Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

270

PUTA

LUNARNA POMRČINA DOGODITI ĆE SE 25.OŽUJKA 2024.

LUNARNA POMRČINA DOGODITI ĆE SE 25.OŽUJKA 2024.
Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, toliko će se nevjerojatnih stvari dogoditi na nebu. Na primjer, tijekom Velike američke pomrčine 2024. 8. travnja, Sunce, Mjesec i sedam drugih planeta u našem solarnom sustavu  svi će se poredati na nebu . Gotovo kao da će cijeli Sunčev sustav vrištati da se ovo događa jednom u životu. Ali prije nego što dođemo do 8. travnja, dogodit će se neke druge apsolutno nevjerojatne stvari na nebu iznad naših glava. 25. ožujka svjedočit ćemo pomrčini Mjeseca u polusjeni.

od Michaela,

Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, toliko će se nevjerojatnih stvari dogoditi na nebu. Na primjer, tijekom Velike američke pomrčine 2024. 8. travnja, Sunce, Mjesec i sedam drugih planeta u našem solarnom sustavu  svi će se poredati na nebu . Gotovo kao da će cijeli Sunčev sustav vrištati da se ovo događa jednom u životu. Ali prije nego što dođemo do 8. travnja, dogodit će se neke druge apsolutno nevjerojatne stvari na nebu iznad naših glava. 25. ožujka svjedočit ćemo pomrčini Mjeseca u polusjeni. Sljedeće dolazi  s Wikipedije ...

LUNARNA POMRČINA U OBLIKU POLUSJENE DOGODIT ĆE SE U PONEDJELJAK, 25. OŽUJKA 2024. BIT ĆE VIDLJIVA GOLIM OKOM JER ĆE 95,57% MJESECA BITI URONJENO U ZEMLJINU POLUSJENU.

Budući da je toliko pozornosti usmjereno na Veliku američku pomrčinu 2024. 8. travnja, ova druga pomrčina nekako nam se prišuljala.

Očito će veći dio planeta  moći vidjeti ovu pomrčinu Mjeseca ...

BIT ĆE POTPUNO VIDLJIV IZ VEĆEG DIJELA AMERIKE, VIDJET ĆE SE KAKO IZLAZI IZNAD AUSTRALIJE I ISTOČNE AZIJE, A ZALAZI IZNAD ZAPADNIH DIJELOVA AFRIKE I EUROPE.

Zanimljivo, ovo će također biti pomrčina "krvavog Mjeseca", pa će se mnogim ljudima činiti da Mjesec ima  crvenkastu boju ...

U NADOLAZEĆOJ POMRČINI MJESECA, ZEMLJINA ĆE SJENA ZAKLONITI 97% MJESEČEVE POVRŠINE. OVA ĆE POMRČINA BITI "KRVAVI MJESEC", REZULTAT ATMOSFERSKIH UVJETA KOJI MJESECU DAJU CRVENKASTU NIJANSU, A NE CRNU KADA SE POMAKNE U SJENU. CRVENA BOJA DOLAZI OD DIJELA SUNČEVE SVJETLOSTI KOJA PROLAZI KROZ ZEMLJINU ATMOSFERU GDJE SE SAVIJA I BOJE POPUT PLAVE I ZELENE SE FILTRIRAJU, OSTAVLJAJUĆI ZA SOBOM DUŽE VALNE DULJINE POPUT CRVENE BOJE.

Povrh svega, ova pomrčina "krvavog Mjeseca" također koincidira s Purimom.

Prvi dan Purima traje od zalaska sunca 23. ožujka do zalaska sunca 24. ožujka.

Drugi dan Purima ide od zalaska sunca 24. ožujka do zalaska sunca 25. ožujka.

Dakle, ovo će biti "pomrčina krvavog mjeseca za Purim", a pastor Mark Biltz vjeruje da  je sasvim prikladno  da se mjesec pomrači na Purim...

PRVA POMRČINA MJESECA 25. OŽUJKA POKLOPIT ĆE SE SA ŽIDOVSKIM BLAGDANOM PURIMOM. BILTZ JE PRIMIJETIO DA JE PRIKLADNO DA MJESEC BUDE POMRAČEN NA PURIM, JER ESTHER DOSLOVNO ZNAČI "SKRIVENA".

Postoji još jedna veza s Purimom za koju nisam saznao do danas.

Prema  YouTube kanalu Supernatural By Design , datumi kada su se pomrčine dogodile 2024. godine gotovo su savršeno usklađeni s datumima kada su se pomrčine dogodile 480. godine pr.

Čini se da osoba koja stoji iza YouTube kanala Supernatural By Design misli da su se najvažniji događaji u Knjizi o Esteri dogodili 480. pr.

Nisam siguran je li to istina ili nije.

Opće je prihvaćeno da su se događaji u Knjizi o Esteri zbili između 483. pr. Kr. i 473. pr. Kr.

Tako da je sasvim moguće da se obračun s Hamanom dogodio 480. pr.

U svom videu pokušava napraviti niz drugih poveznica između onoga što se događa u naše vrijeme i onoga što se dogodilo u Estherino vrijeme. Ne slažem se sa svime što ima za reći, ali ako želite pogledati cijeli video možete ga pronaći  upravo ovdje ...

 

 

U tom videu svakako ima mnogo toga o čemu se može raspravljati.

Ali ono što znamo je da će se pomrčina krvavog mjeseca dogoditi drugog dana Purima ove godine.

A u Knjizi o Esteri čitamo da je Purim bio vrijeme kada je Bog oslobodio izraelski narod od uništenja od strane neprijatelja.

Može li ova pomrčina krvavog mjeseca tijekom Purima biti znak da će narod Izraela ponovno biti izbavljen?

To je dobro pitanje.

Također znamo da će krajem ožujka "Đavolji komet" juriti nebom dok se događa ova pomrčina krvavog Mjeseca.

Zapravo, objavljeno je da je moguće da bi ovaj komet  "mogao biti vidljiv golim okom"  u to vrijeme...

OVAJ MJESEC POGLEDAJTE U NOĆNO NEBO I VIDJET ĆETE MASIVNI KOMET KOJI BI MOGAO BITI VIDLJIV GOLIM OKOM.

PREMA  SPACE.COM , KOMET 12P/PONS-BROOKS, POZNAT I KAO "ĐAVOLJI KOMET", BIT ĆE VIDLJIV VEĆINI LJUDI NA ZEMLJI DOK ZAVRŠI SVOJU 71-GODIŠNJU ORBITU OKO SUNCA.

POZNAT KAO KOMET LEDENOG VULKANA, PREMA NASA-I, NJEGOV PROLAZAK BLIZU SUNCA POTIČE GA DA ERUPTIRA ZBOG IZLOŽENOSTI SUNČEVOM ZRAČENJU, KOJE OTVARA VELIKE LEDENE LJUSKE KOJE STVARAJU PREDSTAVU LEDA I PLINA KOJI IZBIJAJU IZ BAZE, ČINEĆI KOMET SVE VEĆI I SVJETLIJI ŠTO SE VIŠE PRIBLIŽAVA ZEMLJI.

Ovaj komet dolazi samo jednom u 71 godinu.

Dakle, to je prilično velika stvar.

Prema  New York Postu , oni od nas koji živimo na sjevernoj hemisferi htjet ćemo ga pogledati ili krajem ožujka ili tijekom mjeseca travnja jer će nestati iz vida u svibnju...

ALI DO KRAJA OŽUJKA, KOMET ĆE SE MOŽDA MOĆI VIDJETI GOLIM OKOM U SUMRAK NA SJEVERNOJ HEMISFERI NASPRAM ZODIJAČKOG ZVIJEŽĐA OVNA NA ZAPADNOM HORIZONTU, PREMA  SPACE.COM .

NASTAVIT ĆE POKAZIVATI ​​SVOJU IZVANREDNO SJAJNU PRISUTNOST TIJEKOM POTPUNE POMRČINE SUNCA SLJEDEĆEG MJESECA I DO 21. TRAVNJA STIĆI ĆE NA SVOJU NAJBLIŽU UDALJENOST OD SUNCA PRIJE NEGO ŠTO ĆE NESTATI IZ VIDA NA SJEVERNOJ HEMISFERI U SVIBNJU.

TADA ĆE BITI VIDLJIV S JUŽNE HEMISFERE PRIJE NEGO ŠTO PONOVNO NESTANE IZ VIDOKRUGA ZEMLJE DO 2095. GODINE.

Dakle, kretanje "Vražjeg kometa" odvijat će se tijekom "pomrčine krvavog mjeseca Purim" 25. ožujka i potpune pomrčine Sunca 8. travnja.

Je li to samo slučajnost?

I dopustite mi da vam dobacim još jednu stvar.

NASA nam govori da će u nekom trenutku između ovog trenutka i rujna, zvijezda udaljena 3000 svjetlosnih godina eksplodirati.

Ta će eksplozija biti toliko sjajna da će se zapravo moći vidjeti golim okom  na sjevernoj hemisferi ...

OD SADA DO RUJNA OTVORITE OČI ZA UISTINU SPEKTAKULARAN NOĆNI SHOW.

NE ZA OBIČNE STARE VATROMETE, TO JEST, VEĆ ZA RIJEDAK NEBESKI DOGAĐAJ: EKSPLOZIJU NOVE S UDALJENOSTI OD 3000 SVJETLOSNIH GODINA ZA KOJU SE PREDVIĐA DA ĆE BLJESNUTI NA NAŠEM NOĆNOM NEBU I POSTATI VIDLJIVA NAŠIM GOLIM OČIMA NA SJEVERNOJ HEMISFERI.

NASA KAŽE DA ĆE EKSPLOZIJA NOVE, KOJA SE U BITI DOGAĐA KADA EKSPLODIRA BINARNI ZVJEZDANI SUSTAV, PROIZIĆI IZ ZVJEZDANOG SUSTAVA T CORONAE BOREALIS I BIT ĆE JEDNAKO SJAJNA POPUT ZVIJEZDE SJEVERNJAČE OKO TJEDAN DANA.

Kao što sam rekao, zasigurno će se mnogo toga događati na nebu tijekom mjeseci koji su pred nama.

I vjerujem da nam svi ovi "znaci na nebu" nešto govore.

Zapravo, zato sam stavio putanju Velike američke pomrčine 2024.  na naslovnicu svoje najnovije knjige .

U Luki, 21. poglavlju, Isus nam je posebno rekao da će biti "znakova na suncu, mjesecu i zvijezdama" u danima neposredno prije Njegovog povratka.

Možda sada ne razumijemo sve savršeno, ali trebali bismo bdjeti, jer nas je Isus uputio da bdimo.

Stvari koje će se uskoro dogoditi na nebu apsolutno su fascinantne i mnogi vjeruju da imaju goleme implikacije za 2024. i dalje.

 

Izvor: https://citizenwatchreport.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info