Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

282

PUTA

SVE LUĐE OD LUĐEG

SVE LUĐE OD LUĐEG
LGBT prosvjednici traže više financijske pomoći i oružja Ukrajini kako bi Mariupolj mogao biti domaćin parade ponosa

Kako bi se osiguralo da homoseksualci, lezbijke, transrodne osobe, osobe koje se preoblače u odjeću suprotnog spola i drugi seksualni devijanti smiju hodati ukrajinskim gradom Mariupoljom, koji je pod ruskom okupacijom za nadolazeću paradu ponosa, LGBT u Berlinu i drugdje zahtijevaju da Zapad odmah pošalje više novca i oružja Ukrajini.

Prosvjednici Parade ponosa kažu da nije sigurno za muškarce koji se pretvaraju da su žene u Mariupolju da mašu svojim genitalijama pred djecom, kao jedan primjer, bez dodatne potpore Zapada u obliku oružja i novca, koji se mogu koristiti za borbu protiv ruskih trupa koje pokušavaju održati grad Mariupolj slobodnim od Pridea.

LGBT vapaj da se više oružja i novca odmah odveze u Ukrajinu pojavio se usred godišnje paneuropske proslave Pridea u znak sjećanja na nemire u Stonewallu. Oko 350.000 ljudi, prema lokalnoj policiji, okupilo se u Berlinu kako bi poslali “snažan signal za različitost, slobodu i poštovanje protiv mržnje, rata i diskriminacije”.

Nekako se slanje više oružja i novca u Ukrajinu ne kvalificira kao rat u umovima LGBT osoba jer smatraju da je ova akcija neophodna kako bi očuvali svoje “pravo” da regrutiraju više djece kao “djecu za odvlačenje” i za promicanje više farmaceutskih proizvoda koji mijenjaju spolove i operacije kod maloljetnika s rodnom disforijom.

“NAORUŽAJTE UKRAJINU”, pisalo je na jednom od transparenata s Pridea na engleskom, koji su primijećeni na Berlin Prideu.

“UČINITE PRIDE U MARIUPOLU MOGUĆIM”, glasio je drugi.

Naravno, bilo je i dosta ukrajinskih zastava kojima se vijorilo na Berlin Prideu, kao i odvratne fetiš opreme poput maski za pse, lanaca, kožnih odijela, odjevnih kombinacija i mnogih drugih perverzija.

U NJEMAČKOJ SE DOGAĐA ”PARADA PONOSA” DOK ZEMLJA PROPADA U STVARNOM VREMENU

Njemačka je, u međuvremenu, na rubu kolapsa jer Rusija odbija plinovod Sjeverni tok 1, koji održava svjetla u zemlji i održava gospodarstvo.

Dužnosnici u Njemačkoj nastavljaju bockati ruskog medvjeda dok se pretvaraju da imaju neku vrstu napada protiv predsjednika Vladimira Putina. Ne shvaćaju da je igra već gotova za Njemačku, a možda i za cijeli Zapad ove zime.

Njemačka politička klasa posve je jasno dala do znanja da se u potpunosti slaže s LGBT osobama i njihovom pro-ukrajinskom agendom, čak i po cijenu nacionalnog gospodarstva i budućnosti, kao što je prikazano eskalacijom energetske i financijske krize.

U Bundestagu, njemačkom saveznom parlamentu, ove se godine prvi put pojavila ogromna zastava Pridea s uobičajenih šest boja LGBT zastave “duginih boja”, pokazujući predanost Njemačke svemu što se tiče Pridea.

Druge savezne zgrade u Njemačkoj, uključujući onu koju vodi političarka Nancy Faeser povezana s Antifa-om, također su viđene kako mašu zastavama Ponosa – zloglasna zgrada Reichstaga bila je još jedna.

U Berlinu, ljevičarska gradonačelnica Franziska Giffey izjavila je da njezin grad “jest i ostat će prijestolnica duginih boja” svijeta. Ona također zahtijeva da se svi njemački građani “odlučno suprotstave” onome što je opisala kao “mržnju i isključivanje” protiv Pridea, koji uključuje svaki okus i boju LGBT “duge”.

“Mislim da sam konačno shvatio što se dogodilo Rimskom carstvu”, komentirao je netko tko čita Breitbart News, koji je izvještavao o njemačkom Prideu. “Gomila čudaka pridružila se našim komunističkim neprijateljima tijekom posljednjih nekoliko desetljeća.”

“Homoseksualci žele nešto što nikada ne mogu imati: žele se svidjeti svima”, napisao je drugi. “Ne da ih netko voli, nego se žele svidjeti svima“.

“Većina heteroseksualaca ne voli biti u blizini homoseksualaca, a nema ih mnogo. Žene ih ne vole nešto manje od muškaraca, ali hetero muškarci ih ne vole jako.”

“UVIJEK ćeš se osjećati otuđeno. UVIJEK”, dodala je ova osoba obraćajući se izravno patroli Pridea. “Prestani gnjaviti nas ostale. A sada imamo trans zajednicu. Opet, općenito vas ne vole i niste žene.”

www.logično.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info