Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

867

PUTA

SAD priznale postojanje laboratorija za biološko oružje u Ukrajini!

SAD priznale postojanje laboratorija za biološko oružje u Ukrajini!
Svrha ovog – i drugih bioloških istraživanja u Ukrajini koja financira Pentagon, bila je stvoriti mehanizam za tajno širenje smrtonosnih patogena

Svrha ovog – i drugih bioloških istraživanja u Ukrajini koja financira Pentagon, bila je stvoriti mehanizam za tajno širenje smrtonosnih patogena

Sjedinjene Američke Države su priznale da su u Ukrajini postrojenja za biološka istraživanja 

Snimak brifinga ruskog ministarstva obrane koji prikazuje biolaboratorije pod pokroviteljstvom SAD-a na ukrajinskom teritoriju . © Fotografija : Ministarstvo obrane Rusije.

Rusko ministarstvo obrane u četvrtak je objavilo da biološki laboratoriji u Ukrajini financiraju SAD provode eksperimente s uzorcima koronavirusa šišmiša: "Prema dokumentima, američka strana planirala je provesti rad na patogenima ptica, šišmiša i gmazova u Ukrajini 2022. godine, uz daljnji prijelaz na proučavanje mogućnosti prijenosa afričke svinjske kuge i antraksa", rekao je glavni glasnogovornik Ministarstva rekao je generalni bojnik obrane Igor Konašenkov.

Osim toga, ustanove su proučavale moguće širenje patogena putem divljih ptica, migrirajućih između Rusije, Ukrajine i drugih zemalja u regiji. “Svrha ovog – i drugih bioloških istraživanja u Ukrajini koja financira Pentagon, bila je stvoriti mehanizam za tajno širenje smrtonosnih patogena” , dodao je. Rusko ministarstvo obrane uskoro će objaviti dokumente koje je primilo osoblje ukrajinskih biolaboratorija, kao i rezultate njihova ispitivanja, rekao je Konašenkov.

Ruske oružane snage otkrile su 7. ožujka 30. bioloških laboratorija u Ukrajini, koji su bili uključeni u proizvodnju biološkog oružja, izjavio je šef radijacijske, kemijske i biološke obrane ruskih oružanih snaga Igor Kirillov.
Rusko Ministarstvo obrane istaknulo je da su Sjedinjene Američke Države potrošile više od 200 milijuna dolara na rad bioloških laboratorija u Ukrajini – laboratoriji središnje sanitarne i epidemiološke uprave ukrajinskog ministarstva obrane sudjelovali su u američkom vojno-biološkom programu.

Dok su SAD informacije o svojim laboratorijima za biološko ratovanje u Ukrajini nazivali kao "lažne", u utorak je podtajnica Sjedinjenih Država Victoria Nuland potvrdila da vojno-industrijski kompleks zapravo upravlja laboratorijima biološkog oružja u Ukrajini koji su među metama Rusije.

Nakon što su mediji pod korporativnom kontrolom proglasili otkriće biolaboratorije "dezinformacijom", Nuland je priznao da se Pentagon bavi istraživanjem biološkog oružja u Ukrajini i drugdje, te da je Barack Husse  Obama taj koji ga je autorizirao. "Ukrajina ima objekte za biološka istraživanja za koje smo, zapravo, sada prilično zabrinuti... Ruske trupe, ruske snage možda žele preuzeti kontrolu", svjedočila je Nuland pred Odborom za vanjske poslove Senata u utorak. “Radimo s Ukrajincima na tome kako mogu spriječiti da bilo koji od tih istraživačkih materijala padne u ruke ruskih snaga ako se približe.”

Glenn Greenwald , bivši član The Intercepta, podijelio je na Twitteru video Nulandinog svjedočenja.

Američko veleposlanstvo uhvaćeno kako briše sve dokaze o ukrajinskim biolaboratorijima sa svoje web stranice

Baš kad je otkrila biolaboratorija stvarno je počela dobivati ​​popularnost na internetu, američko veleposlanstvo tiho je izbrisalo sve tragove njihovog postojanja sa svoje web stranice. Ruska vojska također kaže da ukrajinska vlast na brzinu pokušava uništiti sve dokaze o biološkom oružju iz spomenutih biolaboratorija, koji uključuju visoko patogene bakterijske i virusne agense slične Wuhanskom koronavirusu (Covid-19).

Gen-pukovnik Igor Kirillov dalje je otkrio dokumente koje je vidjela ruska vojska pokazuju da su neki od ovih biolaboratorija također radili s antraksom. Jedini razlog zbog kojeg Kijev pokušava uništiti materijale koji se nalaze u tim biolaboratorijima jest taj što će njihovo izlaganje “vrlo vjerojatno dokazati da su Ukrajina i SAD prekršile Konvenciju o biološkom oružju”, rekao je Kirillov.

Iako je Moskva u više navrata izrazila zabrinutost zbog razvoja biološkog oružja koje financira SAD u Ukrajini, pa stoga i nedavne invazije, Victoria Nuland je naravno stala na stranu NATO-a preventivno okrivljujući Rusiju za bilo kakvo potencijalno oslobađanje opasnih materijala usred sukoba koji je u tijeku . S njom se, naravno, složio i senator Marco Rubio . Kaže da ako se bilo koji "incident" ili "napad" dogodi u bilo kojem trenutku u budućnosti, onda će automatski biti kriva Rusija. Klasika, kriviti drugog za ono što sami planiraju učiniti.

Zanimljivo je da je američki vojno-industrijski kompleks taj koji neprestano postavlja lažne zastave kako bi okrivio druge. A za svako potencijalno oslobađanje biološkog oružja iz ukrajinske biolaboratorije sigurno će biti kriv Pentagon, a ne Rusija. U međuvremenu, Kijev i Pentagon poriču, a korporativni mediji skriptirano prenose, da se osmišljava bilo kakvo biološko oružje, nazivajući optužbe "ruskim dezinformacijama".

Obama je odobrio stvaranje laboratorija za biološko oružje u Ukrajini tijekom svoje okupacije u Bijeloj kući

Jedna od web stranica koje je izbrisalo Veleposlanstvo SAD-a pokazuje da je Obama taj koji je dao zeleno svjetlo za izgradnju biolaboratorija u Ukrajini gdje bi se mogli razviti "posebno opasni patogeni".
Izvorno objavljen 18. lipnja 2010., članak pod nazivom “Biolab Opens in Ukraine” objašnjava da je Obama, dok još uvijek funkcionira kao senator iz Illinoise, osigurao sporazum o stvaranju laboratorija za biološku sigurnost razine 3 u ukrajinskom gradu Odesi. Bivši senator Dick Lugar (R-Ind.) također je pridonio naporima, najavljujući da su planovi za postrojavanje započeli 2005. godine kada su on i Obama zajedno sklopili partnerstvo s ukrajinskim dužnosnicima.

Pametnome dosta!

Izvori za ovaj članak uključuju:

GreatGameIndia.com,  NaturalNews.com,  GreatGameIndia.com,  SputnikNews.com

Prenijeto sa: http://istinomprotivlazi.info/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info