Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1343

PUTA

MEĐUNARODNI DAN OBITELJI 15. SVIBNJA

MEĐUNARODNI DAN OBITELJI 15. SVIBNJA
Danas se obilježava Međunarodni dan obitelji kojeg su davne 1989. godine proglasili Ujedinjeni narodi i kojim se stavlja naglasak na obitelj kao temeljnu ljudsku zajednicu.

Ovaj dan se obilježava raznim aktivnostima kojima se društvo nastoji podsjetiti o važnosti obitelji te da se iz obiteljskog okruženja stvaraju ljudi sa svojim karakterom, stavovima i  vjerovanjima koji grade svijet budućnosti. Danas je to jako važno jer kao što vidomo za obitelj se ima sve manje vremena. Robovski poredak udaljava ljude od obitelji koja bi se trebala razvijati u zajedništvu i toleranciji.

Obitelj je jako važna i nesmijemo zaboraviti tko u obitelj sve spada, a to su ne samo roditelji, djeca, braća i sestre  već i  bake i djedovi. Svi su oni dio cjeline i njihova povezanost važna je za razvoj pojedinca u društvu. Nikog u obitelji ne bi smjeli odbacivati i zanemarivati. Što su odnosi u obitelji bliskiji i kvalitetniji to je šansa za da odgojimo kvalitetno i povezano društvo puno veća. Stvaranje sretne obitelji znači i stvaranje sretnijeg društva. 

Danas je obitelj izložena i ugrožena kroz razne regulative čiji je cilj razoriti tu osnovnu nit društva. Nametanje rodnih i drugih ideologija obitelji se ne prizna njena uzvišena uloga i posebna vrijednost koju zaslužuje. Tome se trebamo oduprijeti i biti uvijek svjesni značenja zdravih obitelji jer one su put ozdravljenja cjelokupnog društva. Kad izgubimo obitelj , a što se danas nastoji učiniti svim sredstvima izgubili smo svijet, izgubili smo cilj i svrhu postojanja na ovoj predivnoj planeti koja se jedva nosi sa suludim događajim koje stvara neuravnotežen čovjek. 

Samo zahvaljujući zdravim obiteljima društvo napreduje i jača i u tome se nalazi opstanak društva. Danas prevladava sebičnost jer jedan dio koji se je odvojio od naroda ima sve što mu ne treba dok drugi dio gladuje. Kako može čovjek koji je stvoren od Boga biti sretan u svojoj vili od dvadest soba od kojih koristi možda samo dvije ili niti jednu dok njegov brat ili neki drugi rođak spava u parku na klupi. Ova unutarnja praznina pojedinca uništava cijelo društvo.

Sretan čovjek je onaj koji uživa u tome da su svi oko njega sretni. Zato volite se i brinite jedni za druge, onaj višak ne nosi se sobom na odlasku. Goli ste došli goli odlazite. Svaka generacija mora imati priliku za stvaranje sretnog doma.

Drage obitelji vi koje to doista jeste sretan vam ovaj dan, provedite ga u ljubavi, miru i zajedništvu. Sjetite se onih vaših rođaka koji nisu imali toliko sreće kao vi i pomozite im. 

Još jednom sretan Dan obitelji svim majkama, očevima, djeci, bakama i djedovima da žive sretni u svojim obiteljima koje su im darovane za uzvišeni smisao života. Lp 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info