Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

579

PUTA

ŠTO SE DOGAĐA U SVIJETU ono što nema u našim medijima

ŠTO SE DOGAĐA U SVIJETU ono što nema u našim medijima
Došli smo do krajnje točke buđenja do koje ćemo ikada doći. Vrijeme je 80% stanovništva ili 20% stanovništva. Sada je vrijeme da Savez ukloni stroj za lažne vijesti. To je glavni problem. Završimo ovaj film sada. Vrijeme je da ubijem pticu rugalicu.

OBnovljena  Republika putem GCR-a: ažuriranje od pon. 21. ožujka 2022. Sastavljeno pon. 21. ožujka 2022., 12:01 EST, Judy Byington, MSW, LCSW, terapeutkinja, novinarka, autorica: “Dvadeset dva lica: unutar izvanrednog života Jenny Hill i njezinih dvadeset i dvije višestruke osobnosti.”

The News Benders (1968) – Kad su nam rekli da su vijesti lažne! https://www.bitchute.com/video/d6tAIbBUeNcT/

Veliki BOMovi ovog tjedna.

POTUS ponovno izlazi iz sjene.

“Pripremite se za kraj filma.

Globalno zamračenje i isključenje su neizbježni.”

…Q+Trump, Veliki svijet buđenja

Dolazeći događaj Near Death Civilization

KRAJ je blizu Velike bitke za buđenje, ali najteži dio rata se nazire –

Događaj Civilizacija blizu smrti.

NEPRIJATELJI UNUTRA https://www.bitchute.com/video/qUUnGEUWT9QT/

Komorusan Q714 Napomena: Došli smo do krajnje točke buđenja do koje ćemo ikada doći. Vrijeme je 80% stanovništva ili 20% stanovništva. Sada je vrijeme da Savez ukloni stroj za lažne vijesti. To je glavni problem. Završimo ovaj film sada. Vrijeme je da ubijem pticu rugalicu.

“Ono što je nekad bilo veliko može se ponovno učiniti velikim”

 Želite znati kada su se događali globalni financijski reset i recesija? Elon Musk je rekao: "Proljeće/ljeto 2022., najkasnije do 2023." On je u krivu. Već je počelo! Trenutno smo bili u silaznom trendu i uskoro će biti MNOGO gore. Pripremite se za masovnu deponiju, događaj Crnog labuda, najveći globalni pad tržišta u ljudskoj povijesti, kibernetičke napade, plan-demiju, zamračenje i gašenje, zamrzavanje banaka, lažni rat, kraljičinu smrt, itd. – sve u isto vrijeme. Zove se i ožujsko ludilo! …Q+Trump, Veliki svijet buđenja

 “Svijet nije spreman za ono što je moj tim pronašao. Pošteno upozorenje: svaka osoba na zemlji s bedžom imat će pristup do kraja tjedna. Moj jedini savjet: obuzdajte svoj bijes i prvo se obratite Ustavu da nas spasi.” …Jack Maxey komentira otkrića prijenosnih računala Hunter Biden: https://truthsocial.com/@rockymorningside

 Nürnberg 2.0 započeo ned. 20. ožujka bez medijskog izvještavanja. Trudeau, Gates, Fauci… cijela banda optužena je na Međunarodnom sudu pravde: https://rumble.com/vu5e9x-grand-jury-the-court-of-public-opinion-dr.-reiner-fuellmichsopening- statem.html

 Novi svjetski poredak (NWO) promovirali su predsjednici HW Bush, Bush Jr., Clinton i Biden, plus John Kerry i druge političke elite: NWO je plan za porobljavanje čovječanstva kroz svjetsku vladu koju kontrolira nekolicina odabranih. To bi pomaknulo svijet iz pod vlasti i obožavanja Boga, do toga da se Sotona obožava kao bog i da kontrolira sve pod svojom doktrinom i vrijednostima. Cilj je bio u biti pretvoriti ljude u robote u kojima ne bi mogli razmišljati svojom glavom i moraju ovisiti o NWO-u za svoje preživljavanje.

 Izvješće Durhama: opsežna istraga koju je vodio specijalni savjetnik John Durham, ispitivala je podrijetlo FBI-jeve istrage o Trumpovoj predsjedničkoj kampanji 2016. Rečeno je da Izvješće povezuje sve: Five Eyes na čelu s Obamom, Soros, [DS] MI5-6, izraelski Mossad, Australija Korumpirani mil. INTEL. Talijanska korupcija Mil.INTEL, UN. NATO. Puni krug veza Big Tech-a. China CCP, big pharma, [DS] MSM > HRC. Puni krug Durhamske sonde vodi do izdaje, izborne prijevare, strane okupacije američkog teritorija, okupacije triju grana vlasti. Istraga će izravno dovesti do toga tko je stvorio virus, Obama, Fauci, NIAID, NIH, CDC, Rockefellers.

 Trump: “Mnogo toga dolazi” rekao je Trump bivšem glavnom suradniku Kashu Patelu u časopisu The Epoch Times Kash's Corner. “Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ali ono što on radi jedan je od najvažnijih poslova koji se trenutno rade u Americi.”

 Sada možete razumjeti zašto se Kabala toliko trudila stvoriti svjetski rat (zbog zbrke, poremećaja, ometanja).

 Duboka država još uvijek ima kontrolu nad masovnim medijima i nekoliko vremenskih oružja kako bi stvorila kaos i okrivila klimatske promjene (klimatske promjene će donijeti novu Agendu svjetskog poretka povezana s kontrolom putovanja, bankovnih računa, mikročipova, 5g propusnica za praćenje). 

Srećom, Bijeli šeširi imaju plan od 1999. s 32 nacije i rastućim Svjetskim savezom. Čuvajte svoju vjeru Domoljubi, Anoni, Borci za slobodu. Nalazite se u Oluji stoljeća kako biste razotkrili svjetsku kabalu koja je stvarala ratove tisućama godina, upravljajući tiranskim vladama koje porobljavaju ljude do beskraja i oporezuju ih za sve što postižu i ne postižu do smrti.

 Više od 100 zemalja ima globalne sporazume koji se sada primjenjuju pod nazivom „Projekt Sandman” kako bi se odustalo od dominacije američkog dolara i petrodolara. te nacije istovremeno bacaju dolar i napuštaju status "petrodolara" koji je omogućio SAD-u da uživa 50 godina krivotvorenja fiat valute i materijalnog obilja na račun svih ostalih. Kada se ova odluka pokrene, dolar i sva imovina denominirana u dolarima doslovno će preko noći pasti na gotovo NULU. https://miamistandard.news/2022/03/17/100-nations-have-global-agreement-now-beingdeployed-called-project-sandman-to-drop-and-end-dominance-of-us-dollar- i petrodolar/

OVA JE ZEMLJA MOJA https://www.bitchute.com/video/xUHQuPh5sDSC/

Prave vijesti za Sun. 20. ožujka 2022.:

 Jack Maxey: “Svijet nije spreman za ono što je moj tim pronašao. Pošteno upozorenje: svaka osoba na zemlji s bedžom imat će pristup do kraja tjedna. Moj jedini savjet: obuzdajte svoj bijes i prvo se obratite Ustavu da nas spasi.”

 Turska kaže da su Ukrajina i Rusija "blizu sporazuma" dok Moskva postavlja ultimatum za predaju Mariupolja. Rusko ministarstvo obrane kaže da Ukrajina ima rok do ranih sati 21. ožujka da Rusiji da svoj odgovor o predaji Mariupolja. Kijev kaže da "nema govora" o predaji u Mariupolju nakon što je Rusija postavila rok u 5 ujutro.
https://www.theguardian.com/world/2022/mar/20/russia-sets-5am-deadline-forukrainian-forces-surrender-in-mariupol
https://www.zerohedge.com/markets/turkey-says -ukrajina-rusija-bliski-sporazum Moskva-isporučuje-ultimatum-predaja-mariupolj

 Ukrajina – epicentar korupcije političkog establišmenta u kojem je ruska vojska pronašla i uništila 33 laboratorija za bio-oružje koji su bili spremni za oslobađanje patogena u populaciji – bila je izvorna domovina hazarske mafije – pokretača Novog svjetskog poretka Program za depopulaciju Zemlje.

 Bio-oružje je potvrđeno u Smart Dust-u koji je upravo zapeo Europu.

 Bojnik Oružanih snaga Ukrajine, zamjenik zapovjednika 1. bojne 14. brigade Oružanih snaga Ukrajine predao se.

 Kanadska studija pokazuje da trostruko cijepljeni imaju AIDS:
https://dailyexpose.uk/2022/03/20/gov-canada-data-triple-vaccinated-have-aids/

 Bivši BlackRock savjetnik kaže da je Pfizer bio u dosluhu s FDA-om kako bi sakrio podatke koji pokazuju da su klinička ispitivanja “cjepiva” protiv COVID-a NEUSPELA: http://www.naturalnews.com/2022-03-20 - pfizer-fda-hide-covid-vaccine-trial- data.html

 SAD funkcionira u skladu s ratnim stanjem od izbora u studenom 2020. kada je Trump prepustio svoje ovlasti vojsci.

 Vojska je prebrojala službene glasačke listiće s vodenim žigom na predsjedničkim izborima 2020. i utvrdila da je Trump pobijedio s više od 80% razlike.

 Američka vojska pod Pentagonom ima kontrolu nad SAD-om i ne odgovara Bidenu, već Trumpu kao njihovom predsjedniku.

 George (JFK Jr) je potpredsjednik SAD-a od 4. srpnja 2019. Odmah nakon ove službene stranice GEORGE WH pojavile su se na Twitteru itd. otkako je Pence otišao na AF2 i vratio se kao Sam239.

 George je prošle godine letio u Davos u Švicarskoj na AF1. Imao je Cov Fefe pauzu i objavio je. Svakodnevno bi prenosio POTUS raspored na Georgeovu službenu twitter stranicu Bijele kuće. Ima fotografiju Punishera sa 1367 na njoj. Otkrićete da je to Q1367 Punisher simbol s Pain Coming. 1 + 3 + 6 + 7 = 17. #Platform2020 Ovdje smo da to završimo. Oluja. Izvještaj.

 Banke, kreditne institucije, porezna uprava, socijalno osiguranje, svi su izvješćivali, njihovi sustavi su pali, ali je li to stvarno implementacija GCR-a, NESARA?

 Trgovina ljudima u Ukrajini: https://rumble.com/vxpmdn-gene-decode-on-off-worldconversations-new.html

 Patogeni biološkog oružja potvrđeni u "pametnoj prašini" koja se zgušnjava u Europi.

 Bidenovi voditelji se pripremaju za izbacivanje njega i Kamale:
https://amgreatness.com/2022/03/19/bidens-handlers-are-preparing-to-eject-him-andkamala/

 Putin bombardirao Bidenovu vilu u Ukrajini.

 sub. 19. ožujka Bijeli šeširi u Biden Residence: Nešto se događa. Video zapisi Nancy Drew: https://t.me/KBlive/4015

 Ukrajinac Serhiy Dubynin (ili Sergei Dybynyn kada se pretvara da je Rus) nije samo agitator kojeg sponzorira Deep State u Ukrajini, on je također sponzoriran Deep State agitator na Capitolu 6. siječnja. Popis neoptuženih vladinih suurotnika samo raste i raste.

 Nürnberg 2.0 započeo je danas ned. 20. ožujka bez medijskog praćenja. Trudeau se zove kao i Gates , Fauci ... cijela banda: https://rumble.com/vu5e9x-grand-jurythe-court-of-public-opinion-dr.-reiner-fuellmichs-opening-statem.html

 Zakonodavac poziva na potpunu istragu o dosluhu između velikih tehnologija, mainstream medija i demokrata: https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/lawmaker-calls-fullinvestigation-collusion-big-tech-mainstream-media-democrats/

 Vlasnik franšiznog sustava McDonald's u Rusiji, Kazahstanu i Bjelorusiji, Kairat Boranbaev, uhićen je u Kazahstanu. Možda zbog “ljudskog mesa u pljeskavicama”? Jučer se McDonald's povukao iz cijele Federacije.

 Cuoy Griffin je sinoć bio u Konvoju narodne slobode. U pon. 21. ožujka ide na sud za 6. siječnja i ima puno toga za reći – od oslobođenja do uhićenja princa Andrewa. On je mijenjač igre.

 Fox News je konačno priznao da su izbori 2020. bili namješteni i priznaje da su se Big Tech, Demokratska stranka, CIA i Lažne vijesti urotile kako bi namjestile predsjedničke izbore 2020. protiv predsjednika Donalda J. Trumpa!

 Prairie Sky: „U redu, upravo sam se vratio s male izložbe oružja. Jedan od prodavača bio je iz okolice vojne baze Fort Carson u Coloradu. Kaže da je prodavao pancire policajcima. Na kraju ih je upitao u čemu je stvar? Imao je punog ptičjeg pukovnika koji mu je rekao da policajci nemaju pancire, pa je zato dobivao puno kupaca. Na pitanje zašto je rekao, “za ono što dolazi. Vi, ljudi ove zemlje, bili ste sjebani tijekom dugog vremena. Bit će teško.” Bilo mi je tako drago da je moj muž ovo čuo jer potvrđuje ono što sam mu govorila. Ali što dolazi tamo gdje puni pukovnik kupuje pancire? Pukovnik je također gotovo lakomisleno rekao trgovcu oružjem da tip u Bijeloj kući nije vođa ove zemlje. Mislim da će uskoro dobiti vrlo, vrlo prave ljude. Molimo vas da vježbate svjesnost situacije,

 Izrael ovog tjedna upozorava zemlju koja je pogodila „najveći cyber napad‟, a špijuni kažu da je za to kriv Iran.

 Cyber ​​kriminalci ciljaju na vladine web stranice u Izraelu – a jedan stručnjak vjeruje da su iz Irana. Nekoliko izraelskih vladinih mreža susrelo se u ponedjeljak s kibernetičkim napadom distribuiranog uskraćivanja usluge (DDoS), izvijestio je DailyDot. https://www.the-sun.com/tech/4902627/israel-cyberattack-iran-hackers/  https://insiderpaper.com/israel-says-government-sites-targeted-by-hack/

Sunce. 20. ožujka 2022. Rusko Ministarstvo obrane o oslobođenju Ukrajine:

 Ukrajina je izvorna domovina hazarske mafije – nositelja Agende novog svjetskog poretka za depopulaciju Zemlje.

 Ukrajinski Zelensky kaže za CNN da je “spreman za pregovore” s ruskim Putinom, ali je upozorio da ako ne uspiju “to bi značilo da je ovo treći svjetski rat”.

 Bojnik Oružanih snaga Ukrajine, zamjenik zapovjednika 1. bojne 14. brigade Oružanih snaga Ukrajine predao se. Odložio je oružje. Rođen u sovjetskoj srednjoj Aziji, distribuiran u Ukrajinu. Mobiliziran u 15. Kao što slušaš, tako žrtva okolnosti. Ali ne. Svatko pravi svoj izbor. I živi s njim cijeli život. Pogledajte što kaže, još jedan zarobljeni ukrajinski časnik. A koliko još stoji u kutovima ukrajinske vojske.

 Zarobljeni vojnik 58. motorizirane pješačke brigade Oružanih snaga Ukrajine govori o žalosnom stanju ukrajinskih postrojbi.” Imali smo samo 2 tenka, jedan nije palio, drugi je jedva pucao, odmah su nokautirani – ispričala je vojska istinu o Oružanim snagama Ukrajine. Naredba nas je napustila. Živjeli smo u skladištu krumpira, mještani su nam donosili hranu. U jedinici su bila samo dva BRDM-a i dva tenka, jedan nije htio upaliti, drugi je jedva pucao. Gotovo odmah su nokautirani”, kaže ugovorni vojnik. “Vidio sam na internetu da ukrajinska vojska pobjeđuje sve. Nakon ove bitke, nisam siguran.”

 Ruske trupe osigurale su ponovno punjenje Krimskog kanala. Ukrajinske vlasti blokiraju poluotok već 8 godina.

 Na području naselja dolazi do masovne predaje ukrajinske vojske. Kopylov, Kijevska regija. Ovo je selo zapadno od Kijeva na autocesti E40 Kijev-Žitomir. Prema onima koji su se predali, zapovjedništvo 14. brigade Oružanih snaga Ukrajine je demoralizirano i zbunjeno, vojnici napuštaju svoje položaje i svim sredstvima traže izlaz prema ruskim trupama, odlučuju se na predaju i surađuju s Oružanim snagama RF Snage.

 Tijekom operacije oslobađanja grada Izjuma u regiji Kharkiv, Nacionalna garda je zarobila nekoliko vođa nacionalnih formacija i suučesnika SBU-a, zarobivši važne dokumente. 40 vojnika i časnika specijalnih postrojbi uručeno je za priznanja za sudjelovanje u oslobađanju grada, izvijestila je Zbora narodne garde.

 Tijekom noći operativno-taktičko i vojno zrakoplovstvo Ruske Federacije pogodilo je 62 vojna objekta Ukrajine.

 Oružane snage Rusije s visokopreciznim raketama iz zraka gađale su centar za obuku snaga za specijalne operacije ukrajinskih oružanih snaga, gdje su se nalazili strani plaćenici koji su stigli u Ukrajinu, u blizini naselja Ovruch, Žitomirska regija. Uništeno je više od 100 vojnika snaga za specijalne operacije i stranih plaćenika.

 Ruski sustavi protuzračne obrane oborili su jedan ukrajinski helikopter Mi-8, šest bespilotnih letjelica, uključujući jedan Bayraktar TB-2;

 Rakete Kalibar lansirane iz Crnog mora pogodile su radionice popravne tvornice u Nižinu, gdje se popravljala ukrajinska oprema;

 Ruski protuzračni obrambeni sustav oborio je noću ukrajinski taktički projektil "Točka-U" u blizini grada Izjuma, u regiji Harkov;

 Oružane snage Rusije su topničkom vatrom uništile šest ukrajinskih mobilnih sustava za elektroničko ratovanje “Bukovel”;

 Rakete Kalibar lansirane iz Kaspijskog mora i projektile Kinzhal pogodile su veliku bazu za skladištenje goriva u regiji Nikolajev;

PRATITE PRIJE VIJESTI NA TELEGRAMU - https://t.me/BeforeitsNews

 Ukupno je od početka Specijalne operacije u Ukrajini uništeno 207 dronova, 1467 tenkova, 148 višecevnih raketnih bacača.

Sunce. 20. ožujka Bijeli šeširi:

Evo popisa raznih liječnika koji vam pokušavaju donijeti istinu o cjepivima uz veliku cijenu za sebe. Potražite ih na necenzuriranim tražilicama i platformama kao što su Duck Duck Go, Telegram, Bitchute, Rumble i Odysee. Na ovoj listi nalaze se dva dobitnika Nobelove nagrade za mir i jedan kandidat koji uključuje dr. Roberta Malonea, izumitelja mRNA cjepiva:

popis liječnika možete pročitati na  jer je spisak podugačak pa ga nisam prenosila:  https://beforeitsnews.com/

Izvor: https://beforeitsnews.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info