Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član DeVeT

Upisao:

DeVeT

OBJAVLJENO:

PROČITANO

695

PUTA

OD 14.01.2018.

Što nam novoga donosi Internet Explorer 8....

Što nam novoga donosi Internet Explorer 8....
Novi Internet Explorer Microsoft će tretirati kao sigurnosnu zakrpu te će biti nuđen putem automatskog osvježavanja Windowsa, no do tada ga je moguće preuzeti s Microsoftove stranice kao pojedinačnu instalacijsku datoteku veličine 16 megabajta.

Novi Internet Explorer Microsoft će tretirati kao sigurnosnu zakrpu te će biti nuđen putem automatskog osvježavanja Windowsa, no do tada ga je moguće preuzeti s Microsoftove stranice kao pojedinačnu instalacijsku datoteku veličine 16 megabajta.

Novost koju Microsoft reklamira na prvom mjestu jest povećana brzina rada novog preglednika. Nakon nekoliko sati rada na njemu možemo reći da postoji subjektivni osjećaj 'brzine', iako ga mjerenja na SunSpider JavaScript testu stavljaju na začelje u trenutačnoj ponudi preglednika. Microsoft tvrdi da to mjerenje nije relevantno.

IE Add Ons

IE 8 donosi dodatke vrlo slične superpopularnim Firefoxovim dodacima, čak im je i ime isto. Na lokaciji www.ieaddons.com su već postavljeni neki od njih, no pitanje je hoće li Microsoft uspjeti dostići Firefox za koji ih doslovno tisuće ljudi razvija. Nova inačica IE nudi i nešto bolji sustav upravljanja dodacima na popisu kojih će se pronaći i mnoge kontrole Active X za koje možda niste ni znali da su ugrađene u IE. Svaki od dodataka može se ukloniti ili onesposobiti.

Akceleratori surfanja
265

Microsoft je osmislio i nešto što naziva akceleratorima, a radi se o popisu servisa koje korisnik najčešće koristi. Obilježavanjem pojma na web stranici prikažu se akceleratori ili točnije usluge servisa koje smo odabrali da budu dio usluge akceleracije. Na taj način se jednim klikom može neki pojam može pretražiti u tražilici, potražiti na karti ili pretražiti na eBayu.

Privatno surfanje

Google Chrome prvi je ponudio inkognito surfanje, a sada ga slijedi IE uslugom koju on naziva InPrivate. Radi se o posjećivanju internetskih stranica bez da se igdje na računalu bilježi da ih je korisnik posjetio. Odlična funkcija za surfanje na računalima koja koristi više korisnika poput onih u knjižnicama ili cyber kafićima.

265

Grupiranje tabova

Grupiranje tabova nadogradnja je tehnologije koju smo prvi put vidjeli u Firefoxu, a zatim u IE 7. Novi IE 8 grupirat će tabove jedne stranice kada se unutar jednog aktivnost preglednika otvori velik broj tabova te time pomoći korisniku u snalaženju među istima.

Web Slices
265

Tehnologija nazvana Web Slices služi praćenju promjenjivih informacija na određenim stranicama bez potrebe da se te stranice stalno posjećuju. Ovu tehnologiju mora podržavati i stranica koju korisnik pokušava pratiti pa možda u početku neće biti jako raširena, ali kroz neko vrijeme će Microsoft uvjeriti vlasnike mnogih stranica da je implementiraju.

Microsoft Internet Explorer 8

www.tportal.hr

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Danas nam dolazi Internet Explorer 8........