Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

309

PUTA

‘TVOJ GLAS LIJEČI DUŠE’ ZLATNI GUMB MARTINE TOMČIĆ: Djevojka iz Drniša oduševila žiri i gledatelje

‘TVOJ GLAS LIJEČI DUŠE’ ZLATNI GUMB MARTINE TOMČIĆ: Djevojka iz Drniša oduševila žiri i gledatelje
Ovo je tako lijepo i dirljivo da sam vam morala približiti

Anatacha Filimone (18) iz Drniša imala je veliku želju stati pred žiri Supertalenta, no to joj do ove godine nije uspijevalo. Vrlo sramežljiva i skromna djevojka u najavu je govorila da zna pogriješiti ton, a to joj je bio i najveći strah pred nastup, no ne samo da nije pogriješila ni ton, Anatacha je doslovno sve ostavila bez teksta.

Najstroža članica žirija Martina Tomčić jedva je dolazila do riječi kojima bi opisala Anatachin talent, dok su joj oči bile pune suza.  Anatachina izvedba pjesme iz filma Zvijezda je rođena, I’ll Never Love Again, bila je dobitna kombinacija da jo upravo Martina da zlatni gumb.

“Meni je teško govoriti, ja još ne znam što si ti napravila meni”, rekla je Martina suznih očiju. “Imaš talent koji nije nužno vezan za pjevanje, a to je da svojim glasom prenosiš nekakvu vrstu boli do razine da se ja ne mogu sabrati i nešto suvislo reći”, priznala je.

“Postoje glasovi i ljudi koji liječe, tvoj glas liječi ljudske duše. Nisam čula što su kolege rekle… Ako si ikad posumnjala u sebe, molim te, nastavi se baviti ovim”, rekla joj je Martina. Anatacha se rasplakala nakon Martininog komentara.

“Tako lijepo vodiš taj svoj vokal, fenomenalno”, rekla joj je Maja Šuput.

Anatacha je u predstavljanju otkrila da je doživjela vršnjačko zlostavljanje tijekom školovanja zbog boje svoje kože. “Ja sam umorna što sve moram sama. Moj život u Drnišu nije bio dobar niti kroz djetinjstvo niti sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi zato što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene”, rekla je.

Priznala je i da nema dobar odnos s roditeljima.

“Najteži period u mom životu je bio kad sam s 15 godina saznala da bih trebala ići u dom za nezbrinutu djecu sa svojom sestrom zato što nismo imali osnovne uvjete za život i moje financijsko stanje nije bilo dobro. Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima, bude mi žao, ne mislim da se naš odnos može popraviti, ne znam uopće kako bih na to odgovorila”, otkrila je Anatacha.

“Moja poruka drugim roditeljima je – čuvajte svoju djecu, čuvajte ih, nemojte ih tući jer vam se dijete neće povjeriti u svakom trenutku”, poručila je.

Danas pohađa srednju školu za prehrambenog tehničara i živi u učeničkom domu sa sestrom, koja je tri godine mlađa od nje.

Izvor: Dnevno.hr

Autor:T.Š.Ponedjeljak, 04. listopada 2021. u 08:32

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info