Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član angelija

Upisao:

angelija

OBJAVLJENO:

PROČITANO

940

PUTA

OD 14.01.2018.

Razgovor s Anđelom

Razgovor s Anđelom
Jer «nijedno zlo ne može biti zlo ako mu se to ne dopusti». Ali «Čuvaj se misli. One vode u propast ili slobodu. Sve ostalo je samo igra».

 

 

Razgovor s Anđelom

 

«Ja sam onaj koji te štiti i pokazuje put prema svjetlosti. Daje ti mir kada ti je potreban i čini te sretnom»

 

Tako mi je rekao moj Anđeo, u tom trenutku tek otkriven prijatelj koji je strpljivo i dugo čekao na moju prvu svjesnost o njemu.

Teško je prihvatiti u ovim «Zemaljskim» okvirima činjenicu da pravi, istinski svijet, svijet iz kojeg svi dolazimo i kojem se svi vraćamo postoji sada i tu. Da je taj svijet naš dom i da pomoć možemo dobiti na svakodnevnom nivou, samo je treba zatražiti. Kada bi to svi zajedno shvatili i prihvatili trenutno bi nestalo ratova, gladi, nestalo bi ružnog i tamnog na Zemlji jer čovječanstvo bi vidjelo da se bori samo protiv sebe, jer 

 

«Svi ste vi posebni, svatko na svoj način, nitko ni manje ni više od drugoga».

«Ja sam svjetlo, ja vidim i vjerujem samo u svjetlo, a kraj nje tama ne postoji».

 

Tako bi trebali razmišljati svi oni koji bi možda mogli posumnjati u «sigurnost» takve komunikacije.

 

Jer «nijedno zlo ne može biti zlo ako mu se to ne dopusti». Ali «Čuvaj se misli. One vode u propast ili slobodu. Sve ostalo je samo igra».

 

Jer ljudska misao je trenutak, prolaznost u moru prolaznosti ali zapisan u temelje našeg bića. Svaka misao ostaje u našim tragovima. I ružna i lijepa. U trenutku kad to shvatimo u potpunosti uvidjet ćemo da su misli moćne poput najviše planine ali da ih treba njegovati poput najsitnijeg cvijeta. Pustiti ih da se razvijaju ali u pozitivnom, suncem obasjanom području.

Na taj način uviđamo da smo mi ti koji određuju događaje ali da i ti događaji zatim određuju nas pomažući nam da kroz iskustva izrastemo u ono što smo želili.

Komunikacija sa Anđelima, Vodičima i svim ostalim bićima spremnim da nam pomognu dolazi iz srca, iz duše, jedino tako je moguća. Umirite vlastiti um i poslušajte što vam imaju za reći jer saznat ćete da ste veličanstveno biće jer dolazite iz savršenstva.

 

 

«Ti si jedno predivno biće samo toga nisi svjesna. Vi ljudi to zaboravite i gledate se oćima drugih. Pogledaj u sebe i vidjet ćeš ljepotu, pogledaj oko sebe i vidjet ćeš ljepotu u drugima. Vi ste savršeni, ne možete niti biti ništa drugo kad dolazite iz savršenstva»

 

 

Shvatit ćete da svi problemi koji vas možda trenutno okružuju postoje samo u svrhu vašeg osobnog rasta i da ih kao takve trebate i prihvatiti. 

 

«Svaki put je dobar, svaki put nosi različito iskustvo. Ne može put biti loš, samo je neka iskustva teže proživjeti pa kažete da su loša. Ali nisu, uče vas novim stvarima».

 

 

Kada otkrijete svoje vjerne pomagaće i kada krenete u život bez straha, pozovite sa sobom barem jednu vama blisku osobu i ispričajte joj čudesnu priču o tajanstvenim prijateljima. Prijateljima koji su tu kada god vi želite, koji se ne ljute ma što god vi uradili i koji vam uvijek govore istinu, makar ju je ponekad teže prihvatiti.

 

 

«Možeš naći Raj na Zemlji i pokazati ga drugima. Zato si ovdje. To nije samo tvoj zadatak, to je zadatak svih vas. Oni koji se prije probude bude druge, kao na nekom izletu. A izlet je na jedno predivno mjesto koje vas neće ostaviti radovnušnim».

 

 

I za kraj bi ostavila:

 

 

«Pođi putem svojim i ne okreći se. Što god ostavio iza sebe, ne brini se. I tako ćeš ponovo doći do toga, samo razmisli kako ćeš to slijedeći put prihvatiti».

 

 

http://jednostavnost.com/?p=71

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info