Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

433

PUTA

Majmunske boginje su ista vrsta prijevare, osmišljena od strane istih onih koji su pustili Covid-19

Majmunske boginje su ista vrsta prijevare, osmišljena od strane istih onih koji su pustili Covid-19
Prošle godine u Münchenu je održana međunarodna konferencija o bio-sigurnosti koja je simulirala “svjetsku pandemiju, koja uključuje neobičnu vrstu majmunskih boginja”. I pogodite kada su se majmunske boginje trebale pojaviti na svjetskoj pozornici? Sredinom svibnja 2022.

Prošle godine u Münchenu je održana međunarodna konferencija o bio-sigurnosti koja je simulirala “svjetsku pandemiju, koja uključuje neobičnu vrstu majmunskih boginja”. I pogodite kada su se majmunske boginje trebale pojaviti na svjetskoj pozornici? Sredinom svibnja 2022.

Baš kao što je simulacijska vježba pandemije Billa Gatesa Event 201 najavila novi koronavirus samo nekoliko mjeseci prije nego što se pojavio, ova simulacijska vježba u Münchenu je prediktivno programirala majmunske boginje nekoliko mjeseci prije nego što se počela pojavljivati u medijima.

Sudionicima je na konferenciji rečeno da će se do 15. svibnja 2022. majmunske boginje pojaviti niotkuda i početi širiti. Isprva bi posljedice bile minimalne, ali do 10. siječnja 2023. predviđeno je da će broj umrlih dosegnuti 1,3 milijuna ljudi. A do kraja 2023. stotine milijuna ljudi će biti mrtvi od majmunskih boginja.

Do kraja 2022. će se otkriti da je neobični soj majmunskih boginja u optjecaju otporan na sva cjepiva. To je dodavanje više straha i paranoje oko virusa, omogućavajući “nacionalne odgovore” koji vjerojatno uključuju još više medicinske tiranije od onoga što je viđeno tijekom epidemije Covida.

Lanac opskrbe nastavit će degradirati tijekom tog vremena, samo da bi kulminirao masovnim kaosom i uništenjem za koje će se okriviti “teroristička skupina”, otkrila je simulacija. “Infiltracija u civilni bio laboratorij” nazvat će se uzrokom nove svjetske plandemije majmunskih boginja.

“Majmunske boginje su prvi put identificirane 1958. godine, ali do sada nikada nije bilo globalne epidemije majmunskih boginja izvan Afrike – u točnom tjednu točno u mjesecu koji su predvidjeli stručnjaci za bio-sigurnost u svojoj simulaciji pandemije”, piše Michael P. Senger na svom blogu Substack . “Vodite ove momke u Vegas!”

AMERIČKA VLADA UPRAVO JE NARUČILA 13 MILIJUNA “CJEPIVA” PROTIV MAJMUNSKIH BOGINJA OD BAVARIAN NORDICA

Korporativni medijski huškači straha poput Ed Yonga iz The Atlantica, koji je prethodno napisao brojne histerične tekstove o Covidu, već podižu novu oluju straha zbog majmunskih boginja. Njegovo posljednje izlaganje tvrdi da su majmunske boginje posebno zastrašujuće, jer se oslobađaju “u trećoj godini pandemije”, misleći naravno na Covid.

Dr. Eric Feigl-Ding, dr. sc. u Soros Fellowship for New Americans, također širi strah na Twitteru o tome kako se majmunske boginje navodno šire Sjedinjenim Državama i Kanadom.

“Twitter epidemiolozi Jennifer Nuzzo i Bill Hanage su na sceni, ali još uvijek nemaju riječi od njih vide li nešto čudno u vezi s prvom ikad globalnom epidemijom majmunskih boginja koja se dogodila sredinom svibnja 2022., godinu dana nakon što su djelovali kao savjetnici na međunarodna bio-sigurnosna simulacija globalne epidemije majmunskih boginja koja se dogodila sredinom svibnja 2022.”, dalje piše Senger duhovito u šali.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), koja se slučajno sastaje ovog tjedna kako bi zahtijevala da sve zemlje članice, uključujući Sjedinjene Države, predaju svoj suverenitet i dopuste ruci Ujedinjenih naroda da donosi svačije medicinske odluke od sada nadalje, također sazvao “hitni sastanak” za rješavanje ove nove “krize”.

A Sjedinjene Države su, naravno, također vruće na sceni s novim partnerstvom Big Pharma koje će u zemlju donijeti 13 milijuna “cjepiva” protiv majmunskih boginja od proizvođača Bavarian Nordic.

“Globalna epidemija majmunskih boginja, koja se događa u točnom vremenskom roku predviđenom bio-sigurnosnom simulacijom globalne epidemije majmunskih boginja godinu dana prije, ima zapanjujuću sličnost s izbijanjem COVIDA-19 samo nekoliko mjeseci nakon Događaja 201, simulacije pandemije koronavirusa gotovo točno poput COVIDA-19”, piše Senger.

“Događaj 201 održan je u listopadu 2019., samo dva mjeseca prije nego što je koronavirus prvi put otkriven u Wuhanu, a organizirali su ga Zaklada Gates, Svjetski ekonomski forum, Bloomberg i John Hopkins. Kao i kod Događaja 201, sudionici simulacije majmunskih boginja dosad su šutjeli o tome da su sudjelovali u simulaciji pandemije, čije su se činjenice obistinile u stvarnom životu samo nekoliko mjeseci kasnije.”

Izvor: www.logicno.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info