Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1606

PUTA

OD 14.01.2018.

Civilizacija Svjetlosti

Civilizacija Svjetlosti
… svjetlo će pobijediti mrak

Kris Won (16.06.2011.)

BUDA

Blagoslivljam vas, i potičem vas da zatražite Gospodina Svijetova i Svih Sfera da vam dozvoli da postanete svjesni Istine Tko Vi uistinu jeste, zašto ste ovdje i koja je vaša uloga u ovom transcedentalnom trenutku planetarne evolucije, a također i kozmičke evolucije.

U ovim trenutcima pozdravlja vas Budina svijest. U mojoj posljednjoj inkarnaciji na Zemlji i u fizičkoj ravni znali ste me kao Siddhartha Gautama Buddha. Ovo je bila moja posljednja inkarnacija kao odvojena individua od Cjeline. Sada silazim iz svog Nebeskog Doma kako bi vam dao poruku za cijelu populaciju na Zemlji, planetarnu populaciju, iz Mjesta gdje Smo Svi Jedno na svjestan način i koje u potpunosti mogu iskusiti oni koji postoje na ovoj Visokoj Razini svijesti.

Jedina razlika između vas i Mene, ukoliko želite vidjeti razliku, je ta što Ja Znam Tko Ja Jesam, dok vi još uvijek tragate za vašom istinskom prirodom.

Draga djeco, skroz dok vi vjerujete da ste tijelo ili um, ili bilo što u nižem „vozilu“, svijet će vam se činiti poput mjesta tuge, nepravde i zlobe.

Ali jednog lijepog dana, u datom trenutku čuđenja i strahopoštovanja, sva Istina svijetova, razina i dimenzija bit će vam otkrivena i vi ćete razumjeti tko vi uistinu jeste, a lažna i prividna 3D „stvarnost“, za koju ste mislili da je jedina stvarnost, će iščeznuti poput guste magle koja nestaje s pojavom sunca.

Ostanite čvrsti u svojim uvjerenjima; ne dopustite da itko poljulja vašu vjeru, sada kada je ona još uvijek krhka, nejasna i podložna rušenju. Budite strpljivi, jer će se ovaj čudesan trenutak o kojem govorim dogoditi kada se najmanje budete nadali, i tada ćete postati ono što sam Ja postao, Prosvijetljena Bića i istinski nosioci Svjetlosti za svu braću i sestre (ljudske) rase.

Blagoslivljam vas, i potičem vas da zatražite Gospodina Svijetova i Svih Sfera da vam dozvoli da postanete svjesni Istine Tko Vi uistinu jeste, zašto ste ovdje i koja je vaša uloga u ovom transcedentalnom trenutku planetarne evolucije, a također i kozmičke evolucije.

Ali to morate zatražiti svim svojim srcem i svim umom svojim, znajući kako nećete samo vi imati koristi od toga, već svi koji će doći u bilo kakav kontakt s vama.

Drugim riječima, to ne može doći od sebične želje da se razvijete i uzdignete osobno, nego morate svjesno tražiti vaše potpuno buđenje za dobrobit cijele ljudske rase, a ne samo za vaše vlastito dobro. Učinite ovo kako biste pokrenuli evolucijski skok koji će uzdići cijelu ljudsku rasu kroz postupno buđenje svake ćelije koja je dio grupe svih živih stvari koje nastanjuju planet.

Učinite to na ovaj način, i uvjeravam vas da će vas Kreator, Izvor i Početak Svega Što Jest saslušati i pristati na vašu želju.

Dajem vam obećanje, obećanje Nekoga tko zna što govori, jer je On Sam prošao kroz ovaj korak koji ćete vi uskoro napraviti.

Okružujem vas sa Svojom Svjetlošću, koja će vam osvijetliti put prema samo-realizaciji, i izdišem Svoj Dah na vas, koji će vam pomoći da ostanete snažni i ujedinjeni sve do kulminacije događaja koji će dovesti do vašeg Oslobođenja, koje će ovom prilikom biti vječno i podići vas do razine svijesti iz koje nema povratka u gustu materiju.

Volim svakoga od vas čisto, Bezuvjetnom Ljubavlju koja teče izravno iz Mog Srca u vaša.

Izvor: Siddharta Gautama Buddha

Prevela: Maja

http://civilization-of-light.com/?p=1237

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info