Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član aromateka

Upisao:

aromateka

OBJAVLJENO:

PROČITANO

783

PUTA

OD 14.01.2018.

Škola Tarota

Upoznajte: Čudesni SVIJET TAROTA! Što se zapravo može postići otvaranjem ili gledanjem Tarot karata? Svi mi nosimo u sebi Svećenika, Snagu, Sunce, Mjesec, Ludu (nazivi karata iz Velike arkane), potrebno je samo vrijeme, ljubav i otvorena duša da nam karte sugeriraju pravi odgovor na naše pitanje, da nas zaštite od poteškoća ili dilema koje nas prate u našem životu.

Tarot je velika planina sa mnoštvom vrhova do kojih se penje znanjem, spoznajom i osobnim životnim iskustvom. Nema velikih i malih problema, kao što nema nerješivih stvari; jer prije nego što se pojavio neki problem, duboko negdje unutra začelo se i njegovo rješenje.

Tarot, bez sumnje budi, na čudesan način stvaralačku imaginaciju, koja uspostavlja kontakt sa našom dušom gdje su zapisani svi događaji, a naše umijeće čitanja karata daje nam odgovore kako, gdje i kada problem riješiti.

Porijeklo tarota nesumnjivo je velika enigma, koja traje već tisućama godina. Postoji nekoliko verzija o nastanku tarota, no bilo da je on nastao u Egiptu kao razbibriga faraona, ili je slikovni zapis učenjaka u Fezi koji su pokušali sačuvati svoje znanje pred naletom srednjovjekovnog progona, TAROT je opstao do dana današnjeg. Za neupućene, riječ je o špilu karata koje su podijeljene u dvije grupe: Velika arkana (22 karte) i Mala arkana (56 karata). (op. Arkana u ovom slučaju nema nikakve sličnosti sa turskom riječi Arkan, Arcanum je latinska riječ i njezino značenje je tajna ili mistika). 22 karte Velike arkane različito su oslikane ovisno o autoru i dakako o vremenu nastanka. Jedan od najpoznatijih no svakako i ne najstarijih je Marsejski tarot.

Postoje mnoge zablude vezane uz tarot karte. Često su prikazane u krajnje negativnom, praznovjernom svjetlu, što je pokušaj da sve ova neprocjenjiva općevremenska i općeljudska tehnika tumačenja kako prošlosti, sadašnjosti tako i budućnosti uništi.

Što se zapravo može postići otvaranjem ili gledanjem Tarot karata? Svi mi nosimo u sebi Svećenika, Snagu, Sunce, Mjesec, Ludu (nazivi karata iz Velike arkane), potrebno je samo vrijeme, ljubav i otvorena duša da nam karte sugeriraju pravi odgovor na naše pitanje, da nas zaštite od poteškoća ili dilema koje nas prate u našem životu.

Otkrijte jednu od najljepših i najtrajnijih tehnika prognoziranja budućnosti na pravilan način.

Škola tarota počinje 20.listopada. Nastava se održava utorkom u popodnevnim satima. Polaznici odrađuju 40 lekcija uz sav potreban pribor (karte koje se obrađuju na nastavi, skriptu i sav radni materijal uključen je u školarinu). Individualni pristup moguć je samo manjem broju polaznika, stoga grupa se ne može sastojati više od 10 osoba. Uz pristupnicu svaki polaznik je dužan potpisati etički kodeks o uporabi Tarota.

Sve zainteresirane molimo da svoje podatke, kao i zbog čega žele naučiti Tarot dostave na adresu:info@galbanum.hr

Predavač: Valentina Kranjčić, 15 godišnje iskustvo rada sa Tarotom.

Više informacija na: www.galbanum.hr 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info