Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

487

PUTA

OD 14.01.2018.

Alka Vuica - kandidatkinja Zelene liste za predjednicu RH

Radi se o vijesti danasnjeg dana (osim Bandiceve kandidature) - a to je objava kandidature Alke Vuice kao kandidatkinje Zelene liste za predsjednicu RH.
Drage clanice i clanovi,
 
znam da je mozda malo kasno, ali bolje ikad nego nikad. Sve se zapravo odvija filmskom brzinom pa molim za oprost sto sam tek sada nasla vremena da vam uputim ovo pismo.
Radi se o vijesti danasnjeg dana (osim Bandiceve kandidature) - a to je objava kandidature Alke Vuice kao kandidatkinje Zelene liste za predsjednicu RH. 
Danas smo imali press na kojem je Zelena lista predstavila Alku kao svoj izbor za predsjednicu drzave. Kako i zasto je do toga doslo mozete procitati u attachmentu u dokumentu koji nosi naziv "Spekulacije s Alkom".  To je zapravo tekst e-maila koji je Tom Toth pisao Srdjanu Dvorniku. Koristim tekst tog maila jer je u njemu u potpunosti sadrzano objasnjenje i sva nasa razmisljanja i dileme oko ovog "predsjednickog" obrata. Prvobitno smo prije mjesec i pol dana na Vijecu Zelene liste (26.09.2009) donijeli odluku da nemamo vlastitog kandidata ili kadidatkinju te da cemo podrzati SDP-ovog Josipovica kao "najmanje zlo".
No da ne duljim procitajte "Spekulacije s alkom" i sve ce vam biti jasno kako i zbog cega se Glavni odbor stranke odlucio podrsku dati Alki Vuici. 
Na nase veliko iznenadjenje Alka je s odusevljenjem prihvatila "zelene" a danas poslije odrzane presice ja osobno jos vise vjerujem da nismo pogrijesili odlucivsi se za nju umjesto intelektualnog ali bezbojnog Josipovica.  Procitajte u attachmentu Alkino pismo gradjanima i uvjerite se i sami.
Postoje, medjutim, tu jos dva vrlo vazna momenta. Prvi je sto uz Alku koja promovira zelene ideje i nasa stranka dobija enormnu medijsku paznju o kakvoj smo do sada mogli samo sanjati.
Drugi vrlo vazan moment je to sto ce Alka svojom kandidaturom oduzimati glasove upravo Milanu Bandicu i tako umanjiti njegove sanse da bude izabran za predsjednika drzave (a to bi tek bila prava katastrofa). 
Na kraju, kad dodje do drugog kruga izbora (a malo je  vjerojatno da ce tu biti Alka Vuica) Zelena lista i Alka Vuica jos uvijek stignu pozvati svoje birace da povjerenje daju Ivanu Josipovicu.
 
Sljedecih 10 dana, do 16.11. sve nase snage moramo uloziti u skupljanje potpisa za kandidaturu Alke Vuice. Na prvi pogled 10.000 se ne cini puno, medjutim potrebno je sakupiti i dodatnih 2-3000 potpisa radi sigurnosti. 
Posto su vec 2 dana takoreci prosla, preostaje na svega 10 dana sto znaci treba sakupiti dnevno oko 1300 potpisa. 
 
Potpisi se sakupljaju na posebnim obrascima koji se kupuju u Narodnim novinama.  U rubrike treba citko ispisati ime i prezime, adresu te broj osobne iskaznice ili putovnice. 
 
U Zagrebu smo danas dobili dozvole za svakodnevno postavljanje standova na 10 lokacija. Naravno da to necemo moci sve popuniti, ali ako se pokaze da ima volontera za neku od lokacija rezervirali smo unaprijed takoreci sva pogodna mejsta.
Lijepo molim sve koji imaju slobodnog vremena i dobre volje da se jave u nas ured (Svarcova 4. - tel: 01/2304 230) gdje ce svakog dana od ponedjeljka, 09.11. pa do 16.11.  u vremenu od 10 do 18 sati uvijek netko dezurati.  Tamo se takodjer mogu dati i potpisi za Alku.
Potpisi za Alku ce se skupljati na ulazu u Saloon pocevsi od sutra navecer. Trebamo volontere i za to mjesto.  Ukoliko ima mladjih clanova koji posjecuju Saloon, molim javite se. 
 
Potpisi za Alku ce se skupljati u Splitu i Zadru, a ocekujem da se jave i ljudi iz nasih podruznica iz Siska, Karlovca, Varazdina, duge Rese, ....
 
U attachmentu takodjer mozete naci i sluzbeno priopcenje ZL u vezi Alkine kandidature.
 
Za sada toliko.
 
srdacni pozdravi od Vlaste Toth
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

PISMO GRAĐANKAMA I GRAĐANIMA HRVATSKE