Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

285

PUTA

RAK KOD PACIJENATA EKSPLODIRA NAKON CIJEPLJENJA

RAK KOD PACIJENATA EKSPLODIRA NAKON CIJEPLJENJA
Dobro utvrđena veza između mRNA injekcija COVID-19 i krvnih ugrušaka, miokarditisa, srčanih i moždanih udara dovoljan je razlog za zaustavljanje programa cjepiva, tvrdi londonski onkolog.

Rak kod pacijenata eksplodira nakon cijepljenja protiv COVIDA-19

Dobro utvrđena veza između mRNA injekcija COVID-19 i krvnih ugrušaka, miokarditisa, srčanih i moždanih udara dovoljan je razlog za zaustavljanje programa cjepiva, tvrdi londonski onkolog.

Nadalje, prosječna dob smrti od COVID-19 u Ujedinjenom Kraljevstvu je 82, što je više od dobi za sve druge uzroke, 81.

Ali postoji još jedan dovoljan razlog da se prekine s injekcijama, napisao je dr. Angus Dalgleish, profesor onkologije na Sveučilištu St. George u Londonu, u pismu British Medical Journalu.

“Kao praktičar onkolog vidim ljude sa stabilnom bolešću kako brzo napreduju nakon što su bili prisiljeni na docjepljivanje, obično kako bi mogli putovati”, napisao je glavnom uredniku BMJ-a, dr. Kamranu Abbasiju.

“Čak i unutar mojih osobnih kontakata vidim bolest baziranu na B stanicama nakon docjepljivanja”, napisao je. “Opisuju da im je bilo izrazito loše nekoliko dana do tjedana nakon docjepljivanja – kod jednog se razvila leukemija, kod dvojice kolega s posla Non-Hodgkinov limfom i starog prijatelja koji se osjećao kao da ima dugi Covid otkako je primio docjepljivanje i koji je, nakon što je dobio tešku bol u kostima, dijagnosticirano je da ima više metastaza od rijetkog poremećaja B stanica.”

Dalgleish je rekao da ima dovoljno iskustva na tom području “da zna da ovo nisu slučajne anegdote koje mnogi sugeriraju, pogotovo jer se isti obrazac vidi u Njemačkoj, Australiji i SAD-u.”

Rekao je da se njegova zapažanja uklapaju u obrazac urođene imunološke supresije uočen u cijelom svijetu nekoliko tjedana nakon cijepljenja mRNA.

“Svi ovi pacijenti do danas imaju melanom ili rak temeljen na B stanicama, koji su vrlo osjetljivi na imunološku kontrolu – i to prije izvješća o supresiji gena supresora od strane mRNA u laboratorijskim eksperimentima.”

Dalgleish je zaključio: “Ovo se mora odmah emitirati i raspraviti.”

Nedavna studija otkrila je nagli porast raka kod osoba mlađih od 50 godina.

Istraživači iz Brigham and Women’s Hospital naveli su porast raka dojke, debelog crijeva, jednjaka, bubrega, jetre i gušterače diljem svijeta.

Jedan od najplodnijih patologa u zemlji, dr. Ryan Cole, izvijestio je o značajnom porastu slučajeva raka u svom laboratoriju u Boiseu, Idaho.

Dobio je podatke od onkologa koji pokazuju da mRNA cjepiva remete imunološki sustav. Rekao je u intervjuu da liječnici izvještavaju da su “vidjeli najčudnije vrste raka, i rakove koje smo uspjeli držati pod kontrolom i liječiti, koji se razvijaju kao šumski požar – idući u stadij 2, stadij 3, stadij 4, samo tako.”

U međuvremenu, profesor na MIT-u je koautor rada koji je otkrio 25% porast hitnih poziva zbog srčanog udara među mladim Izraelcima nakon uvođenja mRNA cjepiva u zemlji.

http://xn--logino-l2a.com/

Izvor: logično.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info