Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Runoval

Upisao:

Runoval

OBJAVLJENO:

PROČITANO

915

PUTA

OD 14.01.2018.

Zračenja iz mobitela i antena uništavaju našu DNK i stvaraju rak

Zračenja iz mobitela i antena uništavaju našu DNK i stvaraju rak
Znate li koliko vas zrači mobitel ili kućni Wi-Fi? Znate li kako zračenja iz antena utječu na ljudski DNK? Za sve one koji negativni utjecaj iz elektroničkih uređaja smatraju običnom teorijom zavjere bez ikakve veze s istinom donosimo najnovija znanstvena otkrića koja pokazuju vezu između novootkrivenih svojstava deoksiribonukleinske kiseline i bežičnih tehnologija.

Zračenja iz mobitela i antena uništavaju našu DNK i stvaraju rak

by Velimir Gašparić 

Znate li koliko vas zrači mobitel ili kućni Wi-Fi? Znate li kako zračenja iz antena utječu na ljudski DNK? Za sve one koji negativni utjecaj iz elektroničkih uređaja smatraju običnom teorijom zavjere bez ikakve veze s istinom donosimo najnovija znanstvena otkrića koja pokazuju vezu između novootkrivenih svojstava deoksiribonukleinske kiseline i bežičnih tehnologija.

Autor: Ljubica Šaran
Matrix World

DNK ima svojstva fraktalnih antena
Prve fraktalne antene su se počele koristiti na famoznom polju pored Gakone na Aljasci na kojem je instaliran HAARP. Nakon desetljeća minimalizacije, fraktalne antene možemo naći u kombinaciji s RFID čipovima u robi široke potrošnje do kućnih antena za hvatanje televizijskog programa te unutar mobilnih telefona koji sadrže tanke fraktalne antene instalirane unutar samog kućišta uređaja.


Masivne fraktalne antene u Gakoni na Aljasci, postrojenje HAARP.
2011., godine znanstveni tim na čelu s dr. Martinom Blankom je otkrio da je ljudska DNK fraktalna antena. Blank je jedan od najvećih svjetskih istražitelja na polju celularnih i molekularnih efekata koje stvaraju EM polja. Njegovo otkriće je objavljeno u International Journal of Radiation Biology pod nazivom: "DNA is a fractal antenna in electormagnetic fields."
U spomenutoj studiji se pokazalo kako DNK ima dvije strukturalne karakteristike fraktalnih antena: elektroničku kondukciju i samo-simetriju. DNK nalikuje velikoj neprekinutoj spirali s brojnim "odjeljcima" koji u potpunosti izgledaju kao djelići svake kompleksne fraktalne antene. Iako su se još prije tri desetljeća znanstvenici poput Poppa i Garjarjeva bavili bio-fotonikom i protokom informacija u i iz DNK, smatrajući je biološkim internetom, do sada nitko nije mogao dokazati kako zapravo DNK prima i odašilja "podatke." Blankova studija je također otkrila kako naša deoksiribonukleinska kiselina iznimno reagira na elektromagnetska polja, i to u puno većem obimu nego li druga tkiva unutar našeg tijela. Dr. Blank je u svom govoru pod nazivom "The Health Effects of Electromagnetic Fields" koji je održao krajem 2010., godine u Commonwealth Clubu u Kaliforniji, potvrdio kako je iznimno zabrinut zbog stalnog mikrovalnog zračenja s kojim se bombardira naš genetski materijal.
Studija Sveučilišta Columbia je posebno interesantna jer pokazuje kako su interakcije između DNK i EMF-a (elektromagnetskog polja) te RF-a (Radio frekvencija) negativne. Kada se DNK našla u doticaju s EMF-om i RF-om, prvo su se pojavili visoki nivoi stresnih proteina u heliskima DNK, a nakon toga su znanstvenici promatrali kako se spirale DNK razdvajaju i raspadaju. Drugim riječima ne-ionizrajuće zračenje uništava ljudsku DNK. Blank smatra da se glavni razlog za takvu burnu reakciju može pronaći u kompaktnoj strukturi nukleusa DNK i naravno njezinih svojstava fraktalne antene.
Ljudska DNK je najburnije reagirala na ELF-ove (extreme low frequencies) ili radio valove ekstremno niske frekvencije, iako su efekti slični kao i s drugim oblicima RF i EMF zračenja, u slučaju ELF-ova reakcije su postajale puno kompleksnije.
U zaključku Blankove studije stoji kako DNK reagira na zračenja iz okoliša te da je povećanje različitih vrsta zračenja siguran razlog u povećanju kancerogene epidemiologije, kao i različitih varijacija u kemijskoj revoluciji u pradavnoj geološkoj povijesti.
Jednostavnim jezikom rečeno povećanje broja kancerogenih oboljenja možemo zahvaliti različitim zračenjima iz okoliša koja su oštetila i još uvijek oštećuju našu DNK.
Znanstvena analiza objavljena krajem 2010., godine pod nazivom: "Non-Thermal Effects and Mechanisms of Interaction Between Electromagnetic Fields and Living Matter" je dodatno pokazala mehanizme i utjecaje EMF-a na živo tikivo i DNK.
Zlo bežične tehnologije
Industrija mobilnih telefona je napravila studiju u 13 zemalja u kojoj se pokazalo kako se za 40% povećava rizik od dobivanja raka mozga u slučaju da korisnici provedu telefonirajući više od 1640 sati. U neovisnom istraživanju iz 2007., godine, koje je obavio tim iz Švedske je otkriveno kako se za 540% povećava rizik od dobivanja raka ako se mobilni telefoni koriste više od 2000 sati.


 


3D prikaz zračenja iz mobilnog telefona na ljudsku glavu.

 

Dr. Devra Davis iz Environemntal Health Trusta, autorica djela "Disconnect - The Truth About Cellphone Radiation" se isključivo bavi izučavanjem opasnosti od zračenja izazvanih mobilnim telefonima. Ona je u početku bila potpuni skeptik glede zazivanja opasnosti od mobilne telefonije no nakon skupljanja toksikoloških i epidemioloških dokaza njeno stajalište se promijenilo i ona danas u svojim brojnim predavanjima prenosi slijedeću poruku:

 

"Svijet se treba osloboditi od mobilne telefonije, ne samo da je ova tehnologija opasna, ona je smrtonosna. Biološki učinak mobilnih telefona na ljudsko tijelo ne leži u jakosti signala već u njegovoj eratičnoj prirodi koja uništava rezonancu DNK i njenu mogućnost obnavljanja. Ovo je i najjednostavniji razlog zašto mobilna tehnologija stvara kancerogena oboljenja."

Mobiteli i nastanak raka
2011., godine je objavljeno istraživanje o tome kako mobiteli utječu na stvaranje tumora na parotidnim žlijezdama. Da podsjetimo, parotidna žlijezda ili zaušna žlijezda je najveća od triju parnih žlijezda slinovnica. Većim dijelom leži na čeljusnoj grani, a pokriva stražnji rub mišića mastera, njeno tijelo se nalazi ispred i ispod ušne školjke na obije strane glave. Ova žlijezda je poznata po tome što njena infekcija stvara takozvane zaušnjake (mumps) - akutnu virusnu dječju zaraznu bolest.


Parotidna žlijezda ili zaušna žlijezda je posebno izložena zračenju iz mobitela.
Izraelski znanstvenici su preko 30 godina istraživali povećanje tumora na parotidnoj žlijezdi, između 1970-te i 2006-te godine broj tumora se povećao za 400%. 2008., godine dr. Siegal Sadetcki, glavni istražitelj senata SAD-a, je uspio identificirati glavnog krivca za tumore zaušne žlijezde. U njegovom izvješću stoji kako su mobilni telefoni glavni i najčešći krivci za:
34% povećanja rizika od tumora zaušne žlijezde ako se mobilni telefon koristi na regularnoj bazi u vremenu od pet godina.
58% povećanja rizika od tumora zaušne žlijezde ako se mobilni telefon koristi s više od 5500 poziva za vrijeme ljudskog života.
49% povećanja rizika od tumora zaušne žlijezde ako se mobilni telefon koristi za više od 266,3 sata za vrijeme ljudskog života.
Svjetska Zdravstvena Organizacija je zračenje mobitela svrstala u kancerogeno zračenje
Smatra se kako danas postoji 5,9 milijardi korisnika mobilnih telefona, to je otprilike 87% ljudske populacije. 03.05.2011., godine, WHO i IARC (International Agency for Research on Cancer) ili Internacionalna agencija za istraživanja raka, su priznale kako mobilna telefonija zaista uzrokuje rak, te su zračenje iz mobilnih telefona stavili u 2B rizičnu skupinu za ljude. Klasifikacija se obavlja na takav način da se izučavaju povećanja u broju kancerogenih bolesti koja su nastala pojedinim utjecajima, u ovom slučaju uz pomoć zračenja iz mobitela.

Prikaz termalne radijacije iz mobilnog telefona na ljudski mozak. S lijeva vidite utjecaj na dijete od pet godina, u sredini je utjecaj na mozak djeteta starog 10 godina, a se desne strane je utjecaj na mozak odrasle osobe.


U istraživanju koje je objavljeno 2008., godine je otkriveno kako su trudnice i njihova nerođena djeca posebno osjetljiva na zračenje iz mobitela. Znanstvenici su analizirali 13 tisuća djece i otkrili su kako je zračenje iz bežične tehnologije uzrokovalo brojne probleme za vrijeme trudnoće te da je na koncu povećalo rizik od poremećaja koji izazivaju hiperaktivnost, nedostatak pažnje, probleme s emocijama, stvaranjem i održavanjem veza s ljudima i druge bihevioralne anomalije. Rizik je postajao još veći ako su djeca koristila mobilne telefone prije navršene sedme godine života. Sve trudnice koje su koristile mobilne telefone su imale 54% povećan rizik od različitih fizičkih i psihičkih anomalija u zdravlju i razvoju njihove djece. Statistika iz istraživanja izgleda ovako:
80%  veći rizik da će djeca, zbog majčinog korištenja mobilne tehnologije, imati bihevioralne probleme.
25% veći rizik da će imati emocionalne probleme.
34% veći rizik da će imati probleme u relacijama s vršnjacima.
35% veći rizik da će imati problema s hiperaktivnošću.
49% veći rizik da će imati problem s pažnjom.
Djeca se zrače čak i unutar majčinog trbuha
U nedavnim istraživanjima se potvrdilo kako su djeca, pa čak i ona nerođena u najvećoj opasnosti

od zračenja uzrokovanog bežičnom tehnologijom i mobilnim telefonima. Radijacija najlakše ulazi u srednji mozak djece i sprečava pravilnu produkciju moždanih stanica.
Brinu li se roditelji koliko se njihova djeca zrače mobilnim telefonima?
Prema istraživanju prof. Lennarta Hardella iz Švedske, osobe koje su počele koristiti mobitel kao tinejdžeri imaju 400-500% veću mogućnost od razvijanja raka mozga u dobi od 20-te do 30-te godine.
Udaljite se od mobilnih telefona
U znanstvenom istraživanju koje je objavljeno 2009., godine se pokazalo kako nošenje mobitela u džepu hlača uništava kosti karlice, točnije stvara osteoporozu. Muškarci koji su nosili mobitele okačene o opasač ili unutar džepa od hlača su unutar šest godina ove prakse izgubili gustoću kostiju karlice. Istraživači su uz pomoć rendgenskih snimaka otkrili kako je kost uvijek bila oslabljena na strani na kojoj su učesnici nosili mobitele.
U studiji koja je objavljena u web tiskovini PLoS One je otkriveno slijedeće:

"RF-EMR (radio frekvencije i elektromagnetsko zračenje) bez obzira na jakost i frekvenciju mobilnih telefona, uništava mitohondrijsku generaciju kisika unutar ljudskih spermija, na taj se način smanjuje njihova pokretljivost, dok s druge strane uništava DNK i fragmentira je. Ovo istraživanje ima jasnu implikaciju o tome koliko je opasno korištenje mobilnih telefona za muškarce koji imaju namjeru imati djecu. Mobiteli potencijalno utječu na plodnost muškaraca i zdravlje njihovih potomaka."

Na našim prostorima još uvijek nema istraživanja o učincima mobilne telefonije, RF-a, ELF-ova i EM-a na ljudsko zdravlje, a još manje se razgovara o učincima mobilne telefonije na stanovništvo. Nadamo se da će ovaj tekst omogućiti povećanje svijesti o tome što nam rade najmodernija sredstva komunikacije.
Autor: Ljubica Šaran
 
Matrix World

http://2012-transformacijasvijesti.com/alternativna-medicina/zracenja-iz-mobitela-i-antena-unistavaju-nasu-dnk-i-stvaraju-rak

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info