Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2980

PUTA

OD 14.01.2018.

Moc piramida - Ruske piramide

Moc piramida - Ruske piramide
Što je tako posebno u vezi s piramidama? Zašto ih nalazimo svgdje po svijetu i zašto na rešetki Zemlje?

http://sanmarino.bloger.hr/post/moc-piramida

 

Moć piramida

Što je tako posebno u vezi s piramidama? Zašto ih nalazimo svgdje po svijetu i zašto na rešetki Zemlje?

 

Egiptolozi nam govore kako su Egipćani gradili piramide koje su služile kao grobnice za faraone. Međutim nikada nisu nađene mumije u Velikoj piramidi, nazvanoj po Khufu (Keopsu) faraonu za koga se pretpostavlja da je u njoj pokopan. U kasnijim godinama Egipta piramide su građene sa znatno manjom kvalitetom od enigmatske Velike piramide i te su piramide sigurno bile izgrađene kao mjesta ukopa. Međutim niz arheologa sada vjeruje kako su ranije piramide, kao ona na Giza visoravni, služile potpuno drugoj svrsi.

Kako bi pronašli razloge građenja piramida, 20 velikih piramida je izgrađeno na 8 različitih lokacija u Rusiji nakon 1990. Građene su pokraj Moskve i u Ukrajini. Sve su konstruirane iz fiber-stakla; najveća je visoka 44 metra i teška 55 tona. Istraživanja na tim piramidama su provođena više od desetljeća pod nadzorom Aleksandra Goloda, direktora poduzeća Obrane iz Moskve. Mnogi su ruski znanstvenici bili uključeni iz redova poznatih ruskih akademika, te iz područja medicinskih znanosti, biofizike i fizike.

-

Prikupili su mnogo podataka, koji indiciraju kako piramide pokazuju do sada nepoznatu 'moć


piramida'. Istraživanja otkrivaju kako piramide mogu povećati moć imunog sustava  organizma za poboljšavanje zdravlja. Agrikulturno sjeme postavljeno pokraj piramide od 1 do 5 dana daje povećanje uroda od 30% do 100%. Ruska je vojska mjerila vertikalu energije odmah iznad piramide pa do nekoliko kilometara u zrak do kuda se ta energija protezala. Stvarno začuđujuće je i poboljšanje ozonskog sloja na području piramide, te potpuni nestanak seizmičkih aktivnosti u tom području. Izvješća su potvrđena od strane Ruske Akdemije nafte i plina.

Drugi zbunjujući učinak moći piramida je onaj koji se izgleda djeluje na ljudsku svijest. Provođeni su eksperimenti na 5000 kriminalaca u zatvorima u Rusiji, koji su potajno dobivali hrani zasoljenu i popaprenu s induciranom energijom piramida. Proučavanja pokazuju kako je unutar nekoliko mjeseci unutar zatvora kriminal skoro nestao, a svekoliko se ponašanje zatvorenika poboljšalo.

Testirani si i lijekovi nakon što su bili izloženi moći piramida i njihov se potencijal povećao, dok su nuspojave nestale.

Testovi su provođeni i s radioaktivnim otpadom nuklearnih centrala, koji su pokazali redukciju razine zračenja nakon izloženosti moći piramida unutar samih piramida.

Obična se voda nije smrzavala i do 40 stupnjeva ispod nule, i zadržavala je svoje tekuće stanje godinama. Sintetizirani dijamanti su postali tvrđi i čišći!

Svi ti učinci dokazuju realnost moći piramida i Rusi su bili uvjereni u njihovu moć, pa je Aleksandar Golod uspio uvjeriti rusku vladu 1998. da uzme uzorke kristalizirane supstancije energizirane unutar piramida na palubu MIR svemirske stanice za dobro svemirske stanice, te za općenito dobro svijeta!

Drugo iznenađujuće izvješće o moći piramida dolazi od gospodina Kirti Betai-a. U Agri u Indiji, Kirti Betai je izgradio 36.000 malih piramida i postavio ih u posebnu konfiguraciju, formirajući sustav izliječenja

energijom piramida. Utemeljio je Daya Dhaar Centar Samo-pomoći, ne-profitnu organizaciju. Liječenje piramidama je besplatno i bez rezervacija raspoloživo svakomu.

Gospodin Betai je već pomogao desecima tisuća ljudi, koji su posjetili njegov centar. Tvrdi kako su se dogodila 'čudesna' izliječenja neizliječivih bolesti, te poziva znanstvenike na proučavanje njegovog rada.

Izgradio je konstrukciju kako bi se izliječio od zastoja jetre i bubrega nastalog krivom terapijom lijekova. Među svojim pacijentima je i njegova supruga koja je patila od kronične astme. Tvrdi kako je izliječio ženu s dijagnosticiranom mišičnom distrofijom u tretmanu koji je trajao dvije godine. Kada je ušla u program nije mogla samostalno stajati na nogama, no nakon dvije godine mogla stajati 5 minuta. Uzorci krvi su pokazivali izliječenje od bolesti.

Grčka riječ za piramidu je 'pyramidos', koja se sastoji od riječi 'pyr' u znaćenju 'vatra' i 'amid' u značenju 'u sredini'. Tako piramida u stvari znači 'vatra u sredini'. Rusko istraživanje je pokazalo kako je moć piramida stvarno 'vatra' u unutrašnjosti piramide.

Oblik piramide izgleda djeluje kao antena za spiralizirajuće torzijske valove. Pretpostavlja je


kako piramida fokusira torzijske valove iz rešetke Zemlje u svoj centar. Megalitičko kamenje   i strukture smještene na meridijanima rešetke Zemlje su akupunkturne igle u energetsko tijelo Gaia-e, kao što je to demonstriralo istraživanje s uređajem Vrata Zemlje. Pretpostavlja se kako su megalitske infrastrukture izgradile napredne pradavne civilizacije kako bi nas zaštitile od kozmičkih utjecaja, te stabilizirale auru i polja energije etera Zemlje.

Postoje podrobni dokazi koji sugeriraju kako je megalitske infrastrukture koristila civilizacija Atlantide za stabiliziranje kretanja tektonskih ploča, koje su bile uzrokom zemljotresa i vulkanskih aktivnosti širom svijeta. Međutim stanovnici Atlantide nisu mogli spriječiti pomak polova, koji je vjerojatno vodio uništenju Atlantide.

Sva otkrića spomenuta u ovom poglavlju pokazuju kako nužno moramo re-evaluirati i ponovno promišljati svaku knjigu, koja je pisana o ljudskoj povijesti.

Ako još uvijek niste uvjereni u postojanje visoko civiliziranih kultura prije naše sadašnje civilizacije, bacite samo pogled na slijedeće hijeroglife, nađene na zidu egipatskog hrama u Abydos-u:

Zid egipatskog hrama u Abydos-u

(Image used with permission of Elysian Publishing, http://www.intent.com/elysian, which provides educational services on Sacred Geometry)

Nije potrebna velika imaginacija kako bi vidjeli od lijeva na desno helikopter, podmornicu, UFO i avion. A što mi stvarno znamo o Egipćanima?

autor:

http://sanmarino.bloger.hr/post/moc-piramida

http://misakvecernji.blog.hr

RUSKE PIRAMIDE

17.03.2007., subota (Krešimir Mišak)


Pozdrav svim piramidiotima!

Nedavno sam naišao na zanimljive podatke vezane uz neobične efekte koje stvaraju piramidalne strukture. Čuo sam i prije za slične stvari, ali uglavnom anegdotalno i pojedinačno. Ili pak u širem kontekstu, kao što je to bilo u intervjuu s Michiom Kushijem (osim u Na rubu znanosti, objavljenom i u Vizionaru), u kojem je on rekao da je drevni pretpotopni svijet koristio energije piramidalnih struktura, te da ih zbog toga ima po cijelom svijetu. Doduše, prema njemu piramide nisu korištene tako da su se na njima punili rezervoari automobila, već tako što su svojim blagotvornim učinkom na okoliš i polja omogućavali veći prirod, bolje zdravlje i slično.

Meni se, naravno, takva romantična priča dopala. Ima li išta zabavnije i intrigantnije od mogućnosti postojanja davno zaboravljenih naprednih civilizacija? Za mene - ne!

Pogotovo kad se uzme u obzir da je riječ o vrsti energije koju danas uglavnom ne poznajemo i ne prihvaćamo. (Moguće je da je riječ o onome što se na dalekom istoku zove ći ili ki).

No, Michiova priča o korištenju piramidalnih struktura odjednom je dobila dobar vjetar u leđa, s okusom stvarnosti – zahvaljujući istraživanju koje je provela Ruska nacionalna akademija znanosti koja uključuje: Rusku akademiju medicinskih znanosti, Institut teorijske i eksperimentalne biofizike, Znanstveni istraživački institut za grafit i Ukrajinski institut za fiziku. To znanstveno istraživanje u Rusiji raje već više od deset godina, a provodi se na temelju brojnih piramida koje je još 1990. počeo graditi Aleksander Golod kako bi istražio utjecaj piramidalnih struktura na biološke objekte. Izgradio je 20 velikih piramida na osam lokacija u Rusiji i Ukrajini. Najveća od njih je visoka 44 metra, teška 55 tona, a njena izgradnja koštala je milijun dolara.


Da ne duljim, evo nekih rezultata istraživanja, ovoga puta bez detaljnijih objašnjenja:

-imunosni sustav organizama ojačao je nakon izlaganja u piramidi (sadržaj leukocita u krvi je porastao. Također je porasla regeneracija tkiva.)

-poljoprivredno sjeme ostavljeno u piramidi na 1-5 dana pokazalo je 30-100%-tno povećanje prinosa.

-ruski vojni radar (lokator) uočio je stup energije koji se uzdizao nekoliko milja u visinu iznad 22 m visoke piramide kod jezera Seliger. Nekoliko mjeseci nakon što je sagrađena ova piramida, popravio se ozonski sloj u atmosferi iznad Rusije.

-čini se da se smanjila seizmička aktivnost područja u blizini piramida. Umjesto da se dogodi jedan jak potres, događaju se stotine slabašnih. Također se čini da se smanjuju ekstremne vremenske prilike u području piramida.

-kompleks piramida sagrađen je na naftnom polju u južnoj Rusiji (Baškirija). Nafta je postala lakša (manje viskozna) za 30%, a povećala se količina nafte koju daju bušotine. Te rezultate potvrdila je Moskovska akademija za naftu i plin (Gubkin).

-novorođenčadi su davane otopine koje su bile držane u piramidi i pokazatelji njihovog zdravlja uvelike su se popravili.

-eksperimenti na oko 5000 ljudi u ruskim zatvorima pokazali su da je u par mjeseci većina zločina skoro nestala i da se ponašanje znatno popravilo. To se pripisuje soli i papru u njihovoj hrani koji su prethodno bili držani u piramidi.

-povećalo se djelovanje farmaceutskih lijekova uz smanjenje nuspojava.


-došlo je do povećanja preživljavanja stanica tkiva inficiranih virusima i bakterijama – piramide umanjuju snagu raznih virusa i bakterija.

-kad se radioaktivni otpad smjesti u piramidu, dolazi do smanjenja njegove razine radioaktivnosti.

-došlo je do spontanog punjenje kondenzatora

-došlo je do promjene temperaturnog praga supervodljivosti i svojstava poluvodiča i materijala od ugljika.

-obična voda ne smrzava se ni na 40 stupnjeva ispod nule i godinama zadržava svoja svojstva.

-sintetički dijamanti tvrđi su i čistiji.

Napomenuto je da rezultati, kako se čini, pokazuju da povećanje visine piramide pojačava kvalitet rezultata.

Kako se čini, uopće ne bi bilo loše imati u svakom kvartu po jednu oveću piramidu!

Komentari: - 23:23 - Komentari (51) - Isprintaj - #


A ono sorry ali mitbasteri su ti ovaj mit nakon dugog i teškog ispitivanja proglasili "BUSTED". Niti piramide puštaju energiju, niti oštre žilete, hrana se jednako kvari i slično... (lav, prsten ikostur. 17.03.2007. 23:39)

eto citam te al pišem komentar zapravo za @lav prsten kostur - ispitivanje o kojem pricaš je bilo potpuna lakrdija a ne teško i dugo ispitivanje vec površno i na smješno malom broju primjera gledao sam pa znam o cemu pricaš (klub labirint 19.03.2007. 11:42)

Rusi istražuju fantastične stvari, ali me čudi da ove teze nisu objavljene u svim medijima. To su ( ako su istinita) revolucionarna otkrića, koja mogu znatno unaprijediti znanost.

Intrigantno u svakom slučaju. Lijepi pozdrav (basnablog 18.03.2007. 00:38)

Ovako, predlažem svim skepticimada uzmu malo vremena (do 4 sata max.) da pročitaju jednu nazovimo e-book:

http://www.alternativnahistorija.com
/AH4.htm

 

A što se tiče "bapskih priča" kako ih nazivate, mediji ne objavljuju ovakva istraživanja niti ikakve dugoročne projekte zbog straha da će to srušiti tezu o "modernom" čovjeku, koji ispada da i nije toliko moderan. Takva otkrića bi značila da čovjek treba manje tehnologije (time se ruši zarada velikih kompanija), da je čovjek tokom milenija nazadovao onečiščujući planet (nepravilno iskorištavao prirodne resurse) i još puno toga što oholim i pohlepnim liderima svijeta ne bi išlo u korist. Dakle, sve dok se populacija pravih intelekta, poput u postu navedenih istraživača, ne poveća, i dalje ćemo biti guske u magli. Za one kojima se neda čitati knjigu (ima i takvih, Bože moj), ukratko:

Riječ je o nasljedstvu Atlantiđana (potkrijepljeno mnogim znanstvenim činjenicama, ali - mi smo još uvijek guske), pojavama u okolini piramida (hmm.. da nisu Rusi na istom putu kao autor knjige i mnogi priznati znanstvenici?), značenju megalita razbacanih diljem svijeta, postojanju tehnologije i porijeklu ljudi.

Preporučam svima da pročitaju knjigu, i tebi Krešo (vjerojatno već jesi hehe), pa neka se onda jave s komentarima.

Prvo skoči, a onda reci hop. Pa, kao netko tko čita raznoliku literaturu, mogu vam reći da u svijetu ima još puno tajni, ali nam mediji mažu oči kojekakvim glupostima koje žele da znamo.

Teorija o energiji piramida je dokazana nizom pokusa, pa sada, tko želi biti guska? (Shaballah 18.03.2007. 01:20)

Ona "e-book" koju je Saballah naveo je odlicna, a i sve ostalo na http://www.alternativnahistorija.com/ je vrijedno citanja. Ako se i ne slozite sa svim sto je tamo napisano, morat cete priznati da bi svijet bio puno bolji kada bi se ponasali tako.  Kada bi se oslobodili mrznje i straha, pristupali drugima s postovanjem, shvatili da smo svi povezani, da smo puno vise od ovog tijela koje privremeno nosimo i da nismo tu da bi

mijenjali druge, nego da bi sebe poboljsali, naucili se prihvacanju i ljubavi... (xy 18.03.2007. 03:38)

Zar nije "Alternativnu historiju" napisao čovjek, koji je objavio da je pronašao piramide u Bosni, a onda su znanstvenici oborili njegovo otkriće? Slažem se da mediji često prešute značajna i vrijedna otkrića i da su dobrim dijelom pod kontrolom krupnog kapitala.

Lijepi pozdrav (basnablog 18.03.2007. 09:00)


Nadam se da će se neka organizacija potruditi oko ovakvih pojava, da ih čim detaljnije istraži sa namjerom poboljšanja života. Zemlji treba wellness terapija širokih razmjera i tu uskaču piramide , kamene kugle , drevno znanje pa prema tome počnimo sa oporavkom, Sama bit života na Zemlji nije ovako industijski jednostavna . AVE (kyzo 18.03.2007. 12:23)

Na: http://www.piramidasunca.ba/piramida
/index.php?option=com_ponygallery&Item

id=112 ima vise od 100 detaljnih slika bosanskih piramida.

Ako i nisu bas piramide, svejedno ostaje pitanje kako je nesto tako veliko i slozeno izgradjeno u doba za koje se tvrdi da tu nije bilo jako razvijene civilizacije.

Nije daleko, pa moze li jedna putopisna emisija NRZ o tome i razgovor s gostima na licu mjesta da mogu tocno pokazati o cemu govore, umjesto da u studiju pokusavaju opisati sto su vidjeli? (xy 18.03.2007. 13:02)

pa to sve zvuci stvarno vrlo intrigantno i zanimljivo, ali i ja se pitam zasto onda sira javnost nije upoznata s rezultatima testiranja, je li to mozda zbog sumnje u njegov kredibilitet ili neceg drugog?

A mozda jednostavno zvuci predobro da bi bilo istinito.. osobno me zanimaju dosta takve stvari, pa i mislim da se tu krije nesto istine.. iako su mozda neki od rezultata prenapuhani. (bullying 18.03.2007. 14:14)

Pa naravno da egipatske piramide nisu nikada bile grobnice faraona.Poznata su svojstva ovih građevina.Služili su kao današnji zamrzivači hrane,jer nikada ni jedan faraon u njima nije sahranjen,ali su pronađene sjemenke žitarica stare par tisuća godina.Što nam to govori?!Tutankamon je pronađen u dolini kraljeva...balzamiran...A ako su stari Egipćani gradili piramide i poznavali njihove moći morali su znati da svoga kralja (npr.Keopsa) mogu jednostavno ostaviti u piramidi i sve će se dogoditi samo od sebe. Arheolozi su pronašli neke (čitave)životinje iz toga vremena."Mumije" miševa bile su neoštećene...

Piramide su mogle biti jedino silosi za čuvanje hrane.Zašto!? zato da bi netko imao šta jesti poslije biblijskog općeg potopa,a taj isti potop mogao se dogoditi samo na jedan mogući način...Plimnim valom...Golemim plimnim valom,a jedini krivac je Zemljin satelit Mjesec.Grga (Grga 18.03.2007. 22:00)

dobro sve mi se to sviđa no, nije mi samo jasno kako je radar mogao locirati stup energije (ako znamo kako radar funkcionira)? (ronin 19.03.2007. 10:27)

sve si ti to lijepo nabrojao ALI....ocekivala sam na kraju svih ovih "benefits" nabrajanje mogucih teorija ZASTO je to tako. sto je to u piramidnom obliku sto cini ovakva "cuda"... (lipamare 19.03.2007. 12:39)

Molio bih te neki link na znanstveni časopis ili znanstvenu konferenciju gdje je to objavljeno.

Ako nije objavljeno, onda je to tako i tako samo zgodna priča.

Zapravo mi je već stvarno dosta ovakvih pričica, ako nisu utemeljene. Prvo mi je bilo zabavno, sad više nije. (Gohan 19.03.2007. 13:47)

Deca pa nije piramida bez razloga MASONSKI simbol. Pogledajte one buck novčanicu - In God we trust = this is your GOD. ...Pusa svima, Edna (Edna Million 19.03.2007. 15:44)

Nekada davno sam čitao knjigu "Oči sfinge" od "neznamvišekoga" koji je obradio upravo sve ove teze i još više. Ako ima `ko zainteresiran za provjeru svih tih teorija o


piramidalnim strukturama (oštri, očuva,...), ima dosta primjera o tome. Sve pohvale na blogu. Ovo je zasad jedini koji pratim i stvarno mi je zanimljiv. Pozdrav (Frantic 19.03.2007. 16:13)

Napravio temu o Sergeju Nikolajeviču Lazarevu (od zauvjek tvoj 19.03.2007. 18:22)

Mislim da bi se čisto fizikalne pojave kao što su spontano punjenje kondenzatora i nesmrzavanje vode na minus četrdeset stupnjeva trebale pažljivo istražiti provjerenim metodama. Veći dio ostalih pojava teže je uhvatiti za glavu ili za rep. To ne znači da u njih ne vjerujem. Upravo o tome se i radi. Energija misli koju mnogi trpaju pod sugestiju i podsmjehuju joj se može učiniti čuda. Neka od njih sam imala prilike vidjeti, doduše u vrlo malim razmjerima. Vjerujem da će se sve te pojave jednom moći objasniti. Te piramide zacijelo imaju nekakav utjecaj na svoju okolinu. Mi imamo sličan projekt - Marko Pogačnik postavio je kamene blokove na litopunkturne točke u Zagrebu. To je jeftinije nego gradnja piramida :))) I vjerujem da je dugoročno djelotvorno, samo što je to teško dokazati. Stvari koje djeluju preventivno ili imaju nejasno djelovanje teže su dokazive nego konkretne fizikalne pojave. Zato bih o tim stvarima željela više pročitati, ne samo popis nabacanih činjenica (ovo nije kritika posta, nego informacije). Srdačan pozdrav! :))) (aquaria 20.03.2007. 16:31)

Sva su ta istraživanja nevjerovatna.Toliko dobra donosi boravak u piramidama, a u   svijetu se još uvijek gradi sve i svašta...Ne mogu da shvatim da svi oni truli bogataši svijeta,koji žele živjeti dugooo,nisu sebi izgradili piramide,nego sve one ogromne zgradurine po svijetu...Takva šteta! Mislim da ću ja napraviti jednu u mom dvorištu, malenu, tek da malo poboljšam svoje zdravlje.i okoliš....Kad osjetim rezultate,javiću se...Veliki sam fan svega što je na rubu znanosti i znam da se u nama kriju tajne...ali smo previše lijeni da ih otkrivamo.Osmjeh ostavljam. (Tvornicaželja 20.03.2007. 21:05)

Zar nije cudno da se svi "efekti" piramide na neki nacin poklapaju sa svim sto bi covjek htio, tj. svim sto covjek smatra pozitivnim-potrebnim? (Skeptik 21.03.2007. 21:21)

Da već se godinama provlače razne rasprave o moći piramida, ali negdje, više neznam gdje, pročitala sam da treba biti oprezan s tom energijom.Jer ako se ne ispoštuju određena pravila, npr.mjesečeva mijena i sl. može se dobiti kontraefekt. (Čaplja 23.03.2007. 11:27)

http://misakvecernji.blog.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LISTOPAD...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  ❤️

  22.10.2021. 11:58h
 • Član iridairida

  ❤️

  22.10.2021. 11:58h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pozdrav Jednorukom Džeku.

  21.10.2021. 22:52h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pozdrav Jednorukom Džeku.

  21.10.2021. 22:52h
 • Član iridairida

  ❤️

  20.10.2021. 16:20h
 • Član Luce malaLuce mala

  Draga Irida, želim ti brz i potpun oporavak!

  19.10.2021. 20:44h
 • Član iridairida

  hvala!

  15.10.2021. 14:49h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info