Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

666

PUTA

OD 14.01.2018.

JE LI OVO PRVOAPRILSKA ŠALA?

JE LI OVO PRVOAPRILSKA ŠALA?
Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii! Aprililiiiiii!

 

Gordana Vukres user

 

PRAVO NA GRAD

Građani pobijedili, Horvatinčić odustao

 

 

Lud sam od sreće - kaže voditelj udruge za spas Cvjetnog trga

- Ja ne mogu vjerovati, ma dajte, pa to bi bio naš fenomenalan uspjeh, od kuda vam ta informacija, lud sam od sreće - s nevjericom je reagirao Teodor Celakovski iz Prava na grad, nakon što smo ga mi obavijestili da Horvatinčić odustaje od projekta lifestyle centra "Cvjetni prolaz" u Zagrebu.

- Odlučio sam - nitko me više neće reketariti: 99 posto sam siguran da odustajem od projekta Cvjetni trg, rekao je poduzetnik Tomo Horvatinčić, za Večernji list.

Tomo Horvatinčić je planirao potrošiti 150 milijuna eura na Cvjetni trg.

- Nakon svega što mi se događa, bez imalo podrške institucija, ozbiljno razmišljam o odustajanju od projekta "Cvjetni prolaz" - dodao je Horvatinčić. Kao razlog odustajanja od projekta na zagrebačkom Cvjetnom trgu, vrijednog 150 milijuna eura, u razgovoru za Večernji list navodi reketaše i antipoduzetničku klimu u Hrvatskoj.

- Ne boli poraz, nego kad vidim od koga sam izgubio: od ulice, bukača, neradnika i "lažnjaka" koji rade za svoj privatni džep, dodao je Horvatinčić. Više od 50.000 ljudi potpisalo je peticiju protiv njegova projekta na Cvjetnom trgu.

'Prodat ću projekt Rusima, Arapia ili Srbima'

- Navodnih 50.000 potpisa dobiveno je "kvarnim" i "proračunatim" pitanjem: "Da li ste protiv devastacije Donjeg grada?" sa čime će se svatko dobronamjerno složiti, komentirao je Horvatinčić negodovanje građana. Na pitanje kome bi projekt prodao rekao je da možda Rusima, Arapima ili Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Podsjetimo, nakon prosvjeda i potpisivanja peticije koju su organizirali Pravo na grad i Zelena akcija, postalo je očito da se o vitalnim interesima naših sela, naselja i gradova pa i države u cjelini, počinju vrlo aktivno pokretati nevladine udruge jer čini se da skoro svi drugi subjekti imaju drugačije interese naspram istinskih interesa građanki i građana naše države. Samo prije mjesec dana, oko dvije i pol tisuće Zagrepčana iskazalo svoje nezadovoljstvo predloženim Hoto projektom a to su učinili vrlo bučno i srčano, bubnjanjem i lupanjem u rekvizite poput lonaca, tavica, džezvi i cjedila.

"Mirno, ali bučno", je očito bila akcija koja je uspjela. Te se ostvarila želja nevladinih udruga i građana koji su u akciji podigli velika slova i složili riječ "ODUSTANITE!" i time još jednom poslali poruku gradskim vlastima i investitoru. I USPJELI.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info