Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član ZabranjenoSekiranje

Upisao:

ZabranjenoSekiranje

OBJAVLJENO:

PROČITANO

703

PUTA

Vojni sud Billa Gatesa: 1. dan

Vojni sud Billa Gatesa: 1. dan
U ponedjeljak ujutro u 9:00 sati vojna policija otpratila je Gatesa iz GITMO-ovog zatočeničkog bloka Camp Delta do sudnice gdje su Hannink i vijeće s tri časnika čekali Gatesov dolazak. Uz Gatesa bio je David Baluarte, odvjetnik koji je nekoć radio u Centru za pravosuđe i međunarodno pravo, a 2009. je lobirao za oslobađanje džihadista zatočenih u zaljevu Guantanamo.

Vojni sud Billa Gatesa: 1. dan


Po Michael Baxter -23. kolovoza 


Potpredsjednik John G. Hannink iz korpusa generalnog pravobranitelja američke mornarice pokazao je u Bill Gatesa na početku vojnog suda za koji se očekuje da će trajati nekoliko dana. U ponedjeljak ujutro u 9:00 sati vojna policija otpratila je Gatesa iz GITMO-ovog zatočeničkog bloka Camp Delta do sudnice gdje su Hannink i vijeće s tri časnika čekali Gatesov dolazak. Uz Gatesa bio je David Baluarte, odvjetnik koji je nekoć radio u Centru za pravosuđe i međunarodno pravo, a 2009. je lobirao za oslobađanje džihadista zatočenih u zaljevu Guantanamo.

Prvi čin viceadm. Hanninka sastojao se od povezivanja Gatesa s Jeffreyjem Epsteinom i povezivanja s lancem trgovine djecom koji je Gates vodio iz podzemnog bunkera ispod ranča koji je posjedovao u Wyomingu. Panelima je predstavio video zapise i slike dobivene s prijenosnih računala i SD kartica koje je vojska zaplijenila tijekom racija na nekoliko posjeda u vlasništvu Gatesa diljem zemlje.

Jedan uznemirujući video zapis pokazao je Gatesa i Epsteina kako smišljaju zavjere o tome kako oteti djecu iz zemalja trećeg svijeta i prodati ih onima koji su ponudili najviše.

"El Salvador je zreo za branje", rekao je Bill Gates na videu.

"Ne. Tržište tamnopute djece trenutno je tanko. Čak ih ni Hillary ne želi. Mreže bijelog ili bijelog izgleda donose najviše novca ", rekao je Epstein.

Na snimci se Bill Gates nasmijao i nasmiješio. “Trebali bismo ih jednostavno dovesti ovdje, kao što smo već činili. Nije da nas itko može dotaknuti. Uvjerio sam se da smo izolirani. ”

Viceadm. Hannink obratio se Gatesovom odvjetniku: "Ima li vaš klijent odgovor na ovo?"

Gates se nagnuo i šapnuo Davidu Baluarteu na uho.

“Sve je to igra uloga. Da, Bill i Jeffrey bili su prijatelji. Jeffrey Epstein imao je mnogo prijatelja, a Bill je bio samo jedan od njih. A ovaj video nije ništa drugo do dva čovjeka angažirana u nekoj ulozi koju je vojska pretvorila u neku veliku zavjeru kako bi namjestili mom klijentu za zločine koje nikada nije počinio. Bill Gates jedan je od najpametnijih ljudi na planeti. Ako je namjeravao otimati djecu, mislite li doista da bi snimio svoje planove na video? " Rekao je Baluarte.

"Vaš klijent je također narcis i megaloman", odgovorio je glavni upravitelj Hannink i ponudio na panelu ispis proračunske tablice koju je vojska dobila s jednog od Gatesovih računala, a zatim je dešifrirala.

Tablica je sadržavala 65 imena. 65 imena pripadali su djeci koja su neobjašnjivo nestala tijekom posjeta nacionalnim parkovima diljem zemlje. Uz svako ime bio je iznos u dolarima, u rasponu od 250.000 do 3.000.000 dolara, te dob, boja kose i očiju svakog djeteta. Najmlađi je imao 4 godine u pretpostavljeno vrijeme otmice.

David Baluarte prigovorio je: „Nije tajna da su djeca nestala u sustavu nacionalnih parkova. Gospodin Gates je humanitarac i brine se za dobrobit djece, i mislite li zaista da je moj klijent, zasigurno bez opreza na otvorenom, lutao po okolini u potrazi za djecom koju će ukrasti. ”

“Ako je bio u nekoj plemenitoj, humanitarnoj misiji, čemu onda dodjela dolara za svako dijete? I, ne, svakako ne mislim da je i sam Gates išao pješačiti po Grand Tetonsu ili Yosemiteu. Ali netko je to učinio u njegovo ime ”, rekao je viceadm. Hannink.

U ruci je pritisnuo gumb na daljinskom upravljaču i veliki video zaslon spušten iz udubljenog otvora na stropu. Trenutak kasnije, Gatesova bivša supruga, Melinda, pojavila se na ekranu, rekla svoje ime i odnos sa optuženim te priznala da će, iako je u zamjenu za svjedočenje dobila popustljivost, reći istinu i ništa osim istine .

Tipično tihi Gates iznenada je ustao sa stolca i protresao okovanim zapešćima zaslon.

"Ti zlatokopačka kučko", izlanuo je Gates. "Ne možete vjerovati ništa što ova žena kaže."

Viceadm. Hannink uputio je Baluartea da obuzda svog klijenta, kako to ne bi učinila vojna policija umjesto njega.

“Melinda Ann French”, rekao je viceadm. Hannink, obraćajući se Melindi po djevojačkom prezimenu, “jeste li 14. kolovoza 2017. čuli da se vaš bivši suprug Bill Gates hvali kako su mu oteta djeca u SAD -u i inozemstvu? ”

Odgovorila je potvrdno. "I još nekoliko puta", dodala je.

"Je li vam to otvoreno otkrio?" - upitao je viceadm. Hannink.

"O da. Smijao bi se i cerekao i sa tim zlokobnim hihotanjem aludirajući na broj djece koju su on i njegovi suradnici oteli od njihovih obitelji ”, odgovorila je.

"I je li ikada dao brojku?"

"Ne, ali očito se radilo o stotinama, ako ne i tisućama", rekla je Melinda.

"I nikada niste pomislili da ćete iznijeti ove podatke?" Potpredsjednik Hannink rekao je.

“Živjela sam uspješan život, život kojim je prijetio da će ga oduzeti ako ikada otkrijem njegov tajni život. Rekao je da će me ubiti ”, rekla je Melinda.

"Odmjerite pažljivo ono što ste danas ovdje čuli, jer sutra će toga biti još", rekao je viceadm. Hannink vijeću i stavio tribunal na pauzu do 10:00 u utorak.

(Posjećeno 50.352 puta, 29.146 posjeta danas)

realrawnews.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info