Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

603

PUTA

NOVA STUDIJA DOKAZUJE: Covid potvrde (cjepiva) kao mjera sprečavanja širenja zaraze neznanstvena

NOVA STUDIJA DOKAZUJE: Covid potvrde (cjepiva) kao mjera sprečavanja širenja zaraze neznanstvena
Pfizer traži izvanredno odobrenje covid cjepivo za djecu od pet do 11 godina, pazite sad ovo, jer djeca mogu virus prenjeti starijima koji su u većini cijepljeni, prenosi tportal Dakle Pfizer je upravo izjavio da cjepiva ne štite od zaraze, i zato što ne štite od zaraze svi bi se trebali cijepiti, uključujući i djeca???

Odavno je jasno i na temalju studija i na temelju kompletne priče vezene uz pandemiju, ako naravno uzmemo u obzir da struka i mediji govore i prenose istinu, da lockdown ne sprečava širenje zaraze baš kao niti maske, a niti cjepiva, a samim time niti covid potvrde, što potvrđuje i zadnje objavljena američka studija koja kaže kako bi cijepljene osobe trebale nastaviti nositi zaštitne maske (koje ne štite od zaraze niti sprečavaju širenje zaraze) u javnosti jer i dalje mogu nositi i širiti istu količinu virusa kao i necijepljeni ljudi, a da toga nisu svjesni.

Naime, znanstvenici su analizirali količinu virusa, tzv. virusno opterećenje, kod 869 pacijenata u trenutku postavljanja dijagnoze, uključujući 632 koji su bili “asimptomatski”, prenosi hina.

Nisu pronašli statistički značajne razlike u prosječnom virusnom opterećenju između cijepljenih i necijepljenih osoba, ili između onih sa ili bez simptoma, ili između različitih dobnih skupina, spolova ili tipova cjepiva, prema izvješću objavljenom na internetskoj stranici medRxiv…

Najluđe od svega jest što neučinkovitost cjepiva potvrđuje i sam Pfizer, te neučinkovitost cjepiva ističe, da bi stvari bile totalno lude, kao razlog zašto bi se trebala cijepiti i djeca.

Pfizer traži izvanredno odobrenje covid cjepivo za djecu od pet do 11 godina, pazite sad ovo, jer djeca mogu virus prenjeti starijima koji su u većini cijepljeni, prenosi tportal

Dakle Pfizer je upravo izjavio da cjepiva ne štite od zaraze, i zato što ne štite od zaraze svi bi se trebali cijepiti, uključujući i djeca???

Pribrojimo li to američkoj studiji koja kaže kako cijepljeni mogu nositi i širiti istu količinu virusa kao i necijepljeni, dolazimo do činjenice na koju ukazujemo već mjesecima, a koja glasi, cjepiva niti sprečavaju zarazu niti sprečavaju širenje zaraze. Dakle prema ovom može se cijepiti sve do i jedan čovjek na kugli zemaljskoj neće se promjeniti apsolutno ništa. štoviše, od kada je cjepivo dostupno i od kada je krenula globalna masovna kampanja cijepljenja brojevi novozaraženih su i do nekoliko puta veću u odnosu na prošlu godinu kada cjepiva još nisu bila u opticaju.

I tako ne da samo da smo ponovo na početku, već smo prema službenim podacima, ako vjerujete u PCR testove i pandemiju, u goroj situacije nego li smo bili prošle godine.

81% umrlih od covida čine cijepljeni, a otkad su cjepiva uvedena, smrtnost od covida 12 puta je veća u odnosu na isto razdoblje lani/primjer Britanija

Ovo što se događa nema nikakve veze sa virusom, ali ima sa kontrolom

Podaci ne mogu biti jasniji. Pogledajte samo najnovije statističko izvješće Škotske objavljeno 29. rujna. Tablica 18 izvješća pokazuje da je velika većina smrtnih slučajeva od Covid-19 između 21. kolovoza i 17. rujna 2021. bila među potpuno cijepljenom populacijom s 233 smrtna slučaja, što čini 77% svih umrlih od Covida.

Dodajte 10 smrtnih slučajeva koji su se dogodili među djelomično cijepljenima, to znači da je cijepljena populacija činila 81% smrti od Covid-19 u Škotskoj između 21. kolovoza i 17. rujna!!!

LINK NA IZVOR

Niti podaci britanske Agencije za zdravstvenu sigurnost ne izgledaju mnogo bolje. Tablica 4 izvješća koje je objavila UKHSA pokazuje da je među necijepljenima bilo 687 umrlih, 110 među djelomice cijepljenim, i zastrašujućih 2338 smrtnih slučajeva među potpuno cijepljenima između 30. kolovoza i 26. rujna 2021. godine.

IZVOR stranica 16

To znači da necijepljeni čine tek 22% smrtnih slučajeva od Covid-19 tijekom rujna 2021. godine, dok cijepljeni čine katastrofalnih 78%, piše theexpose.uk

Nemojte ni pokušavati tvrditi da je to normalno jer je većina odrasle populacije u Britaniji navodno cijepljena. A, ako je to normalno, kako objašnjavate činjenicu da je smrtnost od Covid-19 dvanaest puta veća nego u istom razdoblju prošle godine kada nije bilo dostupno cjepivo protiv Covida?

Sa navodnom učinkovitošću od 95% (najnoviji podaci UKHSA-e zapravo pokazuju da cjepiva imaju negativnu učinkovitost čak do MINUS 66 posto) , naravno da biste očekivali da će netko umrijeti, ali ne kada bi sezonalnost trebala biti na našoj strani, baš kao i 2020. godine kada su smrtni slučajevi pali gotovo na nulu.

Kada spojite sezonalnost virusa sa cjepivom učinkovitosti od, kako tvrde 95%, pomislili biste da će Britanija uživati u ljetu bez covida, ali dogodilo se upravo suprotno, kao i u ostatku svijeta.

Gore navedene brojke su nešto što biste očekivali usred zime, zbog koristi cjepiva, a ne krajem ljeta.

https://2012-transformacijasvijesti.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info