Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član ZabranjenoSekiranje

Upisao:

ZabranjenoSekiranje

OBJAVLJENO:

PROČITANO

809

PUTA

JE LI UHIĆEN BILL GATES!?

JE LI UHIĆEN BILL GATES!?
Vijest je šokantna i unatoč raznim fact-checkerima koje ju opovrgavaju, ili Reutersu koji stranicu naziva satiričnom, još uvijek provjeravamo navode RRN stranice…

JE LI UHIĆEN BILL GATES!?

By  Uredništvo

Američka vojska u utorak je uhitila osnivača Microsofta Billa Gatesa, tereteći ga za trgovinu djecom i druge neizrecive zločine protiv Amerike i njezinog naroda – donosi RealRawNews.

Vijest je šokantna i unatoč raznim fact-checkerima koje ju opovrgavaju, ili Reutersu koji stranicu naziva satiričnom, još uvijek provjeravamo navode RRN stranice…

Izvori unutar zbora Glavnog državnog odvjetnika Mornarice SAD -a (Navy Judge Advocate General’s Corps – JAGrekli su za Real Raw News da je vojska mjesecima pokušavala pronaći Gatesa, ali neuhvatljivi milijarder iskoristio je svoje bogatstvo i kontakte s Deep State -om kako bi izbjegao uhićenje, nekako držeći korak ispred vojne potrage – piše Michael Buster.

ISTAKNUTO:

No, u utorak, 27. srpnja, Gates je dolijao, a američki marinci uspjeli su ga uhvatiti na imanju koje je tajno posjedovao u Myrtle Beachu u Južnoj Karolini.

Optužbe protiv Gatesa pokrivaju širok spektar. Navodno je prisilio FDA-u da izda hitno odobrenje za cjepiva protiv Covid-19, znajući da bi potencijalno opasni farmaceutski koktel ne samo ugrozio primatelje, već i razbio ljudsku DNK. JAG također istražuje sadrže li cjepiva sintetičke nanočestice proizvođača Microsoft i švedske biotehnološke tvrtke Biohax International. Vojska tvrdi da je Gates imao veliku zaradu od prodaje cjepiva. Prema dokumentima JAG -a, Gates, koji je ranije nijekao financijski udio u cjepivima, zaradio je najmanje 10 milijardi dolara od zajedničke prodaje cijepljenja Pfizer, Moderna i Johnson & Johnson. JAG drži Gatesa djelomično odgovornim za smrt 7.000 američkih građana koji su umrli u roku od 72 sata od primitka cjepiva.

Štoviše, vojska je optužila Gatesa za stvaranje lanca trgovine djecom, koji je vodio s osuđenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom. SD kartica pronađena na mjestu događaja prikazuje mladu djevojku u pidžami vezanu lisicama za krevet i plače za majkom. S kamere se mogao čuti manijakalni Gates koji potiče dijete da se obuče u štikle i donje rublje kako bi bolje udovoljila svojim „novim mamama i tati“.

Taj je dokaz, uzet zajedno s Gatesovom prijevarom s cjepivom, potaknuo vojsku na globalnu potragu za društveno neugodnim, ali bezobzirno opasnim štreberom.

Izvori su za RRN rekli da je Gatesova supruga Melinda odigrala ključnu ulogu u njegovom uhićenju.

“U početku nije željela u potpunosti surađivati ​​jer je smatrala da bi njezino sudjelovanje moglo ugroziti bogatstvo koje namjerava steći razvodom braka, od kojih većina nije plaćena. No JAG ima dokaze koji dokazuju da je znala o trgovini djecom i rekao joj je da će biti optužena zajedno s Billom ako ne surađuje. Ispostavilo se da ju je Bill spamirao šifriranom e -poštom koju je samo ona mogla dekodirati. Htio se pomiriti. Vojska je to iskoristila u svoju korist ”, rekao je naš izvor.

Melinda mu je napokon odgovorila, dodao je naš izvor, i pristala na sastanak. Rekla je Billu da imenuje vrijeme i mjesto. Kao odgovor, Bill Gates predložio je kuću koju je posjedovao u Myrtle Beachu. Iako je vojska vršila nadzor nad svim poznatim imanjima u vlasništvu Gatesa, kuća Myrtle Beach izbjegla je vojnu obavijest jer ju je Gates kupio pod pseudonimom.

ISTAKNUTO:

Kad se Gates pojavio, marinci su čekali, rekao je naš izvor.

On je priveden i trenutno je zadržan na nepoznatoj lokaciji čekajući prijevoz do zaljeva Guantanamo, dodao je naš izvor.

RELATED TOPICS:ISTAKNUTO

croativ.net

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info