kod poteškoća sa psihovegetativnom simptomatikom, npr. kod smetnji spavanja, neurodermitisa, psorijaze, kod dječjih problema u razvoju, kao postoperativne podrške nakon operacije karcinoma, infarkta, itd.

 

Rescue kapi za prvu pomoć

Kod kojih oboljenja pomažu Bachove kapi?

glavobolja uzrokovana napetošću

depresija

umor

iscrpljenost

slabi imunitet

loša probava

osip

zubobolja

Bachove kapi i krema:
"HITNA POMOĆ-RESCUE"

Primjenjuju se kod izuzetno stresnih situacija, šoka, kome, saobračajne nesreće... Pod jezik staviti 4 kapi. Ako nije dovoljno, u čašu vode ukapati 10 kapi i piti u gutljajima. Kod osobe u komi, nesvjesti, kod alergijskog šoka, namazati iza uha, na zapešće, usne, te ručne zglobove.. Kod visokog tlaka, varirajućeg tlaka, zubobolje, glavobolje, migrene, ugriza pčele, piti svakih 5 do 10 min, dok se ne smiri, te namazati mjesto bola. Kod pripreme za maturu, ispit, diplomu, pred odgovaranje u školi, za važan sastanak, sudski proces unaprijed se može pripremiti tako da tjedan dana ili mjesec dana redovito pijemo Rescue kapi već prema težini događaja koji vas očekuje. Oblozi: u1/2 l vode staviti 6 kapi i koristit za obloge. Kod napetosti mišića u kupelj staviti 15 kapi i držati pola sata. Kod velike napetosti u kadu se stavi 20 kapi. Rescue krema je praktična za nanošenje na kožu, pogotovo na mjesta koja su bolna. Nakon udarca ili ugriza, pojačava djelovanje rescue kapi. Primjenjuje se i kod dugotrajnih migrena, napetosti i za bolna mjesta (kod bolne ruke nakon dugotrajnog rada na komjuteru, vratni i rameni dio) Sastav: Nedirak-Impatiens - napetost Ptičje mlijeko-Star of Bethlehem - šok Šljiva prskulja-Chery Plum - strah da ćemo izgubiti kontrolu Pavitina-Clematis - nesvjest, koma, loša koncentracija Sunčanica-Rock Rose - paničan strah, panika, tremor, drhtavica

BACHOVE KUGLICE I KAPI ZA LAKŠE UČENJE

Bachove Cvijetne kuglice su vibracije divljih biljaka. Za lakše učenje primjenjuje se kombinacija slijedećih biljaka: Pavitina(Clematis)-pomaže da se lakše koncentriramo Brijest(Elm)-pomaže da uočavamo bitne stvar i da se ne gubimo vrijeme na ono što nije toliko važno Bijeli kesten(White Chestnut)-pomaže da odmah upamtimo i da ne moramo previše ponavljati Pupoljak kestena(Chestnut Bud)-pomaže da učimo iz vlastitog iskustva i da ne moramo ponavljati stalno iste greške Orah(Walnut)–pomaže da lakše prihvatimo sve novo(gradivo)



NOVO! Aura sprej (Aura spray)

Aura sprej je sastavljen od razlčitih prirodnih pripravaka. U njemu su sadržane esencije biranog dragog kamenja, esencije cvjetova, posebno orhideja, koje potječu s tri različita kontinenta.

Zračenja oštećuju auru svih živih bića, a oštećenja na fizičkom tijelu nastaju nakon što je auričko zaštitno polje jako oštećeno. Zbog toga se koristi aura sprej zbog svog sastava od esencija kristala. To mu daje sposobnost apsorpcije i čišćenja od štetnih zračenja, a esencije cvjetova i orhideja reflektiraju štetna zračenja od tijela te tvore zajedno štitnik koji jača naš prirodni štit aure.

Primjena: Zatvorite oči i pošpricajte se jednom do četiri puta preko glave i ramena prije nego što izlazite van na sunce ili u zagađenu atmosferu. Držite bocu 50 cm od glave dok raspršujete sprej. Aura sprej se može primjeniti i kada preuzmemo negativne energije drugih ljudi ili kompjutera.


 

Koja su ograničenja djelovanja Bachovih kapi?

Bilo bi krivo djelovanje Bachovih kapi dovesti u direktnu povezanost s tjelesnim simptomima bolesti. Bachova terapija spada puno više u područje "higijene karaktera" ili "preventive duševnog zdravlja". Zbog toga Bachove cvjetne kapi mogu koristiti kao preventiva i kao podrška stručnom tretmanu kojeg ne zamjenjuje.

S poštovanjem

Ljubica Kos Rosandić

(tel/fax) +385 (0)1 3860 862

(mob) +385 (0)99 4021 830

(e-mail) info@snaga-prirode.com

(web) www.snaga-prirode.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info