Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magdalena13

Upisao:

magdalena13

OBJAVLJENO:

PROČITANO

462

PUTA

OD 14.01.2018.

Olimpijske igre osuđene na propast zbog pomrčine Sunca?

Olimpijske igre osuđene na propast zbog pomrčine Sunca?
Još od davnina se smatra kako razni prirodni fenomeni, poput pomrčine Sunca ili Mjeseca predkazuju razne tragedije i katastrofe u svijetu, a vjeruje se i da neobične prirodne pojave mogu prilično utjecati na ljudski život.

Olimpijske igre osuđene na propast zbog pomrčine Sunca?

http://klik.vecernji.hr/art/46344/?sec=3637

 

 
Objavljeno:   8.8.2008 14:48:25
Autor:  P.S.
pomrcina-2_311.jpg
 
Još od davnina se smatra kako razni prirodni fenomeni, poput pomrčine Sunca ili Mjeseca predkazuju razne tragedije i katastrofe u svijetu, a vjeruje se i da neobične prirodne pojave mogu prilično utjecati na ljudski život. Ove godine zadnja pomrčina Sunca dogodila se 1. kolovoza te se u velikim dijelovima svijeta vidjela djelomično, dok se u Sibiru, tvrde astronomi, mogla vidjeti u cijelosti.

Ruski astrolog Sergei Popov vjeruje da pomrčina Sunca može dovesti jedino do negativnih posljedica jer, kako kaže, taj bi fenomen mogao jako loše utjecati na karizmatične osobe i lidere. Sukladno tome, on tvrdi kako ta pojava ima takav utjecaj na ljudske živote da može pokrenuti i ozbiljne negativne promjene u ruskoj ortodoksnoj crkvi.

Prema njegovom mišljenju vrlo je vjerojatno da će totalna pomrčina Sunca utjecati i na predstojeće Olimpijske igre u Kini. Naime, kako kaže, igre počinje baš između dvije pomrčine, jer bi se druga, mjesečeva pomrčina, trebala dogoditi 17. kolovoza. Upravo zbog toga ovogodišnje Olimpijske igre, predviđa Popov, mogle bi biti jedne od najnepredvidljivijih i najkompliciranijih sportskih događaja u povijesti igara.

“U ovom periodu u Rusiji su mogući brojni skandali koje neće moći “ublažiti“ niti uspjesi ruskih sportaša jer će ovo negativno razdoblje loše utjecati i na njihove moguće uspješne rezultati“, predviđa Popov.

Predstojeća pomrčina Mjeseca će prema Popovu u Rusiji pokrenuti mnoge političke promjene te dovesti mnoge kriminalce iz visokog društva pred sud. S druge strane, ruska astrologinja Svetlana Anenskaya vjeruje da nedavna potpuna pomrčina Sunca označava kraj tiranije te će doprinijeti nestanku starih ideologija koje su porobljavale umove ljudi.

pomrcina_311.jpg
 
Astrofuturolog Nikolai Pantelemonov vjeruje da ljudi rođeni za vrijeme pomrčine imaju predispozicije postati odlični i uspješni vođe u budućnosti. Kako kaže Pantelemonov, potpuna pomrčina Sunca vrlo je rijetka pojava iako se u prosijeku, u nekim dijelovima naše planete događa svakih 18 mjeseci, a u drugim dijelovima svakih 360 godina.

Potpuna pomrčina nikad ne traje duže od sedam i pol minuta, a tek se svakih tisuću godina bilježi do deset pomrčina koje traju duže od sedam minuta. Posljednja takva dogodila se 30. lipnja 1973. godine i trajala je 7 minuta i 3 sekunde. Putnici aviona Concord mogli su uživati u praćenju pomrčine čitavih 74 minute, budući da su letjeli usporedo s mjesečevom sjenom.

Sljedeća velika pomrčina očekuje se 25. lipnja 2150. godine, a znanstvenici predviđaju da će se najdulja pomrčina u osamtisućljetnom periodu (od 3 000 pr. Kr. do 5 000 n.Kr.) dogoditi 16. srpnja 2 186. godine i trajat će 7 minuta i 29 sekundi. Najduža pomrčina u 21. stoljeću dogodit će se 22. srpnja 2009. godine i trajat će 6 minuta i 39 sekundi.
 
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info