spoznaja

3

Broj Merlina

Vizije

Upisao:

spoznaja

OVAJ I ONAJ SVIJET

Prva nazovimo je stanica, kad čovjek umre je astralna razina. Iako kažemo čovjek je mrtav, tamo je življe nego ovdje na zemlji. Između ovoga i onoga svijeta postoji nazovimo ga prostor od 1,5- 2 m gdje se susreću mrtvi i oni živi kada spavaju. Sastaju se licem u lice.

Upisao:

spoznaja

KRIŠNIN ŠTOVATELJ

Vidim, letim. Ispod mene je jedna lijepa rijeka. Preko nje je mostić. Preljećem preko mostića diveći se ljepoti prirode. Okrenuh se, ne znam dali na lijevu ili desnu stranu, kad vidim skupa samnom leti i Krišna ( u indijskoj vjeri svevišnja božanska ličnost-Bog.)

Upisao:

spoznaja

Biti ljudsko biće je vrlo dragocjeno

Čista Svjesnost je u potpunosti nesrodna sa fizičkim tijelom i prevazilaženje uma je stvar direktnog iskustva. Mudraci znaju svoju bestjelesnu, vječnu Egzistenciju isto kao što obični čovjek zna svoju tjelesnu egzistenciju. Ali iskustvo Svjesnosti može biti sa tjelesnom svjesnošću kao i bez nje. U čistom bestjelesnom iskustvu Čiste Svjesnosti Mudrac je iznad vremena i prostora, i nema pitanja o poziciji Srca koje se onda može pojaviti.

Upisao:

spoznaja

BIJELA I CRNA MAGIJA

U nama postoji bijeli i crni magičar, samo je pitanje kakvi smo mi po naravi. Dobar čovjek koji sa vama popriča suosjećajući, razumski, on će u vama probuditi lijepe osjećaje i osjećat će te se dobro dok s njime pričate i kad on ode. Ostavio je dobar utisak u vama. Taj utisak ostao je utisnut u astralno tijelo. Kroz neko vrijeme će iz astralnog tijela doći u fizičko tijelo, to jest u fizički mozak, koji će upiti ono što je došlo sa astralnog tijela. Tijelo je instrumenat uma i sve što um diktira, tijelo mora izvršiti.