Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član darpaha

Upisao:

darpaha

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1146

PUTA

OD 14.01.2018.

Solsticij i prvi dan ljeta

Solsticij i prvi dan ljeta
Ljetni solsticij je dan kada sjeverna hemisfera dobiva najviše svjetlosti Sunca. Pošto je Sunce izvor svjetla, životne energije (prane), inteligencije i svjesnosti dan solsticija je vrlo povoljan dan.

Ljetni solsticij je dan kada sjeverna hemisfera dobiva najviše svjetlosti Sunca.

Pošto je Sunce izvor svjetla, životne energije (prane), inteligencije i svjesnosti dan solsticija je vrlo povoljan dan.

Astrološki simboli ovog solsticija nam govore sljedeće; Mjesec se oporavlja od potpune pomrčine 6 dana unatrag i nalazi se u opadajućoj četrnaestodnevnici. Njegov položaj u sideralnom znaku Vodenjaka i odnos sa položajem Sunca pokazuje da ulazimo u ciklus učenja i spoznaja, otvaranja novih mogućnosti koje podržavaju moralnost, želju za uzdizanjem u duhovnom i materijalnom smislu. Ovakve okolnosti potvrđuje i položaj Jupitera u sideralnom znaku Ovna koji pokazuje nove početke na mnogim nivoima, ne samo u smislu napretka tehnologije nego i u smislu uklanjanja nekih osobnih blokada i kočnica i otvaranje puta novim prilikama rasta u osobnom i duhovnom smislu.

Položaj Mjeseca u sazviježđu koje nazivamo Šatabiša pokazuje kako je ovo odličan dan za početak regeneracije osobne energije, liječenje tijela, uma i duše.

Saturn će zahtijevati marljiv i predan rad i konkretno, ekonomično i praktično djelovanje koje će jedino biti sposobno postaviti stabilan temelj životnih vrijednosti i dugoročnog održavanja.

Venera i Mars su pod utjecajem nepredvidivih Mjesečevih čvorova.

Ovakav nestabilan položaj govori o tome da će strast i želja znati polučiti neželjene i/ili neočekivane rezultate. Ako se oslanjamo samo na sirovu strast (Mars) ili želju za lagodnim uživanjem (Venera) vrlo je vjerojatno da ćemo završiti razočarani i frustrirani.

To je također mogući pokazatelj nepredvidivih elementarnih nepogoda, sukoba u društvima svijeta i nestabilnosti u pokušajima da ostvarimo sreću i blagostanje u svijetu. Očito je da se trebamo okrenuti prema sebi i tražiti promjenu u sebi. Zato je pametno usvojiti trend obnavljanja, rasta i napretka na unutarnjem nivou jer to otvara put i vanjskim promjenama.

Saturn govori o marljivom radu, on neće propustiti ništa što je nestabilno i nedovoljno čvrsto i konkretno, a Jupiter otvara puteve za udruživanje, prijateljstva, suradnju, zajedničko pomicanje granica i inteligentno djelovanje u prevladavanju blokada i prepreka.

Iskoristimo ovu prigodu da slavimo energije Sunca, pozdravimo ove tranzicije kroz ozbiljnije prakticiranje duhovnih procesa, molitvu i meditaciju.

Obratimo se Suncu i zamolimo za sinhronizaciju sa energijama majke Zemlje i Prirode.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi,, želim vam lijep , sretan i uspješan tjedan. Lp

    04.03.2024. 07:58h
  • Član aliusalius

    bglavac ❤️

    01.03.2024. 11:58h
  • Član bglavacbglavac

    Lijep pozdrav alijus! Drago mi je da si tu.

    28.02.2024. 17:45h
  • Član aliusalius

    irida ❤️

    28.02.2024. 10:47h
  • Član aliusalius

    istankovic ❤️

    28.02.2024. 10:47h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info