Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

300

PUTA

LISA BROWN : VIŠEDIMENZIONALNO SVJETLOSNO TIJELO NOVE ZEMLJE

LISA BROWN : VIŠEDIMENZIONALNO SVJETLOSNO TIJELO NOVE ZEMLJE
Ovaj članak o podršci Svjetlosnom tijelu treba pomoći u razumijevanju, vibracijskom/energetskom . Ljudski aspekt voli se igrati u "visoku vibraciju/nisku vibraciju" kao igru ​​ega "bolje od/nedovoljno dobro". Ovo je potpuno drugačije od toga.

Svjetlosno tijelo NOVE ZemljePo Cindy LG-12. lipnja 20231

Ovaj članak o podršci Svjetlosnom tijelu treba pomoći u razumijevanju, vibracijskom/energetskom . Ljudski aspekt voli se igrati u "visoku vibraciju/nisku vibraciju" kao igru ​​ega "bolje od/nedovoljno dobro". Ovo je potpuno drugačije od toga.

Svako Svjetlosno tijelo je njihovo "Vozilo" za pojavu Uzašašća fizičkog tijela . Energetski gradi svaku Merkabu sa svakim procesom nadogradnje fotonske/kozmičke/solarne svjetlosti …..

Iako već godinama dijelim druge sadržaje u vezi s ovim, također imam još toga što ću postići za dodatnu podršku/pomoć.

NOVA Zemlja se DOŽIVLJAVA KROZ SVIJEST VAŠEG/VAŠEG SVJETLOSNOG TIJELA…. Razina svijesti koja nam omogućuje da energetski "postojimo" izvan starog svega od prije. “Razlog” zašto prije nismo mogli je taj što je vibracija našeg fizičkog tijela bila “preniska” (nastavit ću objašnjavati detaljnije usput). ↓↓↓

Naša sposobnost da postignemo/održimo/održimo svoja Najviša stanja svijesti relativna je s tim. Budući da je to kontinuirani proces, mi se širimo/sažimamo i sa svakim širenjem/kontrakcijom događa se cijeli DNK/stanična transformacija/evolucijski proces. Ovo se događa/događa u koracima, jer cijela transformacija traje godinama... budući da je previše SVJETLOSTI da bi tijelo moglo podnijeti neizmjernost, pa se tijelo "gura" izvan svojih granica sa svakim procesom nadogradnje kako bi "podnijelo" Utjelovljenje više Svjetlost/svijest sa svakom mega-svjetlosnom eksplozijom koja se dogodi….. ☼♫

Svjetlost postoji na različitim FREKVENCIJAMA. Cijeli SPEKTAR SVJETLOSTI u odnosu na različite širine frekvencijskog pojasa, kao i kvocijent svjetlosti određuju sve.

Kada promatramo različite gustoće svake Dimenzionalne frekvencijske širine pojasa, razlika je Svjetlosni kvocijent/gustoća... što onda korelira s "egom" i "aspektima višeg ja" i tako mnogo više.

Ovo je tranzicijski proces... svaka čast. Prijelaz iz “tamnog/gustog” u Svjetlo. Prijelaz iz ega u čisto srce. Prijelaz iz nesvjesnog u svjesno. Prijelaz iz Svijesti Stare Zemlje u Svijest Nove Zemlje i tako mnogo više.

Kvantna geometrija svjetlosnog tijela se mijenja/izgrađuje sa svakim „novim” višim stanjem svijesti i „novim” procesom završetka višedimenzionalnog šablona tijela:Fizičko tijelo mora godinama "izgraditi" svoj kvocijent svjetlosti ... Svaki proces Svjetlosne eksplozije/Svjetlosne nadogradnje pokreće/aktivira distorzije ega (duboko ukorijenjene programe) i programiranje/uvjetovanje razdvajanja za čišćenje. Ovo funkcionira na staničnoj razini i za sve 3D i dijelove 4D bez ikakve svijesti o tome "što sve jest", budući da ti mentaliteti/način razmišljanja umjesto toga "odlaze" drugim percepcijama/objašnjenjima/razumijevanju. To je zbog uvjetovanosti/programiranja/sustava vjerovanja koji su mirni….

Da bi tijelo ZADRŽALO ČISTU IZVORNU SVIJEST/FOTONSKO SVJETLO , gustoća tijela se mora potpuno stalno mijenjati i Linearnost se mora otopiti…

Cijelo tijelo i polje moraju biti potpuno ponovno napisani putem “Svjetlosnih kodova” i Energetike na kvantnoj razini… Beskonačna “nova” geometrija je “uvedena”, nove jednadžbe izračunavaju sve. Svaka "stvarnost" samo je percepcija... uvjerenje... Energije prisutne u svakom iskustvu su ono što određuje sve.

NOVE Zemaljske stvarnosti postaju vidljive kroz svačija kvantna stanja svijesti u izravnoj korelaciji sa svačijom dubokom unutarnjom/božanskom/svetom vezom i sjećanjem koje sve nadilazi….

NOVE Zemaljske Stvarnosti se rađaju/rađaju kroz svačije vlastito duboko unutarnje ponovno povezivanje sa svima kao JEDNIM, kroz PRISJEĆANJE da je sve Čista Ljubav i kroz UJEDINJENO STANJE SVIJESTI ….

Svjetlosni kvocijent svakog diktira sve ovo. Gustoća fizičkog tijela diktira koliko dugo netko može zadržati ta "viša stanja širenja svijesti srca". Što je manja gustoća (ne težina, jer je to drugačije), to može postati ekspanzivniji. Sposobnost održavanja/održavanja pune ekspanzije "preko" višestrukih dimenzija/frekvencijskih širina pojasa kroz duža razdoblja pomaže svakome u uspostavljanju potpuno novog načina življenja/postojanja/funkcioniranja... koji zamjenjuje sve stare načine "novim".

Svačije tijelo i polje moraju izvršiti ovaj proces “izgradnje” i restrukturiranja kroz integraciju Čiste Svjetlosne Svijesti…. Ovo je dio svake prirodne/organske kvantne svjetlosne tehnologije koja dolazi online iz tijela jer svaki utjelovljuje više fotonske/plazmane/solarne/kristalne svjetlosti . ☼♫

Svjetlosne frekvencije se mogu čuti kada se netko potpuno ugodi i koristi te frekvencije za UGLAŠAVANJE. U početku je neugodno i pokreće/uvlači se pod kožu (doslovno) i spontano "uzrokuje" različita proširenja, ali tamo gdje gustoća tijela još ima duboko programiranje, to uzrokuje vrtoglavicu, vrtoglavicu (može doći i do onesvijesti). Moćna fotonika može "stvoriti" "težinu", stanje spavanja u stilu "kome" i još mnogo toga. Tijelo može "ispirati" snažno i brzo ili kontinuirano dok ultrazvučne svjetlosne frekvencije rade na čišćenju gustoće i podižu nečiju ukupnu vibracijsku frekvenciju snažno/snažno/brzo. Gravitacijski pomaci dio su fotonskih svjetlosnih aktivacija . "Gubitak pamćenja", gubitak ravnoteže i vida/sluha također može biti/su pogođeni tijekom različitih faza LightBody nadogradnje.

Sve to kako bi se podigla vibracijska frekvencija fizičkog tijela kako bi moglo zadržati više fotonske svjetlosti. ☼ Fotonske svjetlosne frekvencije neprestano osciliraju, kao i vibracijske frekvencije naših tijela.

Ukupna vibracijska frekvencija = oscilatorna brzina/ciklus atomske brzine vrtnje na staničnoj razini:

Kroz naša najdublja i najnutarnje povezana stanja svijesti sve se ORGANSKI I PRIRODNO događa….

Svjetlosne frekvencije povećavaju/našu oscilatornu brzinu vrtnje prirodno, organski i iznad onoga što fizičko tijelo isprva može podnijeti. Ovo je kako bi se nadjačala linearnost, budući da linearni ljudski aspekt pokušava zadržati "kontrolu" držeći um angažiranim. Svi kontrolni mehanizmi moraju ići kako bi se svačija vibracija povećala izvan granica aspekta ljudskog ega, što nesvjesno stvara ograničenja i ograničenja koja staju na put ovom procesu Svjetlosne tehnologije .

Ovo je proces potpune predaje. Um/tijelo/energija... sve. Kada se naša tijela potpuno opuste na svim razinama i u svakom pogledu, naše srce se konačno može potpuno otvoriti, a to je kada se razmišljajući um opusti/popusti i naše tijelo je SLOBODNO samo prirodno podići svoju vibraciju. Naučiti koristiti različite stvari za podršku ovom procesu važno je i ključno za sve nas. Postoji mnogo načina za to... koji se mijenjaju/razvijaju kako svi nastavljamo/širimo se/rastemo/idemo.... (priroda, sunce, kristali, voda, ultra-visoke frekvencije/tonovi i više).

Što se brže vrti naše atomsko/podatomsko stanično tjelesno polje , sporije je sve ono što je unutra. Što veću gustoću držimo, to smo više linearni, to je sporija brzina vrtnje atoma, što znači da je niža naša vibracija. Gustoća se usporava. Svjetlost povećava vrtnju/protok. Što je vrtnja sporija/gušća, to smo “brži” i manje prisutni, jer naš um radi prebrzo (aspekt ega). Ključ je usporiti um toliko potpuno da može "prebaciti" frekvencije... doslovno. Ovo podržava/podržava vibracijski/energetski pomak cijelog/cijelog tijela.

Dok gornja fotografija prikazuje Merkabu "izvana", cijelo tijelo to gradi, a cijelo tijelo je unutar merkabe dok se nastavlja graditi sa svakim procesom nadogradnje/integracije Lighta... ipak ova slika otvara vizualni prikaz koji je važan za gledanje svega u SVJETLO, što je prvi korak za sve nas…. ♥ Svjetlosno tijelo i Merkaba svakoga stapaju se u JEDNU moćnu energiju i djeluju kohezivno kao jedno.Gama svjetlosno tijelo = šestodimenzionalno svjetlosno tijelo/merkaba = uzašašće fizičkog tijela:

Svačija Merkaba se gradi kako svaki stvara/gradi sve nove stvarnosti usklađene s NOVOM Zemljom/Sviješću Duše. Svjesno preokretanje polarizirajućih energija (srce preko ega/glave) aktivira vrtnju polja Merkabe.

NOVO Zemljino svjetlosno tijelo radi na minimumu čestica i valova gama frekvencije:

To znači da cijelo naše tijelo mora postići stanje gama moždanih valova. Super punjenje je na početku podcjenjivanje. Ovo ENERGETSKI super puni električni sustav našeg cijelog tijela i svaki put isprva služi drugoj svrsi:

  • Čišćenje distorzije koje proizlazi iz korijena.
  • Služenje čovječanstvu koje proizlazi iz korijena.
  • Snaga kao svjetlost izvire iz korijena.
  • Čistoća svijesti i integritet duše pomiču sve na potpuno novu razinu razumijevanja svega….
  • Izbrisati staro iz sebe također je podcjenjivanje...
  • Fokusirani učinak i produktivnost se povećavaju sa svakom postignutom/održanom višedimenzionalnom razinom svijesti. Bez razmišljanja, samo vidi i radi.
  • Brzine obrade kroz Crystalline Lightbody također se značajno povećavaju.
  • POTPUNA Odgovornost za našu vlastitu Energiju i sve što dopuštamo da se dogodi unutar naše vlastite stvarnosti/svijeta/polja. Ponovno usklađivanje je puno lakše, jer kompromis na razini duše više nije opcija (stari program ega).
  • Sadašnji/Ovaj/SADA Trenutak je sve što postoji… Svijest/Kreacija svi koegzistiraju odavde.
  • Cijeli ovaj proces održava vaša/vaša energija. Ne prekidamo vezu s našim svjetlosnim tijelom, Merkabom ili frekvencijskim propusnostima 5D+. Držimo se toga i poštujemo ono što je našim tijelima potrebno i radimo promjene u vlastitoj stvarnosti kako bismo to podržali.

Svačija Merkaba je Svjetlosna konstrukcija, Živo energetsko polje koje djeluje na 6. dimenzionalnoj razini svijesti… što znači da su svačije ponašanje/djela iz Uzašlog stanja svijesti i svako DJELO s ovog mjesta/prostora je ono što GRADI. To je implementacija DJELOVANJA s 5D razine svijesti i više. Ova DJELOVANJA preokreću polaritet svih starih načina i dovode sve u vibracijsko/energetsko poravnanje s organskom 6-dimenzionalnom STVARNOŠĆU od koje svatko ŽIVI duboko iznutra. Svako potpuno svjesno DJELO gradi čitavu "stvarnost" temeljenu na tome.

Doći do BITI aspekt(i) višeg ja/ja, držeći se toga u potpunosti i usklađujući cijeli svoj svijet/stvarnost/život s ovim…. kako se postiže 6. dimenzija i kako se Merkaba dovršava.

Kvantna jednadžba: Razina svijesti koja se održava/održava na staničnoj razini i sa svakim cijelim tjelesnim poljem = cjelokupna stvarnost/iskustvo…. ♦

6D Razina Svijesti = Cjelokupna Stvarnost je usklađena na Razini Duše s Ispunjenjem Uloge Služenja za ČOVJEČANSTVO koja se kreće u prvi plan na potpuno drugačiji/nov način gdje sve proizlazi iz Najčišćeg Oblika LJUBAVI koji postoji i sa svakim se postupa na ovaj način. Šestodimenzionalno Svjetlosno Tijelo je ono gdje je Merkaba organski sposobna dovršiti samu sebe. Za to je potrebna potpuna predaja ega.

DNK svjetlosnog tijela od 24 niti = 12 dimenzionalnih tijela/frekvencijskih širina dostupnih za život…Otključati sve je suprotno od onoga što bi svi “mislili”…. To je suprotno od pokušaja… i događa se kada su nam srca potpuno otvorena, do kraja… tijela su nam potpuno opuštena i dolazi/postiže se puna predaja ega.

Sve informacije, urođene sposobnosti, sve što bilo tko od nas želi znati... zaključano je unutar naše DNK i samo čeka da se svatko od nas potpuno uskladi s vlastitom Sviješću...

Širenje na energetskoj razini događa se kada je naše tijelo u stanju doseći određenu frekvenciju vibracije. Kroz ovu ekspanziju možemo vidjeti, doživjeti i dobiti pristup onome što je inače “nevidljivo”…

Jedan KLJUČ za sve ovo je vibracija/frekvencija vibracija fizičkog tijela. Da bi DRŽAO NEIZMJERNOST SVJETLOSTI KOJA MI JESMO , mora se neprestano "nadograđivati" i podržavati na načine koji pomažu u postizanju/održavanju Višeg stanja svijesti/vibracijske frekvencije na atomskoj razini.

Tijelo na bazi ugljika funkcionira vrlo drugačije od Gama/kristalnog/plazma svjetlosnog tijela. Gledajte na to kao na neki način kao na hibridni sustav tijela. Sa svakom uvedenom/aktiviranom "višom frekvencijom", tijelo mora proći golemo čišćenje gustoće, proces molekularnog restrukturiranja i reorganizaciju na staničnoj razini kako bi tijelo moglo postići funkcioniranje na mnogo višoj vibracijskoj frekvenciji nego ikad prije. Ovaj kontinuirani proces Nadogradnje također je dio svačijeg Uzašašća i Multidimenzionalnog postojanja. Cijeli planet sada prolazi kroz ovaj brzi proces ubrzanja, ali u mnoštvu različitih faza, tako da je otvaranje prema svim novim razumijevanjima/spoznajama/mogućnostima i potpuno različitim “odgovorima” više nego važno/ključno.

Uzdizanje fizičkog tijela/proširenje svijesti/utjelovljenje svjetla nije bolest...

Aspekt ljudskog ega koristi riječ "simptomi", što govori o mentalitetu koji čovjeka drži žrtvom svega ovoga. Mijenjanje riječi mijenja način razmišljanja, što zauzvrat mijenja način na koji tijelo reagira. Ova reakcija je više nego važna, jer se tijelo može zaključati i oduprijeti (stvarajući patnju/bol/borbu) ili se može predati/pustiti i poštovati/dopustiti SVJETLOSTI DA PREPLAVI SUSTAV tako da se može dogoditi čitav alkemijski proces.

ZAPAMTITE, VIBRACIJA FIZIČKOG TIJELA JE/BILA JE PRENISKA da zadrži, održi, održi i integrira neizmjernost SVJETLA koje se sada aktivira svakodnevno 24/7. Tijelu je potrebna 100% potpora da bi moglo izvršiti ovaj golemi proces prelaska iz tijela baziranog na ugljiku u tijelo zasnovano na višedimenzionalnoj svjetlosti.

Tijelo će se boriti da se integrira i uvijek će biti gurnuto izvan svojih granica kako bi razbilo ogromno programiranje i gustoću koja se drži u njemu. Fizička bol i emocionalna bol čiste tijelo kao "blokade" gdje se energija ne može slobodno kretati. Ovo je važan dio procesa otpuštanja, budući da se energija mora "preraditi" izvan tijela. Činiti to svjesno daje drugačiji rezultat od otpora.

Svjetlosno tijelo će postati prevladavajuće kako nastavljamo/odlazimo, kako vibracijske frekvencije planeta nastavljaju rasti, a način na koji ljudsko tijelo reagira na to potpuno je nelinearan, što zahtijeva da se svi pomaknemo/prebacimo na drugačije razumijevanje o tome “što se događa u tijelu” kada se bilo što dogodi.

Ljudski ego mentalni sklop mislit će da je nešto "pogrešno" i pokušava se "popraviti" na vjerovanje nečega što je povezano sa starom zemaljskom sviješću... Ovo nadilazi sve to. Ovo je suprotno od svega što su itko "učili"/vjerovali.

Idi dublje u sebe. Slušajte svoje fizičko tijelo dok govori/komunicira s vama. Naučite njegov jezik. Inteligentniji je od bilo kojeg ljudskog aspekta. Božanska inteligencija je potpuno drugačija i Svjetlost koja djeluje kroz svačije tijelo je ovo. ♥

Podesite se na Svijest svog tijela svojom Sviješću... ♫ Stopite se sa svojim tijelom... Volite i podržavajte svoje tijelo u potpunosti.

https://www.awakeningtoremembering.com/uploads/b/4035901-330264135664549401/videoblocks-science-anatomy-of-human-body-in-x-ray-with-glow-skeleton-bones_bqawxkghb__d_910.mp4https://www.awakeningtoremembering.com/uploads/b/4035901-330264135664549401/videoblocks-science-anatomy-of-human-body-in-x-ray-with-glow-skeleton-bones_bhpgqf58b_1080__d_796.mp4Neophodna je promjena načina razmišljanja i percepcije...

Cijeli ovaj proces je krivo percipiran i relativan u odnosu na percepciju. Ako netko nešto percipira na određeni način, onda to uvjerenje nalaže. Ovo izaziva svačiji cjelokupni sustav vjerovanja u svakom pogledu.

SVAKA STVAR JE SVJETLOSNO TIJELO...
Ipak, "kako" je potpuno drugačije od onoga što ljudski aspekti percipiraju. Neophodan je totalni zaokret u percepciji...

Stari načini neće funkcionirati i više ne podržavaju niti se "primjenjuju". Svjetlosno tijelo se budi  unutar  tijela. Energija se počinje kretati. Električni impulsi se povećavaju. Ogromna detoksikacija tijela počinje i nastavit će se sve dok se ne postigne gama frekvencija u cijelom tijelu. Ljudsko tijelo će također oscilirati između faza plazma svjetlosnog tijela i faza kristalnog svjetlosnog tijela . Svjetlosno tijelo neprestano gradi, ugađa, rekodira, ponovno kalibrira, čisti i mijenja se između različitih vibracijskih frekvencija/brzina oscilacija.

Ljudsko tijelo ima ogromnu gustoću (programiranje razdvajanja) koje treba očistiti. To je ono što je još uvijek vezalo tijelo za 3D i 4D verzije Stare Zemlje...

Kako se uspostavlja osnovna petodimenzionalna razina svijesti, tijelo prolazi kroz golemu energetsku transformaciju i alkemijski proces kako bi postiglo i ovu cjelokupnu vibraciju. To se nastavlja sa svakom uvedenom propusnošću svake dimenzije/frekvencije. Tijelo mora u potpunosti integrirati ove ultrazvučne frekvencije čišćenjem svega na staničnoj razini, a ne ove nove frekvencije (razina svijesti). Kao što to čini, cijeli predložak tijela također se stalno iznova piše.

SunCharging je način da prirodno aktivirate svoje DUŠNO (DUŠNO/Sunčevo) tijelo i podignete njegovu vibraciju dovoljno visoko da energetsko tijelo počne ponovno kodirati na staničnoj razini. Svakako odvojite dovoljno vremena za integraciju, a zatim počnite s promjenama u vlastitom životu između svake faze punjenja. ♥ Priroda je također nužna u postizanju puno veće vibracijske frekvencije. ♦

 

Aspekti ljudskog ega žele "brzo rješenje" i trenutne odgovore/rezultate. Ono “misli” da samo zato što se određena stvar dogodi/ne dogodi, da je “to” ono što je stvarno... dok je u biti gotovo uvijek nešto potpuno drugačije i često čak suprotno od te percepcije/vjerovanja. Ovo je dug i mukotrpan proces, za koji su potrebni mjeseci i godine da se različite faze postignu/dovrše. (Mi smo u tome zbog dugotrajnih zavirivanja!) Gdje je uključen ljudski um, sve se pogrešno percipira. Ljudski um/vjerovanje/percepcija JE BLOKADA …. doslovno stvarna gustoća/barijera.

Potiskivanje tijela:  Sve potisnuto mora se pokrenuti, aktivirati i programiranje/program biti potpuno izbrisano/otpušteno. Ovaj dio se događa u različitim fazama, jer se temeljni programi nastavljaju iznova predstavljati sve dok se temeljni program ne realizira i svjesno ne očisti iz predloška i polja cijelog tijela. Potiskivanje vibracijski usidri tijelo u nižoj gustoći. Poštivanje emocija omogućuje da se potisnuta energija podigne i očisti tako da se fizičko tijelo može ponovno ugoditi i podići svoju frekvenciju vibracije više od frekvencije te neriješene emocije prije. Uz dovoljno programskog čišćenja, predložak tijela i cjelokupna genetska struktura mogu se ponovno prilagoditi/poravnati/ponovo kalibrirati/ponovno kodirati. Svaki dio tijela prolazi kroz ovaj golemi proces...

Svjetlosno tijelo pokreće potiskivanje tako da tijelo može doživjeti vrlo važno oslobađanje energije. Ovo otpuštanje dio je mnogo većeg procesa ponovne kalibracije i vibracijskog usklađivanja i povezano je s elektromagnetizmom tijela.

Svjetlosno tijelo je višedimenzionalno , tako da i tijelo mora postati višedimenzionalno. Ljudsko tijelo nije izvorno izgrađeno za višedimenzionalnost, tako da se cijeli proces restrukturiranja mora stalno odvijati. To će također biti u korelaciji sa svačijim “vanjskim” stvarnim iskustvom/stvarnošću/svijetom. Budući da je sve vibracijsko, onda će korelirajuća dimenzija/frekventni opseg biti vibracijski usklađen sa Sviješću tijela.

Neuralni mrežni sustavi, kosti, organi, žlijezde, krv, kisik, meso, koža, oči, mozak, mišići, kralježnica, zubi, kosa... Svaka čestica tijela prolazi kroz masivni proces "remonta" dok tijelo radi na posvjetljivanju i čišćenju gustoća održana. Krv/kisik, pluća, zglobovi, srce… svaki dio tijela je uključen. Teški metali, razine kisika, gustoća krvi/plazme, pinealna žlijezda (i sve druge žlijezde) također se masivno "rade".

Gustoća nije težina, već koliko je sve "usko" i restriktivno. Koliko su mišići zategnuti, koliko je čvrsto nabijeno meso (trenutačno nemam drugih riječi za ovo da opišem), koliko je tijelo ČISTO….

3D tijelo temeljeno na ugljiku funkcioniralo je na distorzijama potaknutim emocijama, specifičnom hranom, kemijskom neravnotežom (nevidljivom) i degradiranom DNK /genetikom na čijem popravku rade Kozmičke frekvencije. Potpuni pomak u svijesti je neophodan da bi se poduprlo tijelo kroz neizmjernost, a ne da se radi protiv njega.

Umjesto da sve gledamo iz 3D fraktalnog/fraktalnog prikaza, gledamo sve iz 12D+ pogleda i zatim objašnjavamo 3D/4D/5D/6D+… Ovako je lakše, jer gledamo/iz cjeline i svaki je fraktal te cjeline. Dakle, umjesto da 3D ili 4D budu 'stvarnost', to je samo jedna verzija (najograničenija/sužena verzija), s drugim dimenzijama (Razine svijesti) koje nude mnogo više za sve koji to prihvaćaju.

Jednostavno je kada svjesno promatramo Energije Stare Zemlje i NOVE Zemlje jednu pored druge. Čineći ovo tada možemo izabrati Energetska iskustva koja podržavaju cijelo čovječanstvo kroz suosjećanje, ljubav i Živuću JEDNOST kako bismo nadišli programiranje Stare Zemlje umjesto da nastavimo živjeti po njemu.

Vježba za osvještavanje tijela:
Obratite pozornost na to kada se vaše tijelo steže ili se osjeća stegnuto ili ograničavajuće. Obratite pozornost na ono što uzrokuje takvo osjećanje vašeg tijela. Sposobnost disanja, ugađanja i opuštanja tijela i zatim prepoznavanja programa/sustava koji "uzrokuju" da vaše tijelo "ograniči/kontrahira" pomoći će vam u razumijevanju kako vaše tijelo još uvijek drži staro zemaljsko 3D programiranje u sebi. Ovo programiranje je ono što vas veže. Vjerovanje, mentalitet i kompromitiranje vaše DUŠE/Svjetlosti da "živite po onom" starom načinu/vjerovanju i dalje…..

5D+ : Vaše tijelo će se osjećati opušteno. Vaše srce će se otvoriti, vaš um će se smiriti, vibracije vašeg tijela će se PODIZATI i mir, prisutnost, mekoća, ljubaznost i čista božanska harmonija će se OSJEĆATI posvuda.

Prepoznavanje vlastitog "programiranja" je ključno. Inače niste u mogućnosti pristupiti SVJESNOM IZBORU (Božanska volja), i nesvjesno nastavljate pristajati na kompromise i prihvaćati manje od ČISTE LJUBAVI ponovno/i dalje kao stvarnost.

NOVA Zemaljska svijest : Sve proizlazi iz najčišćeg oblika ljubavi koji postoji. Ogromna unutarnja MOĆ dio je ovoga, kao i svjesno stvaranje SVEGA NOVOG kako bi se zamijenili stari zastarjeli vibracijski/energetski pogrešno usklađeni načini Stare Zemljine Svijesti…. ♥

Upamtite:
OVO NIJE NEŠTO ŠTO "POKUŠAVAMO RADITI". OVO JE NEŠTO ŠTO SE PREDAJEMO U POTPUNOSTI. ♥ Prepuštanjem potpune ego tjelesne svijesti automatski odgovor/sigurnosni mehanizmi/otpor našeg tijela nestaju/raspadaju se, što omogućuje našem Svjetlosnom tijelu da se aktivira, preokrene polaritet i unaprijedi naša tijela/polja bez vlastitog unutarnjeg straha s ovaj organski, prirodni i DNK proces evolucije svijesti ubrzavanja Svjetlosnog utjelovljenja. ♥Nastavite poštivati ​​vlastito fizičko Svjetlosno tijelo i u potpunosti ga podržavati kako bi ono moglo "uraditi" sve za vas. Čineći to, promijenit će se vaša cjelokupna percepcija "stvarnosti". Nova svijest, novi osjećaji, nove sposobnosti i nove mogućnosti će se pojaviti za vibracijsko/energetski podržavanje vaše NOVE Zemlje/Najviše, Najčišće i najljepše verzije vas. ♥

S ljubavlju i poštovanjem,
Lisa Transcendence Brown ☼
www.AwakeningToRemembering.com

ps Korištene fotografije služe za stvaranje vizualne aktivacije i referentne točke. Dok neke fotografije prikazuju samo primarni sustav čakri dok aktivira Dugino svjetlosno tijelo, a zatim Bijeli stup dok se oni pročišćavaju, postoji mnogo napredniji sustav čakri/energetskog vrtloga izvan ovog... Ovo je početna točka. Isto se odnosi i na Merkabu jer se ona razvija iu drugim stvarima. Idemo daleko dalje od mnogo naprednije geometrije, tjelesnih sustava i više…. ♥

https://www.awakeningtoremembering.com/light-encoded-activation-articles/new-earth-multi-dimensional-lightbody-the-physical-bodys-vibration-iswas-too-low

Izvor: www.prepareforchange:

Priredla i prevela : Božica Glavač

www.magicus.info

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info