Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Mayan

Upisao:

Mayan

OBJAVLJENO:

PROČITANO

308

PUTA

OD 14.01.2018.

MUNAY KI 9 BLAGOSLOVA - PREDAVANJE U ZAGREBU 11.6.2015. U 18 SATI

MUNAY KI - VOLIM TE – BUDI ONO ŠTO JESI ISCJELJUJUĆI ENERGETSKI KODOVI KOJI TRANSFORMIRAJU NAŠE ENERGETSKO POLJE U POLJE HOMO LUMINUSA - SVJETLOSNOG LJUDSKOG BIĆA Predavanje o drevnom znanju Inka i inicijaciju MUNAY KI 9 BLAGOSLOVA će održati Katarina Prokić, psihologinja i prevoditeljica. Direktna učenica Jose Arguellesa, članica i suradnica Zaklade Zakona Vremena i Instituta za galaktička istraživanja, aktivistica za mir i povratak kalendara 13 luna 28 dana Bavi se mayanskim i rekonektivnim iscjeljivanjem, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru, Zakonu Vremena i kozmičkoj povijesti. Održava predavanja i radionice po cijelom svijetu. Znanje o Munay Ki i inicijacije Katarina Prokić je primila direktno od loze naroda Q’ero, potomaka Inka. Predavanje je besplatno

Katarina Prokić živi u Chileu, više od 20 godina. Sa čarobnih Anda, kolijevke nove duhovnosti i u ime rađanja novog ljudskog bića svjetlosti - Homo luminosa, primila je ogroman poklon: znanje o Munay KI 9 blagoslova, devet velikih inicijacija, devet rituala ili energetskih transmisija. Munay Ki na jeziku Quechua naroda u prijevodu znači: ”Volim te!“ ili „Budi ono što jesi!“ Te rituale je dobila direktno od loze naroda Q’ero, potomaka Inka, skrivenog od današnje civilizacije opsjednute posjedovanjem materijalnih bogatstava, civilizacije koja je odvojena od svog izvora, od svoje biti. Starosjedilački narod Q’ero, iskoračili su izvan linearnog vremena, oslobođeni su straha i potpuno stopljeni sa svojom transcendentalnom prirodom. Zovu ih Čuvarima Zemlje jer mudrost i znanje čuvaju stoljećima i kao obični ljudi žive svoje, za nas potpuno neobične živote, čineći samo ono što je dobro za Zemlju i za sve nas, njene stanovnike. Od nedavno svoju mudrost prenose ne samo onima koji bi je zaslužili poslije godina posvećenosti, već zbog krize u kojoj se nalazi svijet, iziskuje širenje mudrosti i na što veći broj ljudi. Proročanstva mnogih drevnih naroda američkog kontinenta kao i u proročanstvu Maya se govori o ovom trenutku naše civilizacije kao periodu velike transformacije, periodu novih evolutivnih procesa.

Drevni narodi nagovještavaju rađanje novih ljudskih bića, bića mudrosti i moći, koja žive slobodna od straha, u skladu sa suštinom svoga bića, sa odgovornošću za cjelokupnu kreaciju.

Interesantan detalj o Munay Ki – zadnja dva rituala Čuvari Zemlje dobivaju 2006. godine. Jedan od njih je ritual Kreatora - Tvorca koji do tada nikada nije mogao biti prenesen sa jednog čovjeka na drugog, već se primao u direktnom kontaktu sa božanskim silama.

Privilegija koja je nekada bila samo za izuzetne posvećenike sada je dostupna svima koji osjete unutrašnji poziv da prime inicijaciju / rituale Munay Ki u kojima su sadržani energetski kodovi Novog čovjeka. Rituali ove mistične, šamanske tradicije sa Anda, dovode do promjene na svim nivoima našeg bića: fizičkom, mentalnom i duhovnom što dovodi do drugačijeg odnosa prema sebi, svom zdravlju, životu i smrti. Uspostavljamo dublji kontakt sa svojom dušom promatrajući život sa više perspektive. Pomažu nam u ko-kreiranju stvarnosti i u manifestiranju naše životne misije, onoga što zaista trebamo raditi dok smo ovdje na Zemlji. Ova promjena je na dubokom duhovnom nivou.

Munay KI 9 blagoslova/ceremonija transformiraju, integriraju i dopunjuju energetsko polje svake osobe koja prođe kroz proces inicijacije, pokreću energetske transformirajuće procese, iscjeljuju rane ili energetske traume, prenošene kroz karmu ili nasljeđe. Munay Ki 9 blagoslova/ceremonija, će reintegrira DNK – dovodi do transformacija na bezbroj predivnih načina, omogućavajući Vam rađanje novog, svjetlosnog tijela Duge (koje nas povezuje sa petom dimenzijom). Sama vibracija imena Munay Ki u sebi nosi univerzalnu riječ “ći”, “ki” koja označava iscjeljujuću sveprisutnu energiju.

Munay Ki kodovi pročišćuju naše čakre i energetsko tijelo, čine da boje naše aure budu jasnije i intenzivnije isijavajući ljubav, a naše energetsko polje harmoničnim i ugodnim - dobiti ćete ono što Čuvari Zemlje zovu tijelo Duge.

Jedan od devet inicijacija odnosno rituala je Ritual Iscjelitelja koja čini da svaku osobu koju nakon inicijacije dodirnemo postaje blagoslovljena. Rituali / blagoslovi nose moćnu energiju i privlačna imena:

Ritual Iscjelitelja,

Zaštitne trake moći,

Ritual svevidećeg,

Ritual harmonije,

Čuvar dana,

Čuvar mudrosti,

Čuvar Zemlje,

Čuvar Zvijezda,

Ritual Tvorca - Kreatora.

Obavezne prijave na: vesna.etznab138@gmail.com

ili na mobitel: 098 92 94 751

Točna lokacija održavanja po prijavi na e:mail.

Predavanje je besplatno.

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 08.06.2015. 17:03h

  Član emilioMerlin2

  Prva i Druga u Binarnoj besmislici....

  ....ili kao "pozdrav Civilizaciji"?

  Kao nadamo se da če izgubiti doticaj sa svojim "izvorom" pa i riskirajuči da nas proglasi ludima!?

  _______________________________

  A ovo je od CC-a..... ili "one moje s Anda i slatke rite"!

   

  Prva sintaksa
  Jedan čovjek, zureći u svoje jednadžbe,reče da je svemir imao početak.Dogodila se eksplozija, rekao je.Prasak nad praskovima, i svemir bi rođen.I on se širi, reče.Čak je izračunao i dužinu njegova života:deset milijardi okretaja Zemlje oko Sunca.Svi na Zemljinoj kugli zaklicaše od radosti;njegove proračune nazvaše znanošću.Nitko nije pomislio da je čovjekova pretpostavka o početku svemiratek odraz sintakse njegova materinskog jezika;sintakse kojoj su potrebni počeci poput rođenja,razvoja i sazrijevanja,i krajevi, poput smrti, kao činjenični iskazi.Svemir je imao početak,i on stari, uvjerava nas taj čovjek,i umrijet će, kao što umiru sve stvari,kao što je i on sam umro pošto je matematički potvrdiosintaksu svojega materinskog jezika.
   
  _________________________________
  Druga sintaksa
  Je li svemir doista imao početak?Je li teorija velikog praska istinita?To nisu pitanja, iako zvuče kao da jesu.Je li sintaksa kojoj su potrebni počeci, razvojii završeci kao činjenični iskazi, jedina postojeća sintaksa?To je pravo pitanje.Postoje i druge sintakse.Evo jedne, primjerice, koja zahtijeva da se različitostintenziteta uzme kao činjenica.U toj sintaksi ništa ne počinje i ništa ne završava;tako rođenje nije čist, jasno izdvojen događaj,nego posebna vrsta intenziteta,što vrijedi i za sazrijevanje i za smrt.Čovjek s takvom sintaksom, pregledavajući svoje jednadžbe,zaključuje da je izračunao dovoljno različitih intenzitetada može sa sigurnošću rećikako svemir nikada nije počeoi nikada neće završiti, već je prolazio, sada prolazi i prolazit ćekroz beskrajna kolebanja intenziteta.Taj bi čovjek s pravom mogao zaključiti da je sam svemir  bojna kočija intenzitetai da se čovjek na nju može ukrcatikako bi putovao kroz promjene bez kraja.Sve će on to zaključiti, i mnogo više,a da možda nikada neće shvatitikako samo potvrđujesintaksu svojega materinskog jezika.
  ________________________________________
  »Okret, okret, okret!« govorila je potom, okrećući se kao krošnjadrveta.»Guza, guza, guza«, rekla je pokazujući mi golu stražnjicu kaoplesačica kan-kana.Ponavljala je isti prizor sve dok nije utihnuo zvuk glazbe kadase odvila opruga gramofona. Imao sam osjećaj da se Madame Ljudmilla vrti u daljini i da postaje sve manja i manja kako se glazba sti-šavala. Neki očaj i samoća, za koje nisam ni znao da postoje u meni,izbili su na površinu iz dubine mojeg bića i natjerali me da ustanemi istrčim iz sobe, niza stube i da kao luđak izletim na ulicu.Eddie je stajao ispred vrata i razgovarao s muškarcima u svije-tloplavim sjajnim odijelima. Kad me je vidio kako trčim, počeo segrohotom smijati.»Nije li ludo?« upita još pokušavajući zvučati kao Amerikanac.»Figure ispred zrcala samo su predigra. Kakav doživljaj! Kakav do
  življaj!«
  Prvi put kad sam ispričao priču don Juanu, rekao sam mu da mese duboko dojmila melodija i stara prostitutka koja se nespretnookretala u ritmu glazbe. Duboko me se dojmila i spoznaja o bešćutnosti mojeg prijatelja.Sjedeći tako s don Juanom u planinama Sonore, završio sampriču i odjednom se počeo tresti pod utjecajem nečega tajnovitoga inedefiniranoga.»Ta priča«, reče don Juan, »trebala bi ući u tvoj album važnihdogađaja. Tvoj ti je prijatelj, a da nije ni znao, podario, kao što je isam rekao, nešto što ćeš doista pamtiti cijelog života.«»Tužna priča, i to je sve, don Juane«, rekoh.»To je doista tužna priča, poput drugih tvojih priča,« odgovorio je don Juan, »ali ono što je u njoj drukčije i važno, smatram, jest tošto ona, za razliku od drugih tvojih priča, dotiče svako ljudsko biće,
   
  a ne samo tebe. Vidiš, poput Madame Ludmille, svi mi, mladi ili stari, izvodimo figure ispred zrcala na ovaj ili onaj način. Bilježi štoznaš o ljudima. Pomisli na svako ljudsko biće na Zemlji i bez sumnjećeš uvidjeti da ma tko bili, ma što mislili o sebi, čime god se bavili,rezultat njihovih djela uvijek će biti isti: besmislene figure ispred zrcala.«
  ____________________________
  *********************
  Dodvavola ako to nije baš ono što je pjesnik htio reči ili što nije rekao a kad ga obuzme ili se oduzme.........

SADRŽAJ UPISAO

Član MayanMerlin0 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana mayan dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  05.07.2020. 09:44h
 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info