Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

223

PUTA

Europska komisija želi ovlasti da proglasi izvanredno stanje, što je od samog početka rata sankcijama i bio cilj

Europska komisija želi ovlasti da proglasi izvanredno stanje, što je od samog početka rata sankcijama i bio cilj
Želja je briselske administracije dobiti intervencionističke ovlasti bez presedana, odnosno pravo diktata kakvo do sada nije viđeno iznad razina pojedinih država članica.

Želja je briselske administracije dobiti intervencionističke ovlasti bez presedana, odnosno pravo diktata kakvo do sada nije viđeno iznad razina pojedinih država članica.

U nekoliko navrata u zadnjih nekoliko mjeseci pokušali smo ukazati na ciljeve ekonomskog rata u koji su nas uvukli EU birokrate, a protiv Rusije. Ciljeva je više, no glavni je uspostava potpune kontrole nad za život važnim resursima, hranom, vodom i energijom od strane EK ili vlada država proglašavanjem izvanrednog stanja do kojeg su nas, upravo i oni sami, i sa tom svrhom doveli.

U osnovi, birokrati EK zamišljaju kako će im pravo proglašavanja izvanrednog stanja omogućiti aktiviranje niza intervencionističkih mjera koje će spriječiti nestašice ili kolapse isporuka u kritičnim industrijama, prenosi Jutarnji.

A da jednostavno ukinu sankcije Rusiji?

Bit kontrole resursa, hrane i energenata jest kontrola građana EU, stoga ukidanje sankcija ne dolazi u obzir iz razloga što kontrola građana i jest cilj.

Prema postojećem prijedlogu Komisija bi prvo proglasila stanje ‘budnosti‘ (vigilance), nakon čega bi mogla od kompanija tražiti informacije o lancima opskrbe i potrošačima. Mogla bi i zatražiti od vlada članica da izgrade strateške zalihe, pa čak i izricati prisilne naloge te kazne. U drugoj fazi, nakon odobrenja članica, Komisija bi dobila direktne ovlasti nad tržišnim aktivnostima i osiguravanjem roba, a provođenje bi osiguravali kaznama koje još nisu specificirane.

“Informacije o lancima opskrbe i potrošačima”, “prisilni nalozi”, “kazne”, “direktne ovlasti nad tržišnim aktivnostima”… nekako mi sve to smrdi na ono što se dogodilo u Šri Lanci, naime, nakon proglašavanja izvanrednog stanja vlasti Šri Lanke su uvele QR kodove za pristup benzinskim crpkama, gorivu.

Kaže informacije o potrošačima. Smrdi na digitalnu programabilnu valutu? Na ograničavanje što i koliko možete kupiti, zar nismo upozoravali da je to dio “klimatske agende“?

“Prisilni nalozi” “kazne” “direktne ovlasti nad tržišnim aktivnostima”, a sve se to može u trenu zaustaviti, ponavljamo opet, ukidanjem sankcija koje ne štete Rusiji i koje nisu zaustavile rat, što im je, kako su govorili, svrha.

Direktne ovlasti nad tržišnim aktivnostima zaista zvuče zastrašujuće. Ovo ne samo da vodi Europu u postdemokratsko doba već i postindustrijsko te ruši temelje tržišne ekonomije i vodi nas korak bliže, vidi čuda, Kineskom modelu upravljanja. Kontrola, kontrola i samo kontrola. Baš kao što upozoravamo godinama unazad.

Odličan primjer kuda je planirano da nas sve ovo odvede, je nažalost ono što se trenutno događa u Koloradu. Kontrola, kontrola i kontrola.

Naime, kada su deseci tisuća korisnika pametnih klimatskih sustava Xcela u Koloradu u utorak pokušale prilagoditi temperature u svojim domovima podešavajući termostate, saznali su da nemaju apsolutno nikakvu kontrolu nad njima.

Termostati su na daljinu bili zaključani na 26°C zbog, pisalo je “energetske opasnosti”.

Da, to je bit pametnih uređaja, pametnih kuća i gradova, potpuna kontrola, ali nas, a trenutni energetski savršeno konstruiran od strane vojske birokrata, tsunami, trebao bi to omogućiti, stoga, sankcije ostaju sve dok ne krenemo sa sankcioniranjem ovih psihopatskih zločinaca.

https://2012-transformacijasvijesti.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info