Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član darpaha

Upisao:

darpaha

OBJAVLJENO:

PROČITANO

654

PUTA

OD 14.01.2018.

Što nas očekuje u Lipnju 2012?

Što nas očekuje u Lipnju 2012?
Ako je peti mjesec bio mjesec početka promjena šesti mjesec je onda prirodno nastavak započetih promjena. „Kulminacija“ koncentracije planetarnih energija je završila pomrčinom Mjeseca 4.6. ali će se utjecaj tog događaja osjećati i sljedećih dana.

 

Merkur je već izašao iz sideralnog znaka Bika koji je predstavljao fokus energija u prošlom periodu, a uskoro će i Sunce za njim u znak Blizanaca. Na taj način fokus polako gubi na svojoj moći i u znaku Bika ostaju Jupiter, Ketu i Venera i tako predstavljaju dovršenje započetih promjena.

Druženje dva gurua (Jupitera i Venere) sa mistikom Ketuom u sljedećem periodu donosi otkrivanje mnogih istina o konkretnoj materijalnoj realnosti u kojoj se nalazimo. Saznati ćemo kakva je zaista situacija, razotkriti će se mnoge tajne i na vidjelo izaći afere koje su se čuvale skrivene zbog štetnih interesa. Očito ovoj kombinaciji neće puno promaći. Retrogradna Venera skoro do kraja lipnja govori o potrebi da se vratimo izvornim vrijednostima održive ekonomije, osobno i globalno.

Bliskost Venere i Jupitera također govori o potrebi da se u bliskoj budućnosti udruže suprotnosti i da svi zajedno stanemo na istu stranu, i da se posvetimo budućnosti zemlje i počnemo djelovati na održiv način. Sada je trenutak kada treba zaboraviti na razlike jer imamo priliku da zajedno riješimo stvari koje su nas dovele u ove sadašnje situacije.

Bik predstavlja „zemlju“, drugi je znak u zodijaku i tako predstavlja materijalno održavanje, hranu, financije i slično. Na tom nivou će nam se pružiti lijepa prilika da ujedinimo dualnosti (ili polaritete) i odbacimo, transformiramo ili nadogradimo ograničenja iz prošlosti i krenemo naprijed u nastavak ove započete promjene. Na taj način može se vratiti nada u novi val ekonomskog rasta i razotkrivanja konačne istine. Na nama je da to učinimo.

Venera je danas i sutra u uskoj konjunkciji sa Suncem i taj će se fenomen moći vidjeti sutra rano ujutro. Astrološki gledano Venerin utjecaj je prekriven snažnim zrakama Sunca i ona u takvom okruženju ne može manifestirati svoj povoljni utjecaj. Zadovoljstva trebaju biti žrtvovana zbog više svrhe. To je još jedan od fenomena sa kojim počinje lipanj.

Lipanj će biti obilježen završetkom Saturnove i Venerine retrogradnosti (24. i 28.6.). Venera daje šanse da se u ljubavi i partnerstvima neke okolnosti ponovo vrate na svoje mjesto. Saturn također završava svoje vraćanje u prošlost i pojaviti će se prilike da konačno riješimo pitanja i ostatke prošlosti, možda neke dugove, koji se vuku već skoro prošle tri godine. Takve prilike će trajati do početa kolovoza, ali o tom potom.

I Mars će napokon završiti svoj tranzit kroz sideralni znak Lava u kojem se giba od studenog prošle godine. Mars će ponovo proći (treći put) preko istih točaka koje je prelazio već dva puta u kratkom razdoblju. To može ponovo donijeti iste napetosti i konflikte, opet ona ista pitanja, ali i konačni potencijal pozitivnih rješenja jer Mars je sada direktan i ne vraća se više unatrag u znak Lava (barem ne ove godine). To je znači zadnja šansa (barem do sljedećeg tranzita Marsa u sideralnom Lavu ujesen 2013 god.) da se neke stvari riješe u pozitivnom smislu.

 

Dean Valentić

dean.valentic(a)pu.t-com.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info