Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

496

PUTA

BORBA PROTIV ZLA

BORBA PROTIV ZLA
NA TISUĆE JE ZAHTJEVA ZA POMOĆ: Egzorcist otkrio tko je najizloženiji demonskim napadima!Nama se danas obraćaju čak i mnogi nevjernici, to je jedan rastući fenomen, traže od nas da ih oslobodimo od raznih tegoba i zala za koje nisu našli odgovor u medicini

Nama se danas obraćaju čak i mnogi nevjernici, to je jedan rastući fenomen, traže od nas da ih oslobodimo od raznih tegova i zala za koje nisu našli odgovor u medicini

U jednoj godini zaprimimo više od 1.500 zahtjeva za pomoć, a imamo preko 600 tretiranih slučajeva opsjednuća. Naš cilj je staviti pod nadzor širenje okultizma i sotonizma, realnosti u kojoj ljudi mogu postati suučesnici Zloga. Na taj način stupaju u kontakt sa Sotonom, a najviše su privučeni čarima i moćima, rekao je don Aldo Buonaiuto, demonolog i egzorcist koji od 2002. vodi službu protiv sekti, preko zajednice Pape Ivana XXIII.

Tko je danas najizloženiji?


Bez sumnje, to su mladi i to preko interneta. Vrijeme troše traženjem nadrealnog a ova mračna putovanja mogu pretvoriti virtualni susret u realni.

Kako se razlikuje jedan psihički slučaj od prave opsjednutosti?

Mnoge osobe koje iskušavaju okultno su označene dubokim traumama, mučenjem, pronalaze mir i smirenje samo nakon nekog egzorcističkog rituala. Nama se danas obraćaju čak i mnogi nevjernici, to je jedan rastući fenomen, traže od nas da ih oslobodimo od raznih tegova i zala za koje nisu našli odgovor u medicini. Međutim oprez, stvarni slučajevi su uvijek ekstremni, potrebna je prvo jedna klinička dijagnoza i kasnije jedno ozbiljno raspoznavanje od svećenika egzorciste, jedinog ovlaštenog za borbu s demonom.

Kako se manifestira zlo?


Tipični simptomi su oni u kojima jedna osoba osjeća unutarnju prisutnost koju ne može kontrolirati, koji puta sve dok se ne osjeća poduplana, tu su glasovi koji je tjeraju na poprimanje negativnog ponašanja, iznenadna averzija prema sakralnoj stvarnosti itd.

A koja je procedura dalje?


Ako sve to nije popraćeno lošim fizičkim stanjem, moli se jedna molitva oslobođenja i jedan mali egzorcizam u kojem se traži oslobođenje od zla. Ako nije rješivo tim putem, slijedi pravi egzorcizam i upravo tamo se traži od demona da izađe iz te osobe. Tada se postepeno mora vidjeti kako reagira opsjednuti, a ponekad ga demoni muče drugo vremena i mogu biti potrebne godine do oslobođenja.

Da li sotona djeluje i na druge načine?


Da, on zauzima i stvari imjesta, kada neka osoba osjeća slabost u kontaktu sa određenim stvarima ili u nekom određenom ambijentu gdje je možda bilo izvršeno jedno zlotvorstvo, svetogrđe ili crna misa. Tamo egzorcist intervenira izvršavajući blagoslove za “dosloboditi” prostot ili stvar.

Na kraju su mučenja zloga, koja zapravo nisu opsjednuća tj. kada se Zli razbjesni i proganjanja neke osobe, torturom, npr. izazivajući jake oblike tjeskobe.

Vi se ne bojite kad se suočavate s njim?


Ne, mislim da bi se on trebao bojati mene. Svi mi kršćani u službi znamo da je Isus pobijedio Tamu, puno je važnije imati strah od Boga nego od Vraga; prvo je vrlina, dok je umijeće demona umetnuti strah.

lucedemaria.it

https://www.dnevno.hr/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info