Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

110

PUTA

VRIJEME JE DA KRENEMO DALJE - Mike Quinsey

 VRIJEME JE DA KRENEMO DALJE - Mike Quinsey
Veliki dio starog nestaje jer je odslužilo svojoj svrsi i pravi mjesto novim energijama koje najavljuju početak nove ere. Vidite učinke posvuda oko sebe i to uzrokuje preokret, donoseći promjene koje će vas na kraju uzdići kao dio vašeg uvoda u Novo doba. Vi ste u prijelaznom razdoblju kada će vam nove ideje dati bolji način života i izglede za mir na Zemlji. Međutim, mnogo ovisi o vašem odgovoru jer uvijek postoji nevoljkost da se odreknete načina života na koji ste se navikli tijekom mnogo, mnogo života.

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 19. travnja 2024

Veliki dio starog nestaje jer je odslužilo svojoj svrsi i pravi mjesto novim energijama koje najavljuju početak nove ere. Vidite učinke posvuda oko sebe i to uzrokuje preokret, donoseći promjene koje će vas na kraju uzdići kao dio vašeg uvoda u Novo doba. Vi ste u prijelaznom razdoblju kada će vam nove ideje dati bolji način života i izglede za mir na Zemlji. Međutim, mnogo ovisi o vašem odgovoru jer uvijek postoji nevoljkost da se odreknete načina života na koji ste se navikli tijekom mnogo, mnogo života.

Budite uvjereni da je namjera plana za vašu budućnost da vam pruži prilike da napravite veliki korak naprijed, da se nikada ne vratite na ono što bi se u usporedbi činilo vrlo primitivnim načinima obavljanja stvari. Vrijeme je da krenete dalje jer vas čekaju velike prilike koje će vam podići raspoloženje i donijeti vam prekrasne promjene koje će vam podići kvalitetu života. One duše koje odbacuju takvu priliku nastavit će napredovati brzinom koja odgovara njihovim odabranim preferencijama, ali nije sve izgubljeno jer će ih novi ciklus voditi kroz više prilika za iskustvo na način koji im omogućuje nastavak evolucije.

Kad biste se mogli osvrnuti unatrag, otkrili biste da ste tijekom mnogih života dobili mnoge prilike da evoluirate uz veliku pomoć svojih vodiča. Nikad ne ostajete bez njih, ali svojom slobodnom voljom birate kojim ćete putem krenuti i naravno dobivate puno smjernica koje će vam pomoći da napravite pravi izbor. Ulažemo sve napore da ostanete na pravom putu jer mi znamo vaše potrebe mnogo bolje od vas samih. U stvarnosti svi vi ste vrlo iskusne duše na putu da postanete veći i mogućnosti su vam dane s obzirom na razinu vaših sposobnosti. Od srca vam želimo da uspijete kako biste u potpunosti mogli prijeći u Svjetlo i ostaviti negativna iskustva za sobom.

U stvarnosti ljudi su miroljubivi i puni ljubavi i uvijek će tražiti pozitivne načine da žive svoje živote, ali na Zemlji ima toliko negativnosti da se ponekad čini kao izgubljena bitka. Međutim, svako iskustvo je korisno jer vas čini mnogo jačim u suočavanju s brojnim izazovima s kojima se susrećete. Shvatite da je većina njih namijenjena testiranju vaše odlučnosti da ih nadvladate, jer time postajete mnogo jača duša. Znamo da tako reći "držati glavu iznad vode" cijelo vrijeme nije lako, ali trebali biste se moći nositi sa svime što vam se nađe na putu, tako je planirano.

U vašim kritičnim trenucima potpuno smo svjesni kroz što prolazite i ohrabrujemo vas koliko nam je dopušteno, a da pritom ne povrijedimo vašu slobodnu volju. Kada nas sretnete tijekom perioda spavanja odvija se mnogo dobrog posla i možemo vas u potpunosti pripremiti za ono što dolazi. Budite uvjereni da ste dobili mnogo dobrih savjeta koji bi vam trebali pomoći u tim danima koji dolaze. Želimo da budete uspješni u svojim pokušajima da se dalje razvijate i dajemo sve od sebe da ostanete na pravom putu da to postignete.

Lijepo je podijeliti svoje znanje s drugima, ali nemojte pretjerivati jer biste mogli imati suprotan učinak od onoga što ste namjeravali. Najbolji napredak dolazi od postojanog i trajnog rasta. Previše prerano može imati suprotan učinak i zbuniti dušu koja ima poteškoća u razumijevanju veće istine. Najbolje je da do svog razumijevanja dođu vlastitim rastom. Uostalom, postoje mnogi izvori informacija koji mogu pomoći onima koji se bude i oni će biti upućeni na njih. Čuvaju vas sigurnima i zdravima, ali kada čistite svoju karmu, možda ćete morati steći iskustva koja su vam potrebna da evoluirate. Nikada niste ostavljeni da sami ostvarite napredak, a mi smo uvijek tu da vam pomognemo.

Iz dana u dan možete doživjeti trenutnu karmu samo da biste ostali na pravom putu, ali ništa ozbiljno, i prirodno je da je u pozadini vaš životni plan koji određuje velik dio onoga što radite. Znamo da mnogi od vas postavljaju pitanje o razlogu rane smrti, posebno kada je duša vrlo mlada. Znajte da ponekad uključena duša jednostavno pomaže poduzimajući određeni zadatak za dobrobit drugih. Kada se shvati da ne postoji takva stvar kao što je smrt duše i da ona nastavlja život u višim dimenzijama, mnogo tuge i boli se može izbjeći. Kad bi svi bili svjesni da imaju vječni život, znali bi da ne postoji potpuna smrt, već jednostavno odustajanje od fizičkog tijela koje je poslužilo svojoj svrsi.

Govorimo vam o različitim razinama postojanja koje vi nazivate dimenzijama, ali rijetko spominjemo niže razine jer je malo vjerojatno da će biti primjenjive na one koji traže duhovno znanje. Međutim, nakon smrti tijela duša može ići gore ili dolje u skladu sa svojim vibracijama. Oni koji imaju vrlo nisku vibraciju koju možete nazvati "zlima" imaju malo svjetla i nakon smrti nalaze se u područjima tame s dušama istog tipa. Ali njima se pomaže kao i svakoj duši i čim se probude i potraže odgovore na istinu, vodiči im pomažu da to nastave i uzdignu se. Nijedna duša nije ostavljena da sama traži odgovore.

Ako ste svojim izborom na putu do istine, budite uvjereni da ćete dobiti svaku pomoć da se uzdignete čak i ako toga niste svjesni. Međutim, kako budete napredovali, istina će postati očiglednija i bit ćete na dobrom putu prema Uzašašću. Vremena testiranja kroz koja prolazite pomažu vam da podignete svoje vibracije i postat ćete svjesniji istine svog bića. Uz to obično dolazi želja da također pomognete drugima na Putu Svjetla i ponovno će vam vaši vodiči pomoći da ispunite tu želju i ostvarite je.

U međuvremenu budite strpljivi jer će na kraju sve dobro ispasti i to je apsolutno sigurno. Nakon mnogo života i mnogo različitih iskustava došli ste do točke u kojoj znate da ste postigli mnogo od svog truda koji ste uložili da biste bili uspješni. Možda sporo dolazi, ali uvjeravamo vas da će vaša iskustva imati sretan kraj. Vidjet ćete da će se sav napredak koji ste postigli isplatiti i ostvarit ćete punu korist. Ništa vam to ne može oduzeti i uspjeli ste doći dovde napornim radom i treba vam čestitati na vašem postignuću.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovom, i neka Svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U Ljubavi i Svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi

http://galacticchannelings.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info