Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

481

PUTA

POSLJEDNJE UPOZORENJE DA VAS OPET NE PREVARE

POSLJEDNJE UPOZORENJE DA VAS OPET NE PREVARE
WEF održava hitnu vježbu za „Bolest X“! Hrvatski građani u okviru EU-a bit će prepušteni WHO-u i 20 puta SMRTONOSNIJEM „cjepivu“!

POSLJEDNJE UPOZORENJE!!!

Posljednje tri godine na ovom portalu brojni su autori pokušali doprinijeti buđenju svijesti o opasnostima koje nam pripremaju “gospodari”. Koliko smo bili uspješni u tome, ostavljam vama na procjenu. Sada nas samo nekoliko mjeseci dijeli od vjerojatno najveće prijetnje kojoj smo ikada bili izloženi…

Klaus Schwab i Svjetski ekonomski forum ovog tjedna održavaju vježbu u vezi s misterioznom “bolešću X” za koju tvrde da će odnijeti “20 puta više žrtava nego pandemija Covida”.

Prema WEF-u, sastanak koji počinje 17. siječnja bavit će se naporima potrebnim za pripremu zdravstvene skrbi za “višestruke izazove koji dolaze”.

“Uz nova upozorenja Svjetske zdravstvene organizacije da bi nepoznata ‘bolest X’ mogla dovesti do 20 puta više smrtnih slučajeva od pandemije koronavirusa, koji su novi napori potrebni?” stoji u upozorenju na web stranici Svjetskog ekonomskog foruma u vezi s nadolazećim pandemijskim skupom.

Američki državni tajnik Antony Blinken, francuski predsjednik Emmanuel Macron i ključni bliskoistočni čelnici trebali bi prisustvovati Svjetskom gospodarskom forumu sljedećeg tjedna u Davosu, švicarskom skijalištu globalističkog skrovišta.

Glavni tajnik UN-a Antonio Guterres, povjerenica EU-a Ursula Von der Leyen i više od 40 ministara vanjskih poslova također će biti na licu mjesta, najavili su organizatori.

WEF-ove vježbe “Disease X” podsjećaju na “Event 201”, vježbu pripravnosti koja se odnosi na pandemiju koronavirusa, a koja se provela u listopadu 2019. pod pokroviteljstvom Svjetskog ekonomskog foruma i Zaklade Billa i Melinde Gates. Događaj 201 predstavljao je „uobičajene osumnjičenike“, uključujući Svjetsku zdravstvenu organizaciju, kineski CDC, Anthonyja Faucija i druge.

Plandemija COVID-19 započela je samo nekoliko tjedana nakon održane vježbe „Event 201“ i provela se baš kako su zavjernici i „predvidjeli“. Globalistička elita bila je u raju. Svjetski ekonomski forum nije mogao odoljeti likovanju nad situacijom, pjevajući hvalospjeve o “brutalno učinkovitim” karantenama… zatim je došlo „cjepivo“… ostalo je povijest…

Ako se održavanje ove nove vježbe stavi u kontekst skorog prepuštanja gotovo svih ovlasti Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, lako je zamisliti kako će se odvijati scenarij „nove pandemije“.

Ukoliko države prepuste upravljanje plandemijom WHO-u, a za Hrvatsku koja je u okovama EU-a je gotovo sigurno da će se to i dogoditi, tada će vrlo brzo nakon što WHO proglasi novu „pandemiju“ doći do uvođenja obveznog cijepljenja.

Države koje ne žele prihvatiti WHO-ov tzv. „Ugovor o pandemiji“, moraju do svibnja 2024. godine to pisanim putem i odbiti. Koliko je poznato, Hrvatska, kao ni jedna druga država EU-a to još dosad nije napravila…

Tko odbije buduće „cjepivo“, sigurno će biti izopćen iz društva – nema pristupa institucijama, bankama, trgovinama, školama, poslovima… takav scenarij mogao bi ujedno biti i depopulacija katastrofalnih razmjera… jer, valjda vam je jasno da se upozorenje o „20 puta više žrtava“ odnosi na 20 puta smrtonosnije „cjepivo“.

Kakve su nam šanse?

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

https://provjeri.hr/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info