Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član darpaha

Upisao:

darpaha

OBJAVLJENO:

PROČITANO

666

PUTA

OD 14.01.2018.

NOVI POČETAK – promjene u svibnju 2011, astrološki pogled

NOVI POČETAK – promjene u svibnju 2011, astrološki pogled
Ulazimo u mjesec svibanj. Vrlo je zanimljiva situacija koja se odigrava na nebu; 4 planete se trenutno nalaze u znaku Riba (koristim znakove sideralnog zodijaka) i tokom svibnja ta će se kombinacija preseliti u znak Ovna. Tokom ovog mjeseca možemo očekivati konkretne promjene.

Trenutno je aktualna uska konjunkcija Jupitera i Marsa koja se upravo odvija na samom kraju znaka Riba.

Tokom cijelog mjeseca svibnja Mjesečevi čvorovi će također biti na samom rubu znakova Strijelca i Blizanca.

Ove rubne pozicije govore o trenutnoj tranziciji, odnosno o završetku jednog perioda i skorom početku sljedećeg perioda.

Konjunkcija Jupitera i Marsa otvara svibanj i daje mu moć da znanjem i energičnošću pokrene stvari sa mrtve točke u kojoj se već neko vrijeme nalaze.

Svibanj je upravo mjesec u kojem Jupiter mijenja svoj znak, a to se dešava jednom godišnje (izuzev retrogradnog kretanja Jupitera, a to se u ovom slučaju ulaska u znak Ovna neće dogoditi, to znači da se Jupiter u retrogradnom kretanju više ne vraća u znak Riba). Jupitera će na tom putu promjene pratiti Mars, Venera i Merkur.

Ovan je prvi znak zodijaka i označava nove početke. Tranziti svih ovih planeta u znak Ovna označavaju novi početak.

Zanimljivo je da se Sunce već nalazi u znaku Ovna i već nagovještava promjenu. Upravo danas, na prvi dan svibnja, Suncu se u znaku Ovna pridružio i Mjesec. Dakle, sve se upravo odigrava na rubu između zadnjeg i prvog znaka zodijaka što nam jasno govori o tome da se jedan ciklus završava i počinje sljedeći ciklus.

Na osnovu svega toga tokom svibnja možemo očekivati konkretne promjene kako na osobnom nivou svakog pojedinca pa tako i na globalnom nivou događanja u svijetu.

U prvoj polovici svibnja imati ćemo dvije vatrene planete u Ovnu; egzaltirano Sunce i energičnog Marsa što pokazuje snažnu aktivnu energiju koja će svojom silinom pokušati agresivno pokrenuti stvari na događanje.

U toku druge polovice svibnja energije će se preciznije definirati jer će Jupiter svojim ulaskom u Ovna donijeti konačno razumijevanje i konkretna rješenja za užurbanu, ishitrenu i napadnu energiju koju su donijeli Sunce i Mars. Jupitera će na tom putu u uskoj konjunkciji pratiti Merkur i Venera zajedno prelazeći u znak Ovna. Sve ove promjene prate i Mjesečevi čvorovi koji će se krajem mjeseca već opasno približiti rubu znakova Strijelca i Blizanca na svom putu prema Škorpionu i Biku.

Tokom svibnja (a i dalje) očekujmo promjene i sudjelujmo u promjenama, odnosno promijenimo ono što želimo jer to i možemo. Svibanj će biti poput „okidača“ koji će pokrenuti mnoge stvari.

Dean Valentić © sva prava pridržana www.vedska-astrologija.com

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info