Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1304

PUTA

DR. FRANK ZALEWSKI - novo otkriće

DR. FRANK ZALEWSKI - novo otkriće
Još jedan čudan  oblik  života cjepiva protiv COVID- a otkriven je pod mikroskopom, ovaj put napravljen od aluminija i ugljika. Do otkrića je došao poljski liječnik po imenu dr. Franc Zalewski.

Foto:  Je li ovo vanzemaljsko stvorenje s ticalima 'daje čovječanstvu prst' u odvratnoj radnji ravno iz znanstvenofantastičnog horora?

“ČINI SE DA IMA GLAVU I 3 NOGE ... NIJE STVORENO SAMO SJEDITI I NE RADITI NIŠTA ... OVO JE OBLIK ŽIVOTA ... ODRASTAO JE/ RAZVIO SE U 4 DANA ... 'BIĆE' DATO LJUDIMA U JAJIMA U PLODNO OKRUŽENJE. NEGDJE U BLIZINI MOŽDA POSTOJI NEKA VRSTA SIGNALA KOJI JE UZROKOVAO DA TA 'STVAR' POČNE ŽIVJETI. MOŽDA MIRUJE/ SPAVA ... NADAM SE DA SE NEĆE AKTIVIRATI. ”

~Dr. Frank Zalewski

Još jedan čudan  oblik  života cjepiva protiv COVID- a otkriven je pod mikroskopom, ovaj put napravljen od aluminija i ugljika. Do otkrića je došao poljski liječnik po imenu dr. Franc Zalewski.

Još jedan čudan oblik života cjepiva protiv COVID-a otkriven je pod mikroskopom. To je još jedno stvorenje s pipcima - i oblik života na bazi aluminija.

Kroz svoju  video prezentaciju , on to naziva "stvar". Našao ga je u  Pfizer Comirnaty  vakcini, u 1 od 3 bočice koje je proučavao. Otkriće dr. Zalewskog nadovezuje se na istraživanja mnogih drugih neovisnih liječnika, znanstvenika i istraživača ( dr. Robert Young ,  dr. Carrie Madej ,  dr. Zandre Botha i dr. John B. ) koji su također otkrili da  cjepivo protiv COVID-a  sadrži sve vrste upitnih i potpuno užasnih sadržaja – grafen, nanometali, PEG, paraziti, samohodna bića s ticalima, sintetička vlakna i sintetičke samosastavljive kružne strukture.

Životni oblik cjepiva protiv COVID-a: “Stvar” aluminija, broma i ugljika

Pa što je ovo? Slično onome što je Madej pronašao pod mikroskopom, radi se o nekakvom sintetičkom stvorenju s pipcima. Zalewski to uspoređuje s nečim iz znanstvenofantastičnog filma, uključujući  The Matrix , koji je sadržavao entitet koji "leti, ima pipke i veže se za druge stvari".

U ovom slučaju, Zalewski je pažljivo izmjerio "stvar" i otkrio omjer njezine glave i nogu (glava od 20 mikrona/mikrometara prema nogama od 2,5 milimetara, što je jednako 1:125).

Vjeruje da će “stvar” rasti i razvijati se unutar ljudskih tijela, komentirajući:

“Čini se da ima glavu i 3 noge… Nije stvoren da samo sjedi i ne radi ništa… Ovo je oblik života… Narastao je/razvio se za 4 dana… Biće’ dato ljudima u jajima u plodnom okoliš. Negdje u blizini mogla bi postojati neka vrsta signala koji je uzrokovao da to biće počne živjeti. Možda je u stanju mirovanja/spava… Nadam se da se neće aktivirati.”

Zalewski također ističe da je vidio više od ovih stvorenja, poništavajući sve tvrdnje da je to bila samo slučajnost.

Doista, uz sva otkrića koja su sada napravljena, prepuna mikroskopskih slika, može li itko tko je izravno pogledao dokaze i dalje vjerovati da je to neka divovska slučajnost, a ne hladno izračunata transhumanistička agenda?

Zalewski sugerira da grafen u cjepivu djeluje kao vrsta hrane ili katalizator za "stvar" jer cjepivo sadrži jajašca "stvari" za koja se čini da se izlegu u prisutnosti grafena.

https://odysee.com/$/embed/DFZ-TT/58412b8286582f531151ed653da8152ad7db30a3?r=C4YBob48vaPUibJ1YJY9hJVcPtrUx2Zo

Još jedan video tvrdi da prikazuje grafen koji se samosastavlja u stvarnom vremenu u cjepivu Pfizer

Neovisna analiza COVID vax-a nastavlja se diljem svijeta. Kad smo već kod Pfizera i grafena,  kruži još jedan  video (s njemačkim titlovima) koji tvrdi da prikazuje sadržaj Pfizer voska pod mikroskopom. Videozapis počinje s puno sitnih bijelih točaka ili točaka, ali i crnih. Kako napreduje, možete vidjeti kako se točke polako povezuju u linije, što pojačava ključnu temu sintetičkih oblika života sadržanih u necjepivima protiv COVID-a:  samosastavljanje .

https://www.bitchute.com/embed/46WS1068DIAT/

COVID Vax je oruđe bioterorizma i transhumanizma

NWO ( Novi svjetski poredak ) propaganda promiče ideju da  se morate bojati nove prijetnje bioterorizma  i da će vas vlada spasiti i zaštititi. Morate paziti na  bioterorizam,  ali vlada će ga počiniti, a neće spriječiti. Pravi bioterorizam ne potječe od nekog lažnog virusa, već od onečišćenih lažnih cjepiva sa užasnim sintetskim parazitima koji se, prema dokazima, mogu samostalno sastaviti, samorazmnožavati i razmnožavati u ljudskom tijelu.

Zalewski je nekoliko puta komentirao da su ljudi dobrovoljno uzimali COVID-vax. dobrovoljno . A sada će mnogi od njih vjerojatno   u svojim tijelima skrivati ​​oblike života na bazi aluminija . Sada brzo izlazi toliko informacija koje razotkrivaju sadržaj  COVID voska .

Nadamo se da će se ove informacije dijeliti diljem svijeta i pomoći će, po svojoj užasnoj prirodi, da se prevara s  COVID-om stane na kraj  brže nego što bi inače završila. Nadajmo se da će spoznati osvanuti oni koji su programirani mainstream narativom, ili koji su još uvijek na ogradi, pa se probude iz sna i razumiju što se ovdje uistinu događa.

~ putem  HumansAreFree.com

https://prepareforchange.net/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info