Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2631

PUTA

UPRAVLJANJE INTENZIVNOM 5D ENERGIJOM

UPRAVLJANJE INTENZIVNOM 5D ENERGIJOM
Ako u posljednje vrijeme primjećujete veći intenzitet energija koje teku kroz vas, možda ste svjesni da vaš proces Uzašašća ubrzava učestalost. Može se činiti kao da ste promijenili brzinu. Ili kao da se iznenada nađete na novom pokretnom pločniku koji vas juri puno brže od onog na kojem ste prije bili. Možda se osjećate neobično pritisnuti neugodnim emocijama zbog starih neriješenih problema koji ponovno izbijaju na površinu. Ili imate osjećaj preopterećenosti zbog previše toga što se događa u vašem vanjskom svijetu na što morate obratiti pažnju. Možete se osjećati neuzemljeno, depresivno ili zamagljeno i tjeskobno.

Rukovanje intenzivnom 5D energijom koja sada struji Vidya Frazier objavila 21. svibnja 2022

Ako u posljednje vrijeme primjećujete veći intenzitet energija koje teku kroz vas, možda ste svjesni da vaš proces Uzašašća ubrzava učestalost.

Može se činiti kao da ste promijenili brzinu. Ili kao da se iznenada nađete na novom pokretnom pločniku koji vas juri puno brže od onog na kojem ste prije bili.

Možda se osjećate neobično pritisnuti neugodnim emocijama zbog starih neriješenih problema koji ponovno izbijaju na površinu. Ili imate osjećaj preopterećenosti zbog previše toga što se događa u vašem vanjskom svijetu na što morate obratiti pažnju. Možete se osjećati neuzemljeno, depresivno ili zamagljeno i tjeskobno.

Sva ova iskustva su znakovi pojačanih energija Uzašašća koje pritječu. Dolazi do monumentalne promjene, dok se vaše višedimenzionalno 5D Sebstvo sve više i više pokušava usidriti u vaše tijelo.

Na jedan način, moglo bi se reći da vas ove energije pripremaju za suočavanje s daljnjim raspadom 3D svijeta oko vas koji je trenutno u tijeku. Ali važno je također biti svjestan da vas oni vode da učinite ono što je neophodno u ovoj točki vaše duhovne evolucije; oni vam govore na što trebate obratiti pozornost kako biste išli u pravom smjeru.

Nerazriješeni obrasci

Ove pojačane energije mogu se promatrati kao dio ogromne operacije čišćenja koja je sada u tijeku u vama – hitna potreba za rastavljanjem starih, nezdravih obrazaca.

Ovi obrasci mogu uključivati ​​neuredne situacije koje nikada niste u potpunosti raščistili, bolne emocije koje ste nagurali, traume koje nikada niste zaliječili ili nezdrave veze u kojima ste ostali. Svi oni sada izlaze na površinu kako bi se s njima pozabavili — i zatim pušten.

Budite oprezni ako doživite nešto od ovoga da ne padnete u sram, krivnju ili očaj. Važno je upamtiti da se to ne događa zato što nešto nije u redu s vama ili zato što ste učinili nešto loše.

Razlog je taj što vaša frekvencija sada vrlo brzo raste i ne možete sa sobom ponijeti ove nerazriješene obrasce.

Zapamtite da ti neriješeni problemi nisu dio VAS. To su jednostavno obrasci u koje ste se zapleli dok ste živjeli u kontroliranoj 3D stvarnosti u kojoj ste bili uhvaćeni, vjerojatno tisućama godina. I vjerojatno je to bilo nevjerojatno intenzivno i traumatizirajuće putovanje kroz ovu gustu i izazovnu stvarnost.

Stoga, budite suosjećajni i puni razumijevanja prema sebi. Dajte sve od sebe da jednostavno vidite obrasce onakvima kakvi jesu i učinite što možete da ih otpustite.

Shvatite svoje liječenje ozbiljno, kao nikada prije

Zapravo, budite svjesni da je važno pokušati izliječiti sve probleme koji se sada pojavljuju što je brže moguće. Zbog emocionalne nelagode koju uzrokuju, mogli biste doći u iskušenje da nekako odvratite pažnju od njih ili da emocije ponovno potisnete u svoje nesvjesno.

Ili ćete možda biti privučeni da se umirite hranom, alkoholom, drogama ili seksom. Ako je tako, vjerojatno ćete smatrati da su ovakvi pokušaji izbjegavanja neugodnih obrazaca beskorisni.

Što više pokušavate izbjeći rješavanje problema, vjerojatnije je da će postati još bolniji i snažniji. Mudro je skupiti hrabrosti suočiti se s njima sada ako možete i dati sve od sebe da ih riješite.

Osobito budite spremni osloboditi se nezdravih ovisnosti i odnosa kojih se još uvijek držite. Dajte sve od sebe da vjerujete procesu koji se događa. Znajte da vas, nakon što otpustite te stvari za koje ste se vezali, doista čeka novi i bolji život bez njih. Pustite li ih sada da odu, uštedjet ćete mnogo tuge na kraju.

Zapravo, vjerojatno ćete otkriti da rješavanje bilo kojeg nezdravog obrasca u ovom trenutku zapravo nije tako teško ili strašno kao što možda zamišljate.

Otkrit ćete da iste 5D energije koje uzrokuju nastanak obrazaca također olakšavaju i olakšavaju njihovo rješavanje i otpuštanje. Odabirom da se iskreno suočite sa svojim niskofrekventnim uzorcima, može doći do osjećaja olakšanja, zajedno s novim osjećajem jasnoće, mira i dovršenosti.

Otpuštanje uzoraka

Ali koji je najbolji način da se oslobodite ovih nezdravih obrazaca?

Svatko od nas je jedinstven po tome kako je preuzeo obrasce u svojim životima. Za neke od nas, to je nešto što smo stvorili u ovom životu, obično zbog izazovnih okolnosti u djetinjstvu.

Za druge, to može biti karmički obrazac iz prošlosti koji smo donijeli sa sobom. A za još neke, to bi zapravo mogao biti obrazac koji smo preuzeli kako bismo ga objavili za mnoge naše pretke.

Stoga je teško točno smisliti kako pristupiti obrascima s kojima se možda suočavate, a koji vam se čine prevelikim izazovom da biste ih se jednostavno oslobodili. Ovi obrasci obično uključuju emocije koje su izvorno proizašle iz neke vrste traume; oni također sadrže pogrešna uvjerenja o stvarnosti, svijetu i vama samima. I često su povezani sa starim, nezdravim identitetima kojih se možda još uvijek držite.

Ali možda postoje neke smjernice kojih se možete pridržavati. Na primjer, ako prepoznate obrazac kao onaj na kojem ste već stvarno dubinski radili, i duboko ste osjetili sve uključene emocije i bili suosjećajni sa sobom, to može zahtijevati samo jednostavan proces.

Možda ćete prepoznati da je ono što dolazi samo stari ostaci iz situacije koje jednostavno treba u potpunosti osloboditi, jednom zauvijek. Ako je tako, nemojte uroniti u obrazac i početi ga analizirati iznova. Umjesto toga, jednostavno posljednji put u potpunosti osjetite emocije, bez ikakvog osuđivanja ili otpora prema njima – i pustite ih.

Međutim, određeni uzorci zapravo mogu izgledati potpuno novi; toliko su duboko zakopani da ih nikada prije niste ni bili svjesni. Ili ste jednostavno nekako zaboravili na njih. Ako je to slučaj, važno je odvojiti vrijeme da se usredotočite na sve što vam se otkriva. Mogu biti uključene vrlo bolne emocije i može se javiti veliki strah. Ali važno je obratiti pozornost na ono što dolazi i učiniti što možete da to izliječite.

Opet, ako se posvetite svom iscjeljivanju kada prvi put postanete svjesni ovih obrazaca, otkrit ćete da proces otpuštanja ide mnogo brže i lakše. Radi se o potpunom proživljavanju uključenih emocija, suosjećanju prema sebi, činjenju bilo čega što treba učiniti izvana – i zatim dopuštanju da se sve to oslobodi.

Zapamtite da će vam vaši vodiči i vaše Više Ja pomoći u ovom procesu. Sada su vrlo prisutni s vama, spremni pomoći vam više nego ikad prije.

Međutim, ako trebate pomoć s ovim poslom iz vanjskog izvora, pronađite ga. Nemojte se osjećati slabima ili nesposobnima tražeći ovu pomoć od iscjelitelja ili terapeuta; neke traumatične situacije koje se sada pojavljuju uistinu su preteške da bi se s njima nosili sami. Ovo je osobito istinito ako ono što pokušavate riješiti uključuje iscjeljivanje predaka. To može biti intenzivno i neodoljivo.

Vraćanje vaše moći

U isto vrijeme, pazite da svoju moć ne predate bilo kojem vanjskom izvoru pomoći. Ovo su vremena u kojima je važno ostati u vlastitom znanju, vjerovati sebi i otkriti ogromnu moć i mudrost koju zapravo imate u sebi.

Možete, naravno, poslušati tuđi savjet i odlučiti ga poslušati, ali učinite to svjesno. Provjerite slaže li se vaše unutarnje vodstvo s vanjskim vodstvom koje vam se nudi. Budite svjesni odgovora vašeg tijela na to, posebno onih vašeg srca.

Doista, sada je važno biti svjestan svake moći koju ste dali bilo kojem vanjskom izvoru u svom životu – bilo da se radi o partneru, roditelju, djetetu, prijatelju ili duhovnom učitelju – i svjesno je povratiti. Pogledajte postoji li netko u vašem životu tko utječe na to kako se osjećate o sebi, što mislite o sebi, što vjerujete o stvarnosti i što odlučujete učiniti u svom životu. Pogledajte da vidite: Ima li u vašoj glavi misli koje nisu vaše? Povratite svoj um.

Ostati budan, u svakom trenutku

Kao što je jasno, mnogo se zahtijeva u ovoj točki procesa uzašašća. Ne samo da se morate nositi s nerazriješenim obrascima koji sada izlaze na površinu, morate također zakoračiti u svoju punu moć kao Probuđeno Biće.

Osim toga, možda shvaćate da za sve to morate biti vrlo budni u svakom trenutku s obzirom na ono što se događa u vama. Posebno je važno biti svjestan svih odluka koje donosite. Oni su sada vrlo važni.

Morate obratiti pozornost na svaku odluku koju donosite i razmisliti o posljedicama koje bi mogle biti, jer vi sada vrlo jasno kreirate svoju stvarnost. Važno je shvatiti donosite li svjesno odluke jer one rješavaju situaciju na najbolji mogući način — ili ih jednostavno nesvjesno birate iz navike ili straha.

Uistinu, trebate postati potpuno svjesni i preuzeti punu odgovornost za sve što radite, što govorite, što mislite i što osjećate.

Ova vrsta svijesti i odgovornosti je sastavni dio 5D svijesti.

Ponovno rođenje sebe

Koliko god se sve ovo činilo teškim dok živite u svijetu za koji se čini da se polako urušava, imajte na umu da ste u procesu najnevjerojatnijeg događaja Uzašašća koji je ikada doživljen na ovom planetu. Shvaćali vi to ili ne, stara verzija vas brzo blijedi i nova dolazi na mrežu. Doslovno se ponovno rađate.

I premda je to definitivno neuredan i često bolan proces, u jednom trenutku ćete proći kroz ovu prijelaznu fazu i osjećat ćete se potpuno usidreni u svom nevjerojatno svjetlom ispunjenom višedimenzionalnom Sebstvu.

Moći ćete iskusiti život u svijetu tako ispunjenom ljepotom, radošću, ljubavlju i mirom, osvrnut ćete se na ova vremena, znajući da ste, jednostavno kroz svoje trajno povjerenje u proces Uzašašća, izvršili monumentalni zadatak pomažući da se uvede jedan potpuno novi svijet. I sve će se u potpunosti isplatiti!

Evo novog youtubea s istim sadržajem, ali proširenim novim informacijama:

http://vidyafrazier.com/vidyas-blog/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info