Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

776

PUTA

NOVO OTKRIĆE DR.CARRIE MADEJ( živa stvorenja i cjepivu )

NOVO OTKRIĆE DR.CARRIE MADEJ( živa stvorenja i cjepivu )
Ne želim nikog plašiti već vam samo predočiti novo otkriće u vezi vaksa. Pojavili su se još uznemirujući dokazi da lažna cjepiva protiv COVID-a sadrže nano-stvorenja koja se kreću.

COVID Vax stvorenja: živi, ​​samosvjesni kriteri pronađeni pod mikroskopom Objavljeno prije 3 dana, 3. listopada 2021

  • PRIČA:

    Pojavili su se još uznemirujući dokazi da lažna cjepiva protiv COVID-a sadrže nano-stvorenja koja se kreću.

  • IMPLIKACIJE:

    Ovo je još jedan dokaz da je cjepivo protiv COVID-a oruđe za uvođenje nadzora, transhumanizma i sintetičke agende Svjetske zdravstvene organizacije.

Pod mikroskopom su pronađena zastrašujuća i nepoznata stvorenja oboljela od COVID-a, uključujući samokretna stvorenja slična pauku, niti i drugo.

Viđena su stvorenja oboljela od COVID -a

pod mikroskopom dr. Carrie Madej, hrabre i vrlo svjesne žene koja već neko vrijeme ističe istinski plan transhumanizma iza scamdemije COVID -a. Madej se prvi put istaknula prošle godine svojim videozapisima  u kojima je otkriveno kako bi  hidrogel (biosenzor) bio sastojak genske injekcije COVID-a ili lažnog cjepiva . Sada je analizirala bočice s dva glavna cjepiva protiv COVID -a - Moderna i Johnson & Johnson - i ono što je vidjela je zastrašujuće. Kako objašnjava u ovom intervjuu za Stew Peters , zapravo je pronašla neku vrstu bića nalik pauku za koje se činilo da se kreće vlastitom voljom. Ova stvorenja s voštanom pandemijom COVID podigli se sa stakla! Osim toga, Madej je pronašao nešto što je nalikovalo malenom računalnom sustavu, što podsjeća na Modernin marketing koji se hvalio da je njihovo stvaranje mRNA "operacijski sustav" i "softver života".

COVID Vax stvorenja: Samohodni kriteri

Madej objašnjava što je vidjela pod mikroskopom više puta u različitim bočicama i markama cjepiva protiv COVID -a:

“Izgledali su sintetički. A onda je postojao jedan određeni objekt ili organizam koji je iz njega dopirao pipcima, i bio je u stanju živjeti sam sa staklenog tobogana ... činilo mi se da sam svjestan sebe, ili da može rasti ili se kretati u svemiru ... to je gotovo izgleda kao da je svjestan sebe. Zna da to gledamo. ”

COVID Vax stvorenja: niti i vlakna

Madej također ima fotografije supstanci sličnih žicama ili niti nađenih u uzorcima Moderne i J&J koje je proučavala. Niti izgledaju vrlo slično, ako ne i identično, nitima koje su otkrivene u nekim COVID maskama, kao što sam opisao u ranijem članku  Čudna živa vlakna nalik crvima koja se nalaze u maskama za lice proizvedenima za COVID .

Tema samo-okupljanja

Madej u jednom trenutku kaže:

“Događalo se samo-sastavljanje. Stvari su rasle. "

Bilo da se radi o stvorenjima nalik pauku ili nitima nalik zmijama, postoje zajedničke teme: te se stvari kreću svojom voljom, najvjerojatnije inteligentno, i sposobne su za samostalno sastavljanje . Postoje mnoge glavne znanstvene studije koje su analizirale sposobnost grafenovog oksida da se sam sastavlja; jedan primjer mnogih je ova studija  Samostalno sastavljanje grafen oksida na sučeljima . Ovu temu samostalnog sastavljanja vrlo je važno primijetiti kako napreduje nanotehnološka invazija Sintetičke agende. Radi se o ubrizgavanju čovječanstva sa tvarima koje se tada mogu samoorganizirati kako bi otele ili preuzele organizam domaćina.

Računalni sustavi za injektiranje i Microsoftov patent 060606

Stvorenja iz virusa COVID očito nisu ograničena samo na pauke i niti. Madej tvrdi da je vidjela nešto što nalikuje nano računalnom sustavu:

Stew Peters: “Spomenuli ste nešto o računalnom sustavu za ubrizgavanje. Što mislite o tome?

Carrie Madej: “Dakle, kad su se boje tek pojavile u ovom rješenju ... odjednom se pojavila najsjajnija plava, najsjajnije žuta, najsjajnija ljubičasta, i s vremenom sve više i više ... Nikad ništa nisam mogla učiniti da ... ne moram reagirati s nečim. Nisam znala da to može učiniti. I tako sam počela razgovarati s inženjerima nanotehnologije i genetskim inženjerima, a oni su mi rekli da jedino što znaju da mogu učiniti je bijela svjetlost [iz mikroskopa]. Bijelo svjetlo će s vremenom reagirati na supravodljivi materijal ... poput računalnog sustava za  injektiranje. Ovdje  elektroničke komponente sada mogu postati vidljive pod bijelim svjetlom ... Dakle to je dokaz da stavljaju operativni sustav u ljude. To se dogodilo u  uzorcima Moderna i Johnson i Johnson koje smo promatrali. Dakle, skupljamo male dokaze, jedan po jedan, ali sve upućuje na vrlo zlokobnu krajnju točku [da] je to početak ili pojava transhumanizma. Ovo je početak ili nastup mogućnosti nadziranja i špijuniranja ljudi, baš kao što je Bill Gates rekao da trenutno radi u Zapadnoj Africi ... ”

Madej misli na Gatesovo partnerstvo s GAVI -jem i Mastercardom kako bi predstavili novu platformu za biometrijski identitet . Riječ je o istoj Mastercard kartici koja je u sretnom partnerstvu sa WEF -om radi potiskivanja kreditne kartice za praćenje CO2 . U kontekstu operativnih sustava, sjećate li se jezivog patenta kriptovalute koji završava 666. pripada Microsoftu, staroj tvrtki Gates (koja još uvijek ima veze s njim)? Radilo se o postavljanju sustava nagrađivanja u ponašanju za određene vrste tjelesnih aktivnosti ili radnji. Ovo je zavirivanje u dublju agendu Svjetske zdravstvene organizacije koja se bavi društvenim inženjeringom i uvjetovanjem ljudi da na određene načine djeluju putem poticaja i kazni poput sustava socijalnog kreditiranja. Za one koji su propustili, evo ga opet:

“Aktivnost ljudskog tijela povezana sa zadatkom koji se daje korisniku može se koristiti u procesu rudarenja sustava kriptovaluta. Poslužitelj može pružiti zadatak uređaju korisnika koji je komunikacijski povezan s poslužiteljem. Senzor koji je komunikacijski povezan s uređajem korisnika ili se nalazi u njemu može osjetiti tjelesnu aktivnost korisnika. Podaci o tjelesnoj aktivnosti mogu se generirati na temelju osjećene tjelesne aktivnosti korisnika. Sustav kriptovaluta koji je komunikacijski povezan s uređajem korisnika može provjeriti zadovoljavaju li podaci o tjelesnoj aktivnosti jedan ili više uvjeta koje postavlja sustav kriptovaluta, te dodijeliti kriptovalutu korisniku čiji su podaci o tjelesnoj aktivnosti provjereni. ”

Madejini dokazi podupiru analizu dr. Roberta Younga

Nedavno je dr. Robert O. Young analizirao sve četiri velike marke cjepiva protiv COVID-a i u njima pronašao sve vrste opasnih stvari, uključujući grafen, nanometale i PEG. Pronašao je i parazite . Madejini nalazi ovdje potvrđuju njegovu analizu. Također je važno zapamtiti vezu s hidrogelom. U jednom ranijem članku o  hidrosenzorskom biosenzoru: Implantabilna nanotehnologija koja će se koristiti u cjepivima protiv COVID -a?  Govorio sam o Profusi (iza kojega stoje Bill Gates i Pentagon) koji je  „pionir biosenzora koji integriraju tkivo za kontinuirano praćenje tjelesne kemije“ što znači da bi mogli otkriti vaše„Kemija cijelog tijela - vaša razina kisika, razina glukoze, razina hormona, broj otkucaja srca, brzina disanja, tjelesna temperatura, s (neutvrđenom) sposobnošću da se proširi na područja poznavanja vašeg menstrualnog ciklusa (ako ste žena ), vaš seksualni život, vaše emocije i još mnogo toga ”, a zatim te informacije prenijeti vlastima. U jednom kasnijem članku bi  li magnetski hidrogel mogao objasniti fenomen COVID Vax magneta? Pokazao sam studije u kojima su znanstvenici daljinski upravljali magnetskim hidrogelom u tijelu.

Ništa od ovoga nije slučajno. Svi ti sastojci postoje s razlogom, pa zajedno moramo nastaviti istraživati ​​što se točno nalazi u ovim đavolskim uređajima, koji je namjeravani učinak i kako ta necijepljenja postižu taj učinak.

Završne misli

Madejina otkrića još jednom pokazuju izvan svake sumnje da moramo biti toliko oprezni da ne dozvolimo da se ove vrlo opasne (i u mnogim slučajevima smrtonosne) izmišljotine ubrizgaju u naše tijelo ili tijelo naše djece, bez obzira na cijenu. Jednostavno nemamo pojma o tome što se zapravo nalazi u tim izmišljotinama s genskim izlučivanjem, konačnoj šteti koju bi mogli dugoročno nanijeti i kako bi zauvijek mogli promijeniti naše čovječanstvo. Potrebno je provesti još istrage. Jednostavno je nedokučivo da se te tvari nameću tolikim ljudima širom svijeta. Činjenica da ih se tako agresivno promiče je dokaz da živimo u azilu ili u horor filmu. Oni koji cijene slobodu moraju nastaviti izlagati i iznositi istinu kako bi pomogli čovječanstvu da se probudi iz sna.

https://thefreedomarticles.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

Osvježi podatke

TRAVANJ...

Osvježi podatke

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

Osvježi podatke

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

Osvježi podatke

MAGIJA

Osvježi podatke

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info