Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mojanostalgija

Upisao:

mojanostalgija

OBJAVLJENO:

PROČITANO

789

PUTA

OD 14.01.2018.

Radionica čuda 2. dio

Radionica čuda 2. dio
Zakonitosti postoje, bez obzira znali mi njih ili ne.

Radionica čuda 2. dio

 

Naša radionica čuda se nastavlja dalje. Nakon što ste vježbali zahvalnost na blagodatima koje imate u životu, danas ćete doznati prva dva pravila s kojima ćemo otvoriti vrata čudima.

Život ima svoja pravila, baš kao što to ima i priroda. Sunce nikada neće izaći na zapadu, svake godine se razmjenjuju 4 godišnja doba u pravilnim ciklusima i nikada nije preskoćen niti jedan ciklus. Tako funkcioniraju stvari u ovom našem Svemiru. Zakonitosti postoje, bez obzira znali mi njih ili ne.

Gravitacije djeluje na sve, iako je ne osjetimo, čak i onda kada ne znamo za nju. To je tako. Tako i naši životi imaju pravila, svoje uzroke i posljedice. Ljudi su uočili neke zakonitosti i tako lijepo sve te mudrosti života saželi u tzv. narodne poslovice. Znate li neke? “Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada”, ili ” Svi plodovi budućnosti u sjemenu su sadašnjosti” ili “Popodne zna ono što jutru nije bilo ni na pameti”. Ima ih mnogo i u njima je sazdano toliko istine.

Tako je s čudima. I one imaju svoje zakonitosti.

Naučiti ćemo 4 pravila za kreiranje čuda kako bi se našli na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Pravilo broj 1
Čudo se treba kreirati, ono se ne događa tek tako

Čudo nam se neće dogoditi ako ne kanaliziramo energiju. Sva čuda koja su nam se dogodila, čak i ona koja nismo prepoznali, u njih smo kanalizirali energiju, nesvjesno. No, nama nije cilj živjeti život nesvjesno već ga želimo kreirati, usmjeravati svjesno, znati usmjeravati energiju i postupke.

Želite li da vam se nešto dogodi, imate neostvarenu želju?

Zapišite to, verbalizirajte i spustite u riječi. To je ono u što ćete injektirati energiju. Svaki dan barem 5 minuta meditirajte nad onim što želite. Vizualizirajte to, osjetite energiju, osjetite radost kao da to već imate. U meditaciji će vam pomoći i ovaj kabalistički znak stvaranje čuda. Skenirajte ga od lijeva na desno i otvorite vrata vjerovanju da je sve moguće, bez imalo sumnje i kalkulacije. Uronite sebe u situaciju koju želite da vam se dogodi i budite tamo,  napunite je svojom energijom vjerovanja.

 

Pravilo broj 2
Budite kanal

Mi osobno ne možemo ostvariti čudo ako ne pustimo  Svemir da intervenira. Ako mislimo da sve možemo sami i ako slijepo kontroliramo svaku sitnicu ništa se neće dogoditi, trebamo ostaviti prostor za vodstvo. Bez višeg vodstva možemo samo lutati i pokušavati sistemom eliminacije pogrešaka. Zato moramo postati kanal. Moramo biti otvoreni. Znate li da Svemir uvijek šalje poruke, no te poruke čuju samo oni koji ih i traže. Ako ste zarobljeni u svojoj glavi, ako vrtite filmove, ako ste uronjeni u brige poruke neće doći do vas, propustiti ćete ih. Zato morate biti svjesni da poruke mogu biti tamo gdje se najmanje nadate, tete u trgovina na blagajni može vam reći baš ono što vama treba. Zato slušajte, razgovarajte sa Svemirom, tražite vodstvo i otvorite mu vrata.

Važno je još nešto znati. Mi svi imamo svoje želje. I to je dobro, jer želje nas pokreću, bez želja ne bi imalo smisla. No, jednako tako moramo biti dovoljno svjesni da ne postanemo ovisni za baš taj određeni ishod.  Nijedna ovisnost nije dobra. Možda će vas ova spoznaja na tren razočarati, ali kada dublje shvatite smisao, vidjeti ćete da je ovo zapravo genijalno.

Prvo se moramo pitati,  možete li sa sigurnošću tvrditi da je vaša želja najbolja opcija za vas? Mi smo toliko ograničeni s naših 5 osjetila da ne vidimo ni korak naprijed, a kamoli 5 ili cijeli život. Možda mi žarko želimo Marka da nam postane dio života, a Marko u konačnici nije dobra opcija za nas, pa nam Svemir sprema nekog drugog, nekog tko je ljubav našeg života, ali ga mi još ne znamo.  A kada bi to znali da li bi i dalje željeli Marka?

Zato trebamo dopustiti Svemiru neka djeluje i osigura najbolje za nas. Čudo u kojem ćemo živjeti svoj potencijal. 

Toliko za ovaj puta. Imate zadaću, zapišite vašu želju i radite na njoj. Nas čekaju još dva nova pravila! Budite s nama u stvaranju čuda!

http://lifex.hr/radionica-cuda-2-dio/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Radionica čuda 1. dio Radionica čuda 3. dio