Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1449

PUTA

JAG zakazuje vojni sud Billa Gatesa

JAG zakazuje vojni sud Billa Gatesa
Zborno tijelo državnog odvjetnika američke mornarice zakazalo je vojni sud Billa Gatesa za 23. kolovoza, a očekuje se da će osnivač Microsofta odgovarati za zločine u rasponu od vođenja lanca trgovine djecom s osuđenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom do osmišljavanja plana prema kojem bi naizgled dobroćudno cijepljenje bilo zaprljana kemikalijama i sintetičkim nanočesticama namijenjenim nagrizanju ljudskog mozga.

Zborno tijelo državnog odvjetnika američke mornarice zakazalo je vojni sud Billa Gatesa za 23. kolovoza, a očekuje se da će osnivač Microsofta odgovarati za zločine u rasponu od vođenja lanca trgovine djecom s osuđenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom do osmišljavanja plana prema kojem bi naizgled dobroćudno cijepljenje bilo zaprljana kemikalijama i sintetičkim nanočesticama namijenjenim nagrizanju  ljudskog mozga.

Kako je ranije izviješteno, američki marinci 27. srpnja uhitili su Gatesa na imanju koje je tajno posjedovao u Myrtle Beachu u Južnoj Karolini.  Dva dana kasnije prebačen je u zaljev Guantanamo na ispitivanje i čekanje neizbježnog suda.

Izvor uključen u vojnu čistku duboke države rekao je za Real Raw News da Gates u početku nije surađivao i bio suzdržan te je odbio odgovoriti na pitanja koja je postavio "Trumpov korumpirani vojni režim".

“Gates nije znao, vojska već ima sve potrebne dokaze. Dok je Gates sjedio u ćeliji, vojska je istodobno pretresla desetak nekretnina u vlasništvu Gatesa diljem zemlje, zaplijenila računala, prijenosna računala, papire-o svemu zamislivom, uključujući 3000 stranica bilješki o projektu pod nazivom 'Kako vladati svijetom'. ' Zvuči kao nešto iz crtića Pinky & The Brain, ali JAG vjeruje da je to legitimno. Ukratko, opisuje preuzimanje industrije cjepiva i zagađivanje cijepljenja spojevima koji ili ubiju primatelja ili ga pretvaraju u bezumnog roba ”, rekao je naš izvor.

Nimalo slučajno, Gates se ukorijenio u industriji cjepiva i posjedovao značajne dionice Mercka, Pfizera, Moderne, Johnsona i Johnsona, Rochea, Novartisa i GlaxoSmithKlinea, svih velikih farmaceutskih tvrtki. Ubrizgao je ogromne količine gotovine u industriju, a zauzvrat je uvelike profitirao na svojim ulaganjima.

Kad su dužnosnici JAG -a ispitivali Gatesa o njegovoj agendi "Kako vladati svijetom", Microsoftov guru je tvrdio da su dokumenti samo predložak za videoigru koju su on i bivši partner Paul Allen prvi put zamislili 1975. godine, nedugo nakon početka Microsofta. Gates je rekao da je odložio ideju igre zbog vremenskih ograničenja i tehnoloških ograničenja tog doba, ali nastavio je s ocrtavanjem kako bi ublažio dosadu. Rekao je da je filantrop i humanitarac te da nikada nije nanio štetu duši, jer se nasilje prema drugima dijametralno suprotstavljalo njegovoj dobroj naravi.

Kad ga je JAG suočio s video zapisima sa SD kartica koje je vojska zaplijenila tijekom napada 17. svibnja na Gatesov ranč u Wyomingu , Gates se počeo hvaliti svojim bogatstvom i rekao vojnim istražiteljima da će ih učiniti iznimno bogatim ljudima u zamjenu za njegovo oslobađanje.

Tada je Gates dobio provjeru stvarnosti. Rečeno mu je da su JAG i Ured vojnih povjerenstava "prisvojili" njegovu imovinu i zamrznuli njegovu imovinu u zemlji i inozemstvu.

"U tom trenutku, Gates je ponovno utihnuo, nakon što je zatražio odvjetnika", rekao je naš izvor.

Na kraju je naš izvor dodao kako se očekuje da će najmanje šest svjedoka, uključujući Gatesovu bivšu suprugu Melindu, svjedočiti protiv Gatesa 23. kolovoza.

https://realrawnews.com/

 Možete pogledati i ovaj video o uhićenju:

https://www.kiro7.com/video/archive/video-porn-arrest-bill-gates-home/YEJGBHK24WPEHMQT5PB5ZEEAXM/ 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info