Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član DeVeT

Upisao:

DeVeT

OBJAVLJENO:

PROČITANO

582

PUTA

OD 14.01.2018.

CSI - Puki

puki

"NAKON što sam napustio garažu i tamno dvorište, koje uvijek u meni izaziva nelagodu, odahnuo sam stupivši na osvijetljeni pločnik, te odmah počeo stavljati slušalice svoga IPhonea u uha, kako bih javio kćeri da stižem u stan..." počinje minucioznu rekonstrukciju atentata preživjeli predsjednik NCL grupe otkrivajući pri tome "zašto je postao meta."

Pod egidom "ekskluzivno" u prigodno opremljenom broju tjednika, koji nakon napada na njega i mučne afere s nezakonitom hospitalizacijom njegove supruge, "opravdano" postaje ono što je jako često i bio: sredstvo obračuna. Pukanić do u najsitnije detalje evocira uspomenu na kobnu noć 9. travnja i susret s atentatorom: "muškarcem krupne građe, s nekom torbom prebačenom preko lijevog ramena, u trapericama, sportskim cipelama debelih đonova, sportskoj jakni i kapom 'kukavicom' na glavi. Odavao je sliku čovjeka koji ide iz teretane s noćnog treninga."

U ogromnom tekstu Pukanić ponavlja ono što je svih ovih dana govorio i pisao, ali sada je objedinjeno u cjelovitu priču o uzrocima napada, samoj životnoj ugrozi od ubojice i njegovog Makarova s prigušivačem, a na kraju čak stigne i priprijetiti "kriminalnim skupinama i ljudskom smeću koji su ga pokušali smaknuti i u obračunu s kojima će ovog puta ići do kraja."

sven

 

Ubojica nasmiješenog lica

"...U tom trenutku ugledao sam crni pištolj, uperen u moju glavu. Trenutak nakon toga pucao mi je u glavu, sadistički se smijući i govoreći “Sad ću te ubiti”. Taj njegov smiješak neću zaboraviti nikada u životu...", još jednom je Pukanić opisao susret sa svirepim killerom, kojeg je u prvotnoj rekonstrukciji na tiskovnoj konferenciji dan poslije napada glumio sam, dok je tada ulogu Pukanića preuzeo Indexov fotograf Sven, čija sugestivna pojava nije promakla Pukaniću, mada sumnjamo da zna kako je naš fotograf ujedno i glumac.

Pucali su na tateka Nea

Žrtva pokušaja ubojstva iznosi pojedinosti o misterioznom crvenom autu, koji je dugo nakon napada na njega, ostalao na križanju Ilice i Krajiške ulice, zaklanjajući rutu bijega atentatoru koji je neobavljena posla trčao prema Zapadnom kolodvoru, dramatičnom pozivu kćeri koja je nakon što mu se "zbrejkao" mobitel (kao što se ubojici zablokirao pištolj, pa Pukanić nije u maniri Keanua Reevesa u Matrixu morao dalje izbjegavati metke) pozvala policiju.

Mesić spašava

Prijatelji se poznaju u nevolji, a da je tako uvjerio se i sam Pukanić, koji je nakon pucnjave (u kojoj je i sam ispalio dva metka u zrak), zaklon našao upravo kod policajaca koji štite stan predsjednika Mesića, njegovog susjeda u Ilici.

Narko mafija prijeti i traži basnoslovne svote zbog ženinog "bijelog sranja"

Uvertira u pokušaj atentata bile su prijetnje koje su Pukaniću stizale dva tjedna prije kobne večeri, kada je žena od njega tražila 100 tisuća kuna, a nakon čega su udar na njegov budžet pokušali i dileri kojima je ona navodno dužna: "Šokiran, ne vjerujući tome što čujem, pokušao sam saznati više, te mi je rečeno kako ona priznaje dug od 17.000 kuna, no oni smatraju da je dug 27.000 kuna te da bi bilo najbolje da ja platim 30.000 kuna i da se sve zaboravi".

Nakon što im je Pukanić poručio da su se namjerili na krivoga, uslijedio "tajnoviti posjet" žene, ljubavnice jednog od najvećih narko bosova u Hrvatskoj, koja mu je otkrila kako su on i njegova žena žrtve velike zavjere opasnih dilera. Mirjanu su, prema Ivinim riječima navukli na kokain i tako je doveli do bankrota, a njemu spremaju isto tako što bi ona dobila pola njegove tvrtke i imetka.


"Ušlagiranu Mirjanu su dileri doveli odvjetniku Zadri da pokrene brakorazvodnu parnicu"

Tajanstvena "hrabra žena" je Pukaniću opisala kako je njegova žena, omamljena od droge dovedena do odvjetnika Darka Zadre kako bi narko-mafijaši pokrenuli brakorazvodnu parnicu i što prije dobili novac, "a javnim pritiskom na mene htjeli su postići da ja popustim i počnem plaćati isprva manji reket za suprugin dug, a nakon toga, kad vide da sam “mekan“, da uzmu sve".

Četiri sata nakon iskaza Državnom odvjetništvu i podnošenja kaznene prijave - atentat!

Odmah nakon što mu je ljubavnica šefa hrvatskog kartela odala njegov pakleni plan, Pukanić je o svemu obavijestio Državno odvjetništvo i potpisao kaznenu prijavu, a iste večeri je na njega pucano.

Travis "Puckle" će maknuti smeće s ulice, a Hrvatska će slobodnije prodisati

puki

Nije junak kultnog SF-a, koji se od hakerskog nerda pretvori u akrobatskog borca što uz pomoć bullet time efekta izmiče mecima, jedina filmska ikona na kojeg se Pukanić poziva u svom proglasu; njegov zadnji pasus neodoljivo podsjeća na legendarnog Scorseseovog taksista Travisa Bicklea: "Ako sada država na mojem primjeru ne pobijedi zlo i ne makne to ljudsko smeće s ulice, teško će uskoro imati novu priliku.

Ako se pohapse svi oni koji su sudjelovali u izvršenju, pripremanju i naručivanju moga ubojstva, Hrvatska bi mogla slobodnije prodisati, a obični ljudi mogli bi se osloboditi straha.

Spreman sam se žrtvovati i ići do kraja.  A priliku je pravna država dobila samo zbog jedne stvari, jer je ubojica bio bahat i htio me masakrirati u pravom gangsterskom stilu jednim hicem u glavu. Pri tome se smješkajući. Nadam se da će se njemu i svima onima koji iza njega stoje uskoro taj smiješak zalediti na licu."

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Kokainske seanse Pukanićevih