Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član franjok

Upisao:

franjok

OBJAVLJENO:

PROČITANO

519

PUTA

OD 14.01.2018.

Karadžič imao vremena i za ljubav

Karadžič imao vremena i za ljubav
Karadžić je očito bio uvjeren kako mu njegova transformacija pruža odličnu zaštitu. Imao je svoju službenu stranicu www.psy-help-energy.com koju mu je napravila tvrtka "Pavlović Consulting" iz Beograda.

Karadžić je bio zaljubljen do ušiju


Foto: Blic

 

Dok su specijalci NATO-a svako toliko provodili spektakularne racije u Palama kraj Sarajeva, najtraženiji haški bjegunac Radovan Karadžić kao bioenergetičarski guru šetao je ležerno Srbijom zaljubljeno se držeći za ruke sa "ženom svojeg života".

Naime, članovi redakcije časopisa "Zdrav život", s kojom je Dragan Dabić (Karadžić) surađivao, kažu da ga je gotovo uvijek na svim putovanjima i predavanjima pratila sredovječna crnka o kojoj nisu znali gotovo ništa, a koju su zvali Mila, piše Blic.
- Pratila ga je na svakom predavanju i ponašala se kao njegova supruga. Držali su se za ruke, išli zagrljeni i oslovljavali smo je s Mila – rekla je članica redakcije Tanja Jovanović

Kaže kako su se s doktorom i i njegovom pratiljom prije putovanja nalazili pred pizzerijom "Pinokio" kod hotela "Jugoslavija“ na Novom Beogradu, a Dabić bi odbijao sjesti u auto ako nije bilo mjesta za nju.



Karadžić je očito bio uvjeren kako mu njegova transformacija pruža odličnu zaštitu. Imao je svoju službenu stranicu
www.psy-help-energy.com koju mu je napravila tvrtka "Pavlović Consulting" iz Beograda. Na njoj je otvoreno objavljivao brojeve svojih mobilnih telefona, pružajući mogućnost svim klijentima da dođu do njega. Nosio je lanene hlaće i slamnati šešir, a kosu je vezivao poput indijskih gurua.

Vjerojatno upravo ovakav otvoren nastup može objasniti veliko iznenađenje koje je izazvalo otkrivanje njegova pravog identiteta. Gotovo svi koji su s misterioznim bioenergetičarom dolazili u dodir opisuju ga kao izuzetno karizmatičnu i prijatnu osobu. Tvrdio je da je živio u Sjedinjenim Državama, gdje je zajedno s njegovom bivšom suprugom ostala i njegova diploma psihijatra. Pričao je kako je podrijetlom iz Krajine, međutim, nije spominjao rat. Hvalio se da je proputovao cijeli svijet od SAD-a do Himalaja.

Ah, da sam samo izdržao do kraja godine
Prema tvrdnjama Karadžićeva odvjetnika Svetozara Vujačića, haški je bjegunac uhićen u gradskom autobusu broj 73  na liniji Novi Beograd – Batajnica, i to još u petak. Nije pružao otpor i navodno je bio potpuno miran. Akciju lociranja obavili su pripadnici Sigurnosno-informativne agencije, a uhićenje pripadnici Vojno-sigurnosne agencije. Izvedena je munjevito, a Karadžić, koji je tvrdio da se radi o zabuni, odmah je stavljen u blindirani automobil, koji se brzo udaljio. Pred sucem je odmah potvrdio svoj pravi identitet.
U razgovoru s istražnim sucem bio je također vrlo miran i suzdržan, što neki pripisuju njegovu poznavanju psihologije i meditacije. Samo je kratko rekao: "Eh, žao mi je samo što nisam izdržao do kraja godine. Haški tribunal bi do tada bio zatvoren i bio bih miran do kraja života.“ Odvjetniku je rekao kako mu je namjera bila da se nakon zatvaranja Tribunala preda srpskim vlastima i u Beogradu dokaže svoju nevinost.  (njd)

Američki i britanski obavještajci pomogli locirati Karadžića

LONDON – Uhićenju haškog optuženika Radovana Karadžića pomogle su američka i britanska tajna služba u suradnji sa srpskim obavještajcima, piše list Financial Times. Beogradske službe primile su dojavu stranih obavještajaca prije nekoliko tjedana, ali su djelovali tek u ponedjeljak, nedugo nakon što je Boris Tadić imenovao svog čovjeka za šefa glavne obavještajne agencije.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info