Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član test

Upisao:

test

OBJAVLJENO:

PROČITANO

880

PUTA

OD 14.01.2018.

Zar nije sjajna vijest da možete pomladiti tijelo?

Zar nije sjajna vijest da možete pomladiti tijelo?
Svi želimo što dulje biti mladi, lijepi i zdravi, a dobra vijest je ta da je to moguće - i to potpuno prirodno!

Zar nije sjajna vijest da možete pomladiti tijelo?

Svi želimo što dulje biti mladi, lijepi i zdravi, a dobra vijest je ta da je to moguće - i to potpuno prirodno! Želite li pomladiti tijelo i poboljšati funkcioniranje organa kako bi vas dugo služili? Donosimo vam nekoliko stručnih savjeta koji će vam pomoći u tome.

Zubi

Ako želite što dulje svoje zube i desni održati zdravima i lijepima, trebali biste barem dva puta godišnje posjetiti zubara. Također, zube morate dobro četkati kad ih perete, i to minimalno dvije minute dva puta na dan. Važno je i da redovito čistite desni jer se i na njima zadržavaju bakterije. Potrebno je i redovito koristiti zubni konac koji najbolje čisti naslage između zubi.

Jetra

Previše alkohola ubrzano dovodi do starenja jetre. Rješenje je, dakako, izbjegavati alkohol. Čaša vina uz ručak ili večeru neće vam naštetiti, ali više od toga – hoće. Također, treba izbjegavati masnoće, pušenje i općenito nezdrav način života koji najčešće danak uzima upravo na jetri.

Koža

Znakovi starenja najprije se vide na koži. Ako taj organ želite pomladiti, najprije trebate znatno ograničiti izlaganje suncu. Naime, sunce oštećuje kožu, a posljedice se mogu javiti i nekoliko godina kasnije. Vrlo je važno i da ne pušite jer nikotin dokazano ubrzava starenje kože.

Mišići

Mišići s godinama također gube na čvrstoći. Redovita tjelovježba i više je nego poželjna, ali ako iz bilo kojeg razloga to ne činite, pomladite mišiće uz pomoć sljedeće jednostavne vježbe: svaki dan vježbajte ravnotežu – stojte na jednoj nozi koliko god možete. Izmjenjujte lijevu i desnu. To jača mišiće i pridonosi stabilnosti, tvrde stručnjaci.

Mozak

I mozak s godinama stari, i to znatno brže nego što mnogi misle. Kako ga vratiti u formu? Istraživanja pokazuju da aerobne vježbe mogu pomoći boljem funkcioniranju mozga. Naime, takve vježbe pojačavaju dotok kisika u mozak koji je neophodan za normalno funkcioniranje. Stručnjaci preporučuju barem 30 minuta aerobnih vježbi dnevno za zdrav i funkcionalan mozak.

Oči

Kako starimo, vid postaje sve slabiji. To se događa zbog niza vanjskih utjecaja pa oko gubi svoju fleksibilnost i dolazi do narušavanja vida. Vid ne može ništa vratiti, ali možete djelovati preventivno i, prema stručnim savjetima, prestati pušiti i pripaziti na prehranu. Točnije, prehrana mora biti ujednačena i s puno voća i povrća.

Pluća

Pluća s godinama gube na elastičnosti. Kako ih pomladiti? Stručnjaci kažu da je najvažnije da tjelesna težina bude normalna. Naime, kod pretilih ljudi pluća moraju jače raditi kako bi si uzela dovoljnu količinu kisika. To ih jako opterećuje pa se preporučuje mršavljenje. Dobra je vježba i svaki dan barem pet minuta duboko disati.

Uši

Tijekom života čovjek sluša puno buke pa nije ni čudno što sluh s godinama slabi. Ako ne želite oglušiti, nastojte ne slušati glasno glazbu, a izbjegavajte i uređaje poput iPoda. Slušanje glazbe umjerene jakosti (a bolje je što tiše) prisiljava na neki način dio u mozgu na vježbanje, a to dovodi do boljeg sluha, tumače stručnjaci.


(DobreVijesti.info/Tportal.hr)

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info