Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

160

PUTA

PUN MJESEC - VALOVITE EMOCIJE

PUN MJESEC - VALOVITE EMOCIJE
Travanjski puni mjesec snažno izlazi, šireći svoju energiju u velikim valovima po zemlji. Ovo je više svjetlo emocionalne inteligencije. Ti valovi ponekad rezoniraju vrlo visoko, a onda rjeđe u emocionalnom sloju, što uzrokuje neke neočekivane pokrete u emocionalnoj energiji.

Sananda: Pun Mjesec; Valovite emocije

 

Travanjski puni mjesec snažno izlazi, šireći svoju energiju u velikim valovima po zemlji. Ovo je više svjetlo emocionalne inteligencije. Ti valovi ponekad rezoniraju vrlo visoko, a onda rjeđe u emocionalnom sloju, što uzrokuje neke neočekivane pokrete u emocionalnoj energiji.

Manifestacijska sila se kreće kroz njega ubrzanom brzinom i to ponekad uzrokuje štucanje. Ova velika transformacija uzrokuje određenu napetost u emocionalnom tijelu. Sposobnost empatije postaje jača, a empatički podražaji dobivaju veći opseg.

PRONALAŽENJE EMOCIONALNE RAVNOTEŽE

Vaša je ravnoteža na kušnji jer se počinju pojavljivati ​​posebni emocionalni valovi. Oni povezani sa starom karmalinom primjećuju emocionalnu promjenu u odnosima. Otpuštanje karme postaje teško kada se razmišlja na stari način . Karma je stari način doživljavanja koji se više ne uklapa u novi viši osjećaj jedinstva . Ubrzavanje energije događa se u linijama povezivanja kada se emocije križaju i rastapaju kada promjena u vašem sustavu poveća emocionalnu inteligenciju.

Održavajte dobru ravnotežu, kada emocije odu vrlo duboko, može nastupiti panika.

EMOCIONALNA INTELIGENCIJA

Oni koji žive mnogo od glave oprani su mnogim emocijama koje im je dopušteno ponovno proživjeti, ali u dubljem sloju. Osim toga, oni koji rade kroz emocionalnu inteligenciju postaju dodatno usklađeni. Ovo usklađivanje je neophodno jer će se emocionalna inteligencija povećati. Dobivate pristup širem rasponu emocionalnih mogućnosti, jer tu leže skriveni veliki darovi. Znanje povezano s ovim dolazi iz energije jedinstva: Kristove svijesti. U ovome, vanjski svijet oblikuje mnoga "ogledala" koja će odražavati vašu emocionalnu energiju, omogućujući vam super brzu vezu s drugima oko vas. Pogotovo s onima s kojima ste duboko povezani.

MAGLIČAN OSJEĆAJ

Može doći do nejasnog osjećaja kada se veze između vas i voljene osobe ponište. To su vrlo posebne veze koje su pokrenule puno toga i nose traume. Tada se odmorite i nemojte paničariti niti zvati pomoć. Ova promjena s vremenom donosi nove ljubavne veze iz kojih može izrasti prekrasno iskustvo koje se ponekad čini pomalo nestvarnim. Pomoć je usmjerena iz Kristove svijesti... Božje jedinstvo puno ljubavi.

MAJKA ZEMLJA POMAŽE

Kozmička inteligencija Majke Zemlje vrlo je aktivna, a ona je svojom energijom ljubavi i emocionalnom inteligencijom davno stvorila mnoge vrste životnih oblika. Njezina planetarna svijest povezana je s velikim Božanskim Svjetlom. Ovo je ogromna svijest ljubavi koja uvijek stvara i izražava se u svakoj iskri svjetla. Zemlja je emocionalno biće. Raspoređivanje emocionalne inteligencije sada će porasti, kako podiže vibraciju, nove kreacije će oživjeti.

PANIKA, UMIRIVAJUĆI MIROVANJE I KREACIJA

Iz prirode izvire umirujuća smirenost koja može smiriti emocije. To nije slučajno, ovdje se uspostavlja veza s kozmičkom sviješću koja struji kroz Majku Zemlju. U svemu što može biti prisutna svojom energijom punom ljubavi, ona je majka koja pruža utjehu. To osjećate u prirodi i kroz kreativnu snagu u sebi, gdje Kristova energija pomaže da se sve ovo ostvari.

Kad mnoge emocije počnu teći kroz vas, može doći do zabune. Shvatite da vam se ti emocionalni valovi šalju iz zagrljaja punog ljubavi, stvarajući tako izravnu pretvorbu u emocionalnom mozgu. U linijama veze između vas, vaše voljene osobe ili susjeda stvara se magnetska sila čiste energije jedinstva.

Kada vam promjene u emocionalnom sustavu postanu prevelike, mogu izgorjeti, može doći do panike i očaja. Znajte da je ovo preokret sadašnjeg sustava novca i posjeda. U vama će se ovo preokrenuti. Emocionalni mozak bit će usmjeren mnogo oktava više. Sadašnji emocionalni mozak je jedva razvijen i postaje aktivan prvenstveno u strahu, ali to se mijenja. U prethodnim razdobljima napravljene su velike pripreme za resetiranje uma na više osjetljivo ljudsko biće.

OD PROSJEČNE DO VISOKOSJETLJIVE I SUPEROSJETLJIVE

Svijet će se okrenuti drugačije i to sada postaje evidentno jer se sve okreće naglavačke. Racionalni mozak ne može podnijeti ovu obnovu i stoga se prirodno mijenja na emocionalni mozak. Ova je promjena uglavnom vrlo nestvarna, ali budite uvjereni da će biti u redu.

Neki koji su povezani sa starim sustavom možda neće uvijek moći izvršiti ovu promjenu. Gubi im se trag, ali unatoč svemu, veliki val ljubavi kreće i oslobodit će svakoga u svakoj teškoj situaciji, tako da se ljubavna energija doživi u svojoj dubini kad god se dogodi. Ponekad u zadnji čas rastanka, ali puno češće kad je čovjek u punom životu.  Ova energija ljubavi počinje odjekivati ​​u ljudskom biću, sve jače i jače i jače. Svake minute u danu, svakog dana u mjesecu, ali posebno svake solarne godine, ova sila postaje sve veća.

UNIVERZALNI ČOVJEK

Iz različitih slojeva rodit će se univerzalni čovjek s prekrasnim rasponom darova i talenata. Emocionalni mozak će postati odlučujući i njemu će se najprije podrediti racionalni mozak. Na kraju će čovjek moći spojiti oba dijela u prekrasnu cjelovitost svijesti. Za sve to treba vremena, ovo je godina u kojoj emocionalna inteligencija raste i polako pupi za mnoge nove ideje. Univerzalni pogled je proširen i dalje razvijen. Uskogrudnost je na izlasku.

Iznad svega, uživajte u svemu oko sebe i pokušajte kontrolirati sporadičnu paniku. Ogrtač straha je odbačen i to također može donijeti malo očaja, osjećaje zamijeniti stari strah nije uvijek lako.

NEOČEKIVANE SITUACIJE: UNUTARNJI POGLED

Panika i strah uzrokuju blokiranje sile manifestacije ili potpuno drugačiji tijek. Kada to primijetite, uđite unutra i pogledajte što je potrebno. Što vam je stvarno potrebno? Koji smjer vam se čini ispravnim i hoće li to biti i sutra? Ništa nije fiksno, sve je u pokretu i unutar svakog sata ili čak unutar minute može opet biti drugačije.

OBITELJ I PARTNERSTVO

Koristite svoje pipalice i pažljivo slušajte tko ste i što vam je potrebno u ovom trenutku. Određene intenzivne situacije unutar obitelji, partnera ili kolega mogu napraviti duboku ranu, ali u ovoj velikoj emocionalnoj promjeni možete se brže oporaviti kroz svjetlo ljubavi, stoga se pozitivne misli razvijaju odmah. Svađe ne traju dugo, nezadovoljstvo također može nestati u tren oka. Neke materijalne stvari koje vam više ne trebaju, one otpadaju. Budite sigurni jer doći će drugo rješenje.

BUDITE FLEKSIBILNI

Krenite s ovom brzom promjenom kako ne biste stalno zapeli. Nemojte biti ni ljuti ni razočarani, jer to je dio ovog vremena transformacije. Može doći do zbunjenosti i zaboravljivosti. Shvatite to i pokušajte se nositi s tim što je mirnije moguće. Postoje vršna razdoblja kada ovo dolazi jače, to će se opet smanjiti kada se postigne ravnoteža.

Duboke emocije su dotaknute i to također stvara neki nemir, prođite kroz to sa mirnog mjesta…. Ne možete učiniti više od onoga što je sada moguće. Prestanite se boriti protiv onoga što se ne može učiniti i strpljivo čekajte novo otvaranje. Iznad svega, pogledajte što možete učiniti, koja su vrata već otvorena?

PRAVITI IZBORE

Brojni izbori također mogu biti sputavajući, smanjite izbore koji su izvan vaše magnetske privlačnosti i odaberite ono što klikne upravo sada. Shvatite da bi sutra moglo biti drugačije, nemojte biti ukočeni u držanju. Živite u trenutku i oslobodite se starog tereta i sanjajte o magnetskim otkrovenjima i manifestirajte se iz fleksibilnosti.

Kreirajte iz više emocionalne inteligencije i tada vidite kako se otvaraju brojne mogućnosti….

**Kanal: Arthura Hector

Izvor;www.ournewearthnews.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info