Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

302

PUTA

ZAVJETNI KOVČEG

ZAVJETNI KOVČEG
Hoće li otkriće Zavjetnog kovčega uskoro biti javno objavljeno cijelom svijetu?

Kada izraelska vlada konačno objavi otkriće Kovčega saveza, bit će to najveća arheološka bomba u povijesti svijeta. Vlasti u Izraelu već dugo znaju gdje se nalazi, ali pokušaj uklanjanja objekta tako goleme važnosti duboko ispod Brda hrama uvijek je bio kompliciran. Zapravo, kada Izraelci konačno otkriju Kovčeg, možda čak neće ni priznati gdje je bio skriven sve ovo vrijeme zbog proturječnih tvrdnji o nadležnosti nad Brdom hrama. Ako Izraelci otvoreno priznaju da su Kovčeg uzeli ispod Brda hrama, to bi potencijalno moglo pokrenuti nemire u cijelom islamskom svijetu. Ovo je tako osjetljiva tema i doista će biti pravo čudo kada se otkriće Kovčega konačno otkrije.

Ali dogodit će se.

Zapravo, vjerujem da će se objava otkrića Kovčega najvjerojatnije dogoditi na ili blizu velikog židovskog praznika.

Dakle, svaki put kad se dogodi još jedan biblijski festival, moramo biti na visokoj pripravnosti.

U slučaju da niste pročitali moj zadnji članak o lokaciji Zavjetnog kovčega , želim se osvrnuti na jednu vrlo važnu točku.

U zapadnom svijetu, naši "znanstvenici" su smislili svakakve čudne teorije o lokaciji Kovčega, ali istina je da oni u Izraelu već godinama znaju gdje počiva.

Zapravo, na svojim službenim stranicama Institut Temple zapravo priznaje da znaju gdje se točno nalazi...

Zavjetni kovčeg jedna je od najfascinantnijih tema vezanih uz Hram. Postoje mnoge teorije o tome što se dogodilo s Zavjetnim kovčegom, a ima i nagađanja o njegovoj stvarnoj lokaciji. Neki ljudi misle da je odnesena u Vatikan, zajedno s drugim hramskim posudama, poput onih prikazanih na rimskom spomeniku, Titovom slavoluku. Postoje mnoge autentične, drevne povijesne kronike, a još više popularnih legendi, koje svjedoče da su mnoge svete posude odnesene u Rim. Međutim, to se ne odnosi na najsvetije obilježje Prvog hrama, Kovčeg.

Dok neki tvrde da imaju dokaze da je Kovčeg u Etiopiji, i naravno, gledatelji filma su bili počašćeni fantastičnom verzijom priče u "Raiders of the Lost Ark", u stvarnosti, izraz "izgubljeni" Kovčeg nije točan opis za gledište židovskog naroda –  jer smo oduvijek točno znali gdje je . Dakle, Kovčeg je "Skriven", i prilično dobro skriven, ali nije izgubljen.

Tradicija bilježi da je kralj Salomon, čak i dok je gradio Prvi hram, već znao, kroz božansko nadahnuće, da će on na kraju biti uništen. Tako je Salomon, najmudriji od svih ljudi, nadgledao izgradnju golemog sustava labirinata, labirinata, komora i hodnika ispod kompleksa Brda hrama. Zapovjedio je da se u utrobi zemlje izgradi posebno mjesto, gdje bi se svete posude Hrama mogle sakriti u slučaju približavanja opasnosti. Midraška tradicija uči da je kralj Jošija od Izraela, koji je živio oko četrdeset godina prije uništenja Prvog hrama, zapovjedio Levitima da sakriju Kovčeg, zajedno s originalnom menorom i nekoliko drugih predmeta*, u ovo tajno skrovište koje je pripremio Salomon .

Ova lokacija je zabilježena u našim izvorima , a danas  postoje oni koji točno znaju gdje se ova komora nalazi . I znamo da je Kovčeg još uvijek tamo, neometan, i čeka dan kada će biti otkriven . Prije nekoliko godina pokušano je iskopavanje u smjeru ove komore. To je rezultiralo raširenim muslimanskim nemirima i pobunama. Oni mogu mnogo izgubiti ako Kovčeg bude otkriven - jer će dokazati cijelom svijetu da je stvarno postojao Sveti hram, a time i da Židovi stvarno imaju pravo na Brdo Hrama.

Naravno, znati gdje je i izvaditi ga dvije su potpuno različite stvari.

Područje ispod Brda hrama prožeto je s najmanje 45 velikih tunela, a nisu svi stabilni.

Svaki pokušaj daljnjeg kopanja mogao bi prouzročiti urušavanje jednog ili više tih tunela, a ako bi bilo koja od građevina na vrhu Brda hrama bila oštećena, to bi moglo uzrokovati međunarodni incident.

I kao što je istraživački arheolog Harry Moskoff istaknuo , dobivanje odobrenja od svih potrebnih vlasti bilo bi iznimno složeno...

Sada o tim ulazima u podzemne tunele. Čak i ako bi netko teoretski dobio sve dozvole od Izraelske uprave za antikvitete, jordanskog WAQF-a, kao i halahično dopuštenje od glavnih rabina naših dana, jednostavno je preopasno iz duhovne, kao i fizičke perspektive ulaziti u ovi tuneli (koje opisujem u svojoj knjizi). Nadalje, čini se da Kovčeg ima tu duboku sposobnost da osjeti tko je oko njega i ima li dopuštenje (tako da je) da bude tamo. A ako ne, posljedice su dokazano smrtonosne! Zašto riskirati? Uostalom, čak ni Mojsije ne bi ušao u Svetohranište (koji je sam sagradio) da razgovara s Bogom bez dopuštenja.

Pa tko bi danas bio vrijedan?

Osobno vjerujem da će Bog držati Kovčeg skrivenim do savršenog trenutka.

I tako će nastaviti počivati ​​pod Brdom hrama do pravog vremena.

Moskoff je potpuno uvjeren da se Kovčeg nalazi točno iza kolosalnog kamena od 570 tona koji je ondje posebno postavljen kako bi ga zaštitio...

Moskoff je odveo CBN News do mjesta gdje vjeruje da doista leži Kovčeg.

On vjeruje da se ključni trag nalazi iza stijene teške 570 tona i kaže da visokotehnološki alati za pretraživanje daju vjerodostojnost njegovoj teoriji.

“Prije dvije godine Sveučilište u Nebraski provelo je testove, sonarne testove... koristeći elektromagnetske valove. Zapravo su pronašli nešto što se zove skladišni prostor preko puta,” rekao je Moskoff.

“Zapravo, postojala je svrha postavljanja ovog divovskog kamena, ove masivne ploče ovdje. Jedan od razloga je, po mom mišljenju, zaštita onoga što je s druge strane. A prema mojoj teoriji o tome gdje je Kovčeg zapravo zakopao kralj Jošija, mislim da je to bilo 568. pr. Kr. – iza ovih gromada, ovog masivnog kamenja,” rekao je.

Vrijeme će pokazati je li Moskoff u pravu.

Prije nekoliko desetljeća bilo je više pokušaja da se dođe do komore u kojoj se nalazi Kovčeg.

Zapravo, objavljeno je da je rabin Yehuda Getz zapravo bio "unutar 40 stopa" od komore...

Rabin Getz vjeruje da je 1982. godine bio vrlo blizu, unutar 40 stopa, pronalasku špilje u kojoj se nalazi Kovčeg. Provodio je pretragu u starom tunelu koji je bio ispunjen stoljećima krhotinama, a koji se proteže okomito na Zapadni zid i ispod Brda hrama. Međutim, kada su muslimani otkrili da se ispod Kupole na stijeni kopa, zaprijetili su općom pobunom i iskapanja su prekinuta. Rabin objašnjava da su Izraelci zbog očuvanja mira sa susjedima muslimanima morali ponovno zatvoriti ulaz u tunel, te je on do danas blokiran.

Nakon toliko vremena, bit će potrebno nešto stvarno spektakularno da se Kovčeg ponovno podigne iznad zemlje.

Je li moguće da će Bog nadnaravno intervenirati kako bi se to dogodilo?

Vidjet ćemo.

Jednom kada Kovčeg konačno bude otkriven, poslat će duhovne udare diljem planeta ...

Mnogi smatraju da je samo pitanje vremena kada će se otkriti gdje je kovčeg. Vjernici Brda hrama sigurno vjeruju da će njegovo otkriće biti popraćeno dolaskom Mesije i izgradnjom Trećeg hrama. Drugi misle da će njegovo otkrivanje jednom zauvijek povezati Mojsija i suvremenu židovsku naciju. Oni vjeruju da će to stvoriti trajnu, neraskidivu vezu između države Izrael i Brda hrama, drugim riječima potvrđujući pravo na naseljavanje u zemlji Izrael. Dakle, vidimo da Kovčeg saveza nije samo vjerski simbol, već i političko oruđe.

Kao što raspravljam u svojoj knjizi pod naslovom "Posljednja vremena" , otkrivenje Kovčega Saveza bit će kritično važan proročanski znak.

I kad se jednom dogodi, od tog trenutka nadalje ništa više neće biti isto.

Znam da doslovno nitko drugi ne govori o ovome sada.

Ali nastavit ću pričati o tome jer će to na kraju biti priča koja će uzburkati cijeli planet.

 

Michael Snyder

https://beforeitsnews.com/

Prevela i priredila: Božica Glavač

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info