Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

373

PUTA

DA TI PAMET STANE - George Soros objavio preuzimanja kontrole nad Zemljinom atmosferom u borbi protiv „klimatskih promjena“

 DA TI PAMET STANE  - George Soros objavio preuzimanja kontrole nad Zemljinom atmosferom u borbi protiv „klimatskih promjena“
George Soros, koji je ranije izjavio da iskreno vjeruje da je on “Bog koji je sve stvorio”, najavio je planove za preuzimanje kontrole nad Zemljinom atmosferom u borbi protiv “klimatskih promjena”.

Dijabolični plan

George Soros, koji je ranije izjavio da iskreno vjeruje da je on “Bog koji je sve stvorio”, najavio je planove za preuzimanje kontrole nad Zemljinom atmosferom u borbi protiv “klimatskih promjena”.

Soros je u četvrtak govorio na Münchenskoj sigurnosnoj konferenciji i pohvalio se da je otkrio proces u kojem se bijeli oblaci stvaraju kako bi reflektirali sunčevu svjetlost od područja koja se zagrijavaju kako bi spriječili topljenje ledenih ploča. 

Topljenje ledenih ploča posebno na Grenlandu, tvrdio je, moglo bi uništiti ljudsku civilizaciju.

Ova ideja mogla bi stvoriti globalnu katastrofu koja bi rezultirala smrću milijuna ljudi i životinja. Čini se da Soros nije nimalo zabrinut zbog te mogućnosti, najavljujući da se oko plana konzultira s domorodačkim skupinama, ali ga ne zanimaju stavovi ostatka čovječanstva.

“Naša civilizacija je u opasnosti od kolapsa zbog neumoljivog napredovanja klimatskih promjena.

Otapanje grenlandskog ledenog pokrivača povećalo bi razinu oceana za sedam metara. To predstavlja prijetnju opstanku naše civilizacije. Nisam se htio pomiriti s tom sudbinom, pa sam pokušao saznati može li se išta učiniti da se to izbjegne.

Uputili su me na Sir Davida Kinga, klimatologa koji je bio glavni znanstveni savjetnik prijašnjih britanskih vlada.

Sir David King ima plan popraviti klimatski sustav. Želi ponovno stvoriti albedo efekt stvaranjem bijelih oblaka visoko iznad zemlje. Uz odgovarajuće znanstvene mjere zaštite i u dogovoru s lokalnim autohtonim zajednicama, ovaj bi projekt mogao pomoći u ponovnoj stabilizaciji arktičkog klimatskog sustava koji upravlja cijelim globalnim klimatskim sustavom.

Ukoliko ne promijenimo način na koji se nosimo s klimatskim promjenama, naša će civilizacija biti temeljito poremećena rastućim temperaturama koje će velike dijelove svijeta učiniti praktički nepodobnima za život.”

“Plan” za koji se zalažu Soros i King zove se solarni geoinženjering. Ova ideja neće spasiti civilizaciju, ali ima potencijal da je uništi.

Opasnosti solarnog geoinženjeringa su velike. Jedna studija pokazuje da bi ovakva vrsta inženjeringa mogla ugroziti divlje životinje. Provedba ove tehnologije ostavila bi vrste diljem svijeta nesposobne nositi se s promjenjivim uvjetima, uzrokujući masovno izumiranje.

Solarni geoinženjering također bi mogao dovesti do globalne gladi. Prema web stranici DowntoEarth, puštanje oblaka koje je stvorio čovjek u atmosferi iznad Arktika, kako predlaže Soros, imalo bi katastrofalne posljedice. To bi poremetilo monsune u Aziji i povećalo suše, osobito u Africi, ugrožavajući i izvore hrane i vode za dvije milijarde ljudi.

Budući da bi jedna zemlja mogla imati potencijal promijeniti klimu i potencijalno ubiti milijarde ljudi, to bi moglo dovesti do Trećeg svjetskog rata. Novi globalni rat s razmjenom nuklearnog oružja dokrajčio bi život na Zemlji.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info