Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magy

Upisao:

magy

OBJAVLJENO:

PROČITANO

619

PUTA

OD 14.01.2018.

8 tipova osobnosti u krevetu: Kreativac, buntovnik, sportaš

8 tipova osobnosti u krevetu: Kreativac, buntovnik, sportaš
Kreativac je stalno u potrazi za inovacijama, intelektualac zna sve o anatomiji tijela i uvijek pronađe G točku, a sportaš seks vidi kao spoj tjelovježbe i čistog užitka

Piše: Monika Horvat

Osim libida i karakter diktira pristup seksualnim igricama i načinu ponašanja u krevetu. Neki su više kreativni, drugi vole zapovijedati, treći su pravi buntovnici, a prepoznavanje tih osobina može pomoći u osvajanju i zavođenju, piše Shine.Yahoo.com.

Kreativac

Ovaj tip stalno je u potrazi za inovacijama, voli eksperimentirati i najviše od svega boji se da će mu se seksualni život pretvoriti u rutinu. Seksualne igračke, losion za masažu i seksi donje rublje njegovi su omiljeni rekviziti, a osvojit će ga poker na svlačenje i inicijativa u postelji.

Buntovnik

Buntovnici su vrlo otvoreni, a skloni su avanturama i perverzijama. U krevetu ih može zadržati samo stalna želja za nečim novim, a svojim ekshibicijama vole se hvaliti prijateljima. Otvoreni su za seks u javnosti, a osvojit će ih sado-mazo fetiši i grickanje bradavica.

Odvjetnik

Ovaj je tip jako strog po pitanju seksa i kontrole začeća. On uživa u seksu, ali uvijek je odgovoran i ne može mu se dogoditi pijani seks bez zaštite. On je vjeran jednom partneru, ne šara, ali prije svega zato što se boji spolnih bolesti. Osvojit će ga seksi karta tijela na kojem mu možete pokazati gdje točno želite da vas dodiruje.

Intelektualac

Intelektualac je u potpunosti upoznat s anatomijom tijela, pa za njega pronalaženje G točke ne predstavlja nikakav problem. On je proučio sve što ga zanima i uvijek zna što njegov partner voli. Osvojit će ga čitanje erotske literature, lista seksualnih želja i zajedničke kupke.

Sportaš

Ovaj tip seks vidi kao savršenu priliku za jačanje mišića. Njemu je to spoj aerobike i užitka, pa koristi svaku priliku za vruće igrice, bilo u prirodi, bilo u krevetu. On voli isprobavati sve poze, a njegovog partnera očekuju maratonske seanse. Noćno kupanje i duga predigra će ga u potpunosti raspametiti.

Spiritualist

Za spiritualista nema mjesta seksu već vođenju ljubavi. On je romantična duša koja voli dugu predigru, a partner će ga izluditi dodirivanjem osjetljivih točaka. On se voli okušati u tantričkom seksu jer smatra da mu to pomaže povezati se s partnerom na višoj razini.

Brižni tip

Ovom je tipu u seksu važniji partnerov užitak nego vlastiti i učinit će sve da ga zadovolji. On nikad ne odbija seks čak ni ako ga zaista boli glava, a strast će rasplamsati romantična večera za dvoje i senzualna masaža koja će probuditi sva osjetila.

Pročitajte više u rubrici Ljubav i seks.

 

 

http://www.24sata.hr/ljubav-seks/8-tipova-osobnosti-u-krevetu-kreativac-buntovnik-sportas-326332

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info