Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

428

PUTA

PISMO CIJEPLJENIMA

PISMO CIJEPLJENIMA
Nakon njihovog “Otvorenog pisma necijepljenima” , sve veća grupa kanadskih znanstvenika sada je napisala pismo koje se obraća “cijepljenima”. Pisci razotkrivaju podjele statusa cijepljenja i osuđuju nastali raskol u društvu. Odricanje od građanskih sloboda u zamjenu za lažni osjećaj sigurnosti je uzaludno. Ne smijemo prihvatiti spuštanje u medicinski aparthejd u Kanadi i diljem svijeta.

Pismo cijepljenima

***

Nakon njihovog “Otvorenog pisma necijepljenima” , sve veća grupa kanadskih znanstvenika sada je napisala pismo koje se obraća “cijepljenima”. Pisci razotkrivaju podjele statusa cijepljenja i osuđuju nastali raskol u društvu.

Odricanje od građanskih sloboda u zamjenu za lažni osjećaj sigurnosti je uzaludno. Ne smijemo prihvatiti spuštanje u medicinski aparthejd u Kanadi i diljem svijeta.

Pismo se poziva i na one koji su odlučili uzeti cjepivo i na one koji su bili prisiljeni. Odražava se na šire implikacije našeg djelovanja u nastojanju da surađujemo na konstruktivnom putu naprijed.

*

Otvoreno pismo cijepljenima

Premijer Trudeau nedavno je upozorio da će "biti posljedica" ako se savezni zaposlenici ne pridržavaju mandata cjepiva. Ovo je glas tiranije koji je odjeknuo strah i pojačao agitaciju diljem naše zemlje. To je dovelo našu naciju u duboku podjelu oko masovnog cijepljenja i dovelo naš kolektivni oporavak od ove pandemije do kritične razine. Zapravo, tjera nas kao državu da se na kraju upitamo: kakve su to posljedice?

Koje su društvene posljedice podijeljenosti prema statusu cijepljenja? Koje su posljedice nalaženja takve nedovoljno provjerene medicinske intervencije? Kako bi sve ovo trebalo dobro završiti?

Posljedice će biti strašne, sigurno. A posljedice će utjecati na sve nas, cijepljene i necijepljene.

Tijekom posljednjih šest mjeseci, mnogi od nas donijeli su odluku da prihvate cjepivo u dobroj vjeri – čineći pravu stvar kako bismo radili, putovali i posjećivali ljude koje volimo. Nažalost, neki od nas su bili pod pritiskom ili prisilom. A sada, sve veći dokazi širom svijeta pokazuju da ova cjepiva ne mogu zaustaviti prijenos virusa i varijanti, ali se mandati cijepljenja nastavljaju.

Pismo necijepljenima

U međuvremenu, farmaceutske korporacije zarađuju milijarde dolara javnog novca i nastoje ubrzati cjepiva prema punom odobrenju, bez odgovarajućeg postupka ili javne rasprave. Potpuno je jasno da kada se isprepliću novac i politika, znanost i etika zauzimaju pozadinu.

Možda ste se jednom zamjerili onima koji su oklijevali dobiti cjepivo, kao ljudima koji nisu činili svoj dio posla; ali možda je vrijeme da razmislimo da smo svi postali putnici u istom odbjeglom vlaku. Značenje izraza "potpuno cijepljeno" brzo se mijenja jer čelnici zahtijevaju sljedeću dodatnu nadogradnju i prijete da će nas izbaciti s javnih prostora ako se ne pridržavamo. Dakle, ako ste danas među “potpuno cijepljenima”, do sutra možete postati jedan od “nedovoljno cijepljenih” i biti prisiljeni na još jednu injekciju.

Ako je povijest bilo kakav pokazatelj, to neće prestati s zabranom ulaska na koncerte ili barove. Kada više ne budete mogli kupovati hranu, pristupiti bankama, osobno glasati ili prijeći pokrajinsku granicu, bit će kristalno jasno da će iste diskriminatorne prakse za koje se nadate da ćete ih ukinuti biti sve čvršće uspostavljene. Prave posljedice čekaju sve nas.

Možda ste primili cijeli niz doza i sada sumnjate hoćete li nastaviti na temelju alarmantnog broja infekcija među cijepljenima. Ili možda poznajete nekoga tko je bio ozlijeđen cjepivom ili ste zabrinuti zbog rastućih izvješća o smrti u vezi s cijepljenjem.

Stalno se pitamo: "Zašto se podaci ne smiju provjeravati i zašto su neovisni stručnjaci cenzurirani ako pokušaju učiniti upravo to?" Neshvatljivo je i izrazito nekanadsko vidjeti ušutkavanje visoko cijenjenih liječnika i zdravstvenih znanstvenika u našoj zemlji i diljem svijeta.

Povijest nas je naučila da su jednostrani argumenti i zabranjeno neslaganje znakovi totalitarizma koji vreba na kućnom pragu. Uskoro će vas postavljanje pitanja učiniti državnim neprijateljem. Obveza cjepiva je prijelomna točka. “Moje tijelo, moj izbor” jedno je od obilježja slobodnog i demokratskog društva, ali to se mijenja. Kanađanima se oduzima osobno odlučivanje.

S blokadom koja je već zakazana za jesen i spremnim pojačalima, ulazimo u prelomni trenutak. Jesmo li svi voljni i dalje dobivati ​​injekcije na neodređeno vrijeme? U kanadskim provincijama i diljem svijeta putovnice za cjepivo pokazuju naš novi, dugoročni odnos s medicinskom prisilom u zamjenu za osnovne slobode. Do sada je svaki tretman obećan kao posljednji, ali ne može biti jasnije da se ne nazire kraj.

A sada dolaze po našu djecu.

Uz iznimno mali rizik od obolijevanja i praktički nikakav rizik od umiranja od COVID-19, masovno cijepljenje djece i adolescenata ostaje neopravdano. Postrojenje naše zdrave djece za liječenje nikada nije bio dio dogovora. Što je najzabrinjavajuće, pripremamo se za masovne kampanje cijepljenja u našim školama za koje nije potreban pristanak roditelja. Odlučuje li vlada što je najbolje za našu djecu? Bez sumnje, obiteljske veze koje nas vežu se raskidaju. Opravdano, roditelji su zgroženi ovim neviđenim prekoračenjem i raspravljaju o izvlačenju svoje djece iz škola.

Unatoč našim najboljim namjerama, obitelji su u ožiljcima, prijatelji podijeljeni, a partneri međusobno zavađeni. Oslabljeni smo svojom podjelom i izmanipulirani kroz strah.

Koliko daleko ćemo dopustiti da ovo ide? "Cijelim putem!" neki od nas izjavljuju. Ali "sve do kraja" mjesto je do kojeg nikada nećemo stići. Moramo zaustaviti ovu medicinsku katastrofu i suočiti se s istinom: ovdje se ne radi o našem zdravlju; radi se o politici i o kontroli.

Posljedice izvršavanja trenutnih naredbi premijera Trudeaua veće su od njegovih prijetnji. U to smo ušli jedni zbog drugih, a ne zbog naših političara. Učinili smo ono što smo osjećali da moramo učiniti, a sada moramo reći: 'Ovo je dovoljno daleko, nema više!'

Angela Durante, dr.
Denis Rancourt, dr.
Jan Vrbik, dr.
Laurent Leduc, dr.
Valentina Capurri, dr.
Amanda Euringer, novinar
Claus Rinner, dr.
Maximilian C. Forte, dr.
Julie Ponesse, dr.
Michael Owen, dr.
Donald G. Welsh, dr.

https://www.globalresearch.ca/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info