Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

505

PUTA

PRIPREMA ZA VOJNO DELOVANJE U SAD

PRIPREMA ZA VOJNO DELOVANJE U SAD
U cilju pripreme terena za eventualnu mogućnost dolaska do vojnih sukoba i građanskog rata širih razmera, predsednik SAD Donald Tramp je pripremio važan dokument koji će predati Vrhovnom sudu SAD-a u ponedeljak  07.12.2020. god. na odobrenje.

Objavljeno: 05.12.2020.
Izvor slike: api.time.com
Urednik: Goran Krstić

Američki demokratski kabalisti su uz podršku američke mornarice aktivirali spavače i Antifu širom zemlje kako bi isprovocirali građanske nemire u cilju izazivanja građanskog rata širih razmera.

Demokratski kabalisti na taj način žele da ucene Trampa i njegovu administraciju kako bi se njegova administracija povukla i popustila pred njihovim pritiskom kako bi priznala „pobedu“ Džoa Bajdena iako je došlo do očiglednih ozbiljnih manipulacija sa izbornim glasačkim listićima u ključnim državama kao što su Mičigen, Viskonsin, Pensilvanija, Džordžija i Arizona.

Američka vojna struktura je ozbiljno podeljena i postoji rizik da dođe do unutrašnjih vojnih sukoba između vojnih grana kao što su mornarica, avijacija, kosmičke snage itd., te bi došlo do vojnog puča na američkog predsednika.

U cilju pripreme terena za eventualnu mogućnost dolaska do vojnih sukoba i građanskog rata širih razmera, predsednik SAD Donald Tramp je pripremio važan dokument koji će predati Vrhovnom sudu SAD-a u ponedeljak  07.12.2020. god. na odobrenje.

U dokumentu je opisan program i plan pripreme celokupne američke kopnene vojske kao što su Nacionalna garda SAD-a i Obalska straža. Iz tog razloga je Donald Tramp za protekli period povlačio američke vojnike iz sveta nazad u SAD kako bi imao na raspolaganju što veći broj pripadnika kopnene vojske koji bi bili stacionirani u mestima gde bi se pojavili građanski sukobi.

Kako američka kopnena vojska nema iskustvo borbe na domaćem terenu, potrebna joj je posebna priprema i obuka da bi adekvatno reagovala u slučaju sukoba unutar same američke vojske.

Pored toga, pripadnici kopnene vojske će štititi sudije Vrhovnog suda kad dođe na red razmatranje tužbe Trampove administracije koja je potkrepljena čvrstim dokaznim materijalima koji govore o tome da je došlo do velike izborne krađe na nivou cele zemlje.

U međuvremenu, na molbu Donalda Trampa, Rusija šalje logističku podršku u vidu specijalne jedinice koja je specijalizovana za neutralizaciju spavača odnosno programiranih pojedinaca.

U sklopu specijalne jedinice nalaze se kanali odnosno pripadnici ruskog Veća Staraca koji imaju mogućnost da čitaju energetska polja spavača i na taj način ih identifikuju.

Cilj jeste što veća neutralizacija spavača koji su aktivirani širom SAD, s obzirom da njihovo delovanje može dovesti do većih građanskih sukoba i nemira uz podršku Antife kao organizacije koja je pod patronatom američkih demokrata.

Američka mornarica kao država u državi zbog specifičnog uređenja i zakona nije pod kontrolom američkog predsednika tj. američki predsednik nije njen vrhovni komandant, njome rukovodi Veće admirala.

Američka mornarica je ta koja rukovodi Centrima za obuku terorista i programiranje spavača u saradnji sa CIA „B“.

Kako se američka mornarica jasno deklarisala da podržava američke demokrate-kabaliste, postoji rizik da u slučaju da dođe do vojnih sukoba unutar SAD, američka mornarica iskoristi svoje raketno naoružanje.

Stoga je Donald Tramp zatražio vojnu podršku od Rusije, i ona u ovom trenutku doprema na američko tlo svoj sistem Krasuha koja služi za elektronsko ometanje radara, satelita i projektila. Korišćenje ovog sistema ima za cilj da neutrališe delovanje američke mornarice.

Kako amerikanci nemaju potrebno stručno znanje za upravljanje ovim sistemom, Rusi će u slučaju potrebe koordinisati sistemom Krasuha.

U proteklom periodu, Tramp je dobio podršku većine zemalja u UN-a, a ta podrška će biti iskazana u vidu podrške Trampovoj administraciji u slučaju da dođe do građanskih i vojnih sukoba u SAD-a.

Rusija i Velika Britanija će u Savetu bezbednosti UN-a otvoreno podržati Trampa u slučaju vojnih sukoba tako što će slati vojnu logistiku, a sve u cilju zaštite Ustava SAD-a i američkih građana.

DŽO BAJDEN

Što se tiče demokratskog kandidata Džoa Bajdena, naime kako demokratski kabalisti nemaju pristup tehnologiji koja proizvodi klonove, klon Džoa Bajdena počinje da se urušava i propada.

Svaki klon ima svoj radni vek i ako se ne obnavlja odnosno ne napravi se nov klon, vremenom dolazi do rapidnog propadanja samog biomehanizma klona.

Demokratski kabalisti nemaju drugu mogućnost osim da na sve moguće načine prolongiraju otkazivanje biomehanizma Džoa Bajdena.

Njegov klon ne nosi nanogicu nego mehanizam sličan ortopedskoj cipeli. Mehanizam u sebi ima amortizere koji ublažavaju pritisak na zglob noge. Naime, koštani sistem klona je specifičan i sastavljen je od sintetičkih vlakana i nanomaterijala koji se vremenom troše usled propadanja biomehanizma.

Stoga, očekuje se u narednom periodu potpuno otkazivanje biomehanizma klona, a biće predstavljeno da je preminuo prirodnim putem usled srčanog ili moždanog udara.

DELOVANJE VATIKANSKE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE U EVROPI

Nakon urušavanja Vatikana došlo je do pregrupisanja Vatikanske obaveštajne službe koja ima najsnažnije uporište u Hrvatskoj i Ukrajini.

Pripadnici Vatikanske obaveštajne službe tesno sarađuju sa CIA „B“ kojom koordinira Maja Haris, rođena sestra Kamale Haris demokratske kandidatkinje za potpredsednicu SAD.

Vatikanska obaveštajna služba koordinira Centrima za obuku terorista i programiranje agenata za Evropu. Centri za obuku i programiranje najvećim delom se nalaze u samostanima u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji.

Pripadnici ostatka Vatikanske obaveštajne službe imaju za cilj da pošalju spavače u severni deo Evrope odnosno Skandinavske zemlje i da ih sve aktiviraju kako bi na taj način ucenjivali Alijansu.

U ovom trenutku pripadnici Alijanse širom Evrope preuzimaju samostane koji su pod kontrolom Vatikanske obaveštajne službe kako bi neutralisala delovanje Centara u okviru tih samostana.

Alijansi je u ovom trenutku cilj neutralisanje svih kabalinih obaveštajnih centara kako bi stavili pod kontrolu spavače koji se uglavnom prikazuju kao islamski teroristi.

alliance.rs

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info