Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

4886

PUTA

Kapitulacija Ukrajine u roku 24 sata? Nuklearno oružje neće biti potrebno.

Kapitulacija Ukrajine u roku 24 sata? Nuklearno oružje neće biti potrebno.
Probudite se slavenski narodi !

Kapitulacija Ukrajine u roku 24 sata? Nuklearno oružje neće biti potrebno.

Mislav P.

Kapitulacija Ukrajine? Razni vojni kvazi analitičari analiziraju rusko-ukrajinski sukob. Pišu o bitkama, pobjedama i porazima. Većina ih je pušku vidjela samo na televiziji i monitoru svog računala, dok se slavenski narodi kolju. Tako je bilo i u prošlom nesretnom ratu, gdje su novinari huškali i u smrt odveli preko stotinu tisuća nedužnih ljudi.

Podnaslovi  sakrij 1. Kapitulacija Ukrajine2. Što činiti?

Ista ekipa i dalje navija i indirektno šalje u smrt Ukrajince, Ruse, Hrvate, Srbe i druge slavenske narode nazočne na ukrajinsko-ruskom frontu u ulozi vojnika ili plaćenika.

Broje se mrtvi, zaklani, osakaćeni. Priželjkuje se više žrtava i krvi, kao da je nije dosta bilo. Nebitno čija je, prolivena krv je zlo i vječna tuga nesretnih majki.

Organizatori kaosa, uz pomoć domaćih kolaboracionista umreženih u razne opskurne elitne krugove, uništili su sve: tradiciju, obitelj i našu djecu. Infiltrirali su se na svim razinama, jer se krvoproliće mora odraditi temeljito bez trunke empatije.

Ukrajinsko-ruski rat je primjer kako funkcioniraju organizatori kaosa. Narodu obećaš puno, gospodarski uništiš zemlju i onda putem puča nezadovoljnom narodu postaviš svoje marionete. To se upravo dogodilo Ukrajini.

Ne, to nije bilo dovoljno. Potrebno je bilo pronaći vanjskog neprijatelja. Jednim udarcem ubiti, ne dvije nego tri muhe (Ukrajinu, Rusiju i Europu) i nastaviti širiti svjetsku hegemoniju. Formula kako postići sličan perfidni i zločinački cilj stoljećima je poznata i opisana.

Ukrajinci i Rusi su braća po kulturi, povijesti, zemljopisu i genetici. Narod je davno rekao, nema svađe do one bratske koja ne poznaje kompromise i pomirenje. Znaju to dobro organizatori kaosa. Te su zbog toga financirali pronacističke skupine i njihove zločinačke akcije spaljivanja živih ljudi, sakaćenje zarobljenika i granatiranja gradova proruske Ukrajine.

Sličnu doktrinu su primijenili i na teritoriju Balkana. Više puta u povijesti. Poguraju ekstremne budale u zločin, kako bi se bratski narodi doživotno zamrzili. Stoljećima oprobana zločinačka taktika se upravo sada primjenjuje u Ukrajini.

Cilj je prouzrokovati što više žrtava, pogotovo onih civilnih koje nam svakodnevno serviraju mainstream mediji, računajući na naše nekontrolirane emocije koje u finalu završavaju osvetama i novim zločinima. Govorimo o začaranom krugu iz kojeg nema izlaza.

KAPITULACIJA UKRAJINE

Vratimo se na Ukrajinu, ratni ishod, te moguću ukrajinsku kapitulaciju u roku 24 sata, bez korištenja nuklearnog oružja. Pitate se je li to moguće? Iskren da budem, jeste. Neću filozofirati, nego izvući detalje iz ratne povijesti svijeta – od Rima, pa do danas.

Kapitulacija Ukrajine u jednom danu je moguća ali strašno skupo košta. Ne u novcu, nego u ljudskim žrtvama, nakon čega svaki vid pomirenja između dva bratska naroda više nije moguć. Organizatorima kaosa ovo je cilj, a ne slobodna, demokratska i prosperitetna Ukrajina.

Rusija od početka napada na Ukrajinu, zna za ovaj perfidni cilj. Zato je odustala od osvajanja ukrajinskih gradova, nastojeći izbjeći što više civilnih žrtava. Rusija polaže nade u nezadovoljstvo ukrajinskog naroda, koji bi trebao srušiti aktualnu i odabrati suverenu vlast koja će misliti o budućnosti Ukrajine.

Rusi također gledaju svoj interes i koriste slične metode kao i zapadni organizatori kaosa, s jednom malom ali bitnom razlikom. Rusi žele izbjeći žrtve i iznova u budućnosti izgraditi bratski odnos s Ukrajincima. Hoće li to uspjeti, to nitko ne zna, pa čak ni Rusi.

Dok Rusi, napadom na Ukrajinu, pokušavaju zaštiti svoj teritorij od Sjedinjenih Američkih Država koje pomiču svoje pijune na granice Ruske federacije, ukrajinski predsjednik Zelensky spominje napad na Krim, gdje uopće nama ratnih sukoba. Očiti dokaz da ovaj dokazano teško korumpirani idiot priželjkuje što više civilnih žrtava (Afera Panama).

Na nesreću Ukrajinaca, granica suzdržanosti Rusa je vrlo blizu. Nastave li Ukrajinci slijepo slijediti korumpiranog predsjednika, platit će najveću cijenu. U jednom momentu Rusi će prelomiti i zaboraviti na moguće bratske odnose u budućnosti. Zaboravit će na genetsku vezu dva naroda. Zaboravit će na moguće pregovore i mir, a tada će nastati slom Ukrajine i ukrajinskog naroda kojeg će raseliti diljem svijeta i gospodarski srušenoj Europi.

Ruska vojska u svom arsenalu posjeduje razna vrlo razorna i precizna oružja, koja mogu doseći bilo koju točku u Ukrajini. Dovoljno je razoriti sva strateška mjesta diljem zemlje i Ukrajina će biti slomljena u roku 24 sata.

Dodamo li tomu i uništavanje kuća ukrajinskih političara, stvar je i više nego jednostavna. Zapad je ovu ratnu doktrinu iskoristio u Libiji, gdje je raketama gađao privatne kuće obitelji i suradnika Gadafija.

Uništavanjem svih mostova, pruga, elektro-centrala i dalekovoda, internet komunikacije, televizijskih i radio repetitora, rafinerija, autocesta i drugih strateških točaka, Ukrajina bi bila vraćena u Srednji vijek. Vojska i narod bi bili izgubljeni, a Rusi bi rat dobili u par dana.

Nitko normalan ne može priželjkivati sličan ishod, jer najveće žrtve bi bili oni koji su najmanje krivi za aktualnu situaciji. Organizatori kaosa i Zelinsky priželjkuju opisano finale. Iskreno, nismo daleko od ovakvog ishoda.

ŠTO ČINITI?

Balkanski narodi nemaju velikog utjecaja na ukrajinsko-ruski ishod rata, ali mogu djelovati lokalno i ne dozvoliti da ih slični zločinci uvuku u novi balkanski rat koji se već priprema. Zapadni zločinci su aktivni i već preko mainstream medija obećavaju svim stranama sve i svašta. Izvlače iz nas one najgore ljudske fukare, koje će sutra ponovo klati i paliti svoju braću i susjede.

Tek smo se smirili, izgradili smo porušene kuće, sahranili i oplakali hrabre koji su svoj život položili za ideale i bolje sutra. Ne govorim ovdje samo o svom hrvatskom narodu, nego o svim narodima: srpskom, bošnjačkom, crnogorskom, makedonskom, slovenskom, albanskom… Vojnik je vojnik, bez obzira na nacionalnost i etničku pripadnost, sve dok ne čini ratni zločin. Onaj tko vrši zločine u ratu nad zarobljenicima i civilima nije vojnik nego gad kojeg treba doživotno staviti u zatvor. Vojnik ne osmišljava ciljeve i planove. On izvršava ono što mu govore političari i najčešće je primoran ići u rat.

Upravo ti naši političari šetaju od veleposlanstva do veleposlanstva. Traže instrukcije kako pokoriti narod koji im je ukazao povjerenje. Budemo li kao Ukrajinci, iznova ćemo nastradati. Majke će oplakivati svoje sinove, a fukare će šetati po svijetu, jesti kavijar i piti skupa vina, te narodu obećavati bolju budućnosti u nekoj novoj zajednici. Njihovi sinovi neće ležati u grobovima, nego u kafićima europskih i američkih gradova.

I za kraj, dijelite ovaj članak svima do kojih vam je stalo. Na društvenim mrežama, putem elektronske pošte i u raznim grupama. Što više ljudi shvati zločinačku globalističku agendu, manje će ispaštati. Ne smijemo dozvoliti Ukrajinski model na našim prostorima.

www.logično.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

Osvježi podatke

OŽUJAK...

Osvježi podatke

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

Osvježi podatke

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

Osvježi podatke

MAGIJA

Osvježi podatke

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info